Clubul "babelor" FIV-oase 4

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

fetelor si multumesc de sustinere.
mi-a raspuns si mie abia acum endocrinologul, ii dadusem mail dupa primul beta sa vad ce analize sa fac pt tiroida mea care nu mai e fata mare. i-am dat vestea proasta si astept sa vaz daca de data asta da cineva vina si pe ea.
intre timp insa m-am dus rau cu capul. mi-a sclipt ideea sa dau si eu un mail la turci sa vad ce parere au despre mine ... nooo, hai ca sunt rau de tot

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smufurash spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing
intre timp insa m-am dus rau cu capul. mi-a sclipt ideea sa dau si eu un mail la turci sa vad ce parere au despre mine ...

Da si tu un email la turci. M-a "mancat" si pe mine sa trimit si, cu mici diferente, mesajul pe care l-am primit a fost asemanator cu cel postat de Morena. Era de asteptat, ca doar au PR care se ocupa de asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

qiao e normal sa ceri alte pareri, sa cauti o varianta - mai ales acum. Indiferent de ceea ce vei alege, suntem aici.

morena poate ne intersectam. Eu astept rezultatul cariotipului saptamana viitoare. Spre sfarsitul lunii februarie recoltez hepatitele si HIV-ul. In martie repet secretiile si fac inca o histeroscopie. Pastele ma prinde printre musulmani.

aadina nici, nici clasa I a venit in minunata toamna a anului 1990

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

ari exact atunci incepeam si eu "clasa I" la facultate. are dreptate Albu cand imi zice ca sunt baba

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Citat:

ari exact atunci incepeam si eu "clasa I" la facultate. are dreptate Albu cand imi zice ca sunt baba
o babuta de catralioane!
Nu uita ca asta nu conteaza. Diferenta de varsta nu este avantaj pentru mine si dezavantaj pentru tine. Rezultatul tau la acest fiv a fost de 6,5 ori mai bun decat cel mai bun rezultat al meu. Daca te opresti aici dresez un stol de porumbei care sa ti se gainateze zilnic pe toate geamurile. Parol!

P.S si-l invat pe Gugulush sa zboare, pentru a conduce stolul asta malefic

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smufurash spune:

Citat:
are dreptate Albu cand imi zice ca sunt baba

Eu m-am lasat sedusa, vreme de patru FIV-uri, de faptul ca toti in jurul meu, inclusiv medicii, spuneau ca arat mai tanara cu vreo 10 ani, ca hormonalele mele par a fi ale unei femei de 30 si ceva de ani. Adevarul a iesit la iveala cu fiecare pierdere a unei sarcini; singura veste buna venita odata cu cele rele a fost ca nu am probleme de implantare. Ceea ce pare a fi la fel in cazul tau.

Si ca veni vorba:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm
Se pare ca toata teoria pe care ai invatat-o mecanic sau ti-ai salvat-o in fisiere din care dai copy/paste, e degeaba. Si ar trebui sa intelegi exact ce vreau sa spun cu fraza asta .

Asa e, duduie, toate cunostintele si experienta nedorita pe care le am sunt degeaba. Rezultatul mult dorit e zero. Si numai Dumnezeu stie daca asa va ramane pentru tot restul vietii. Insa atunci cand te bucuri de nenorocirea altuia, sa stii ca tot Dumnezeu este cel care nu lasa nepedepsite nelegiuirile astea.

Mergi la inceput

ari nu credeam ca o sa rad in hohote de una singura. s-au speriat si inaripatii, erau in mijlocul trilului si au tacut malc. sper sa nu ramana traumatizati pe viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui morena29

Your diagnosis is tubal factor infertility and recurrent implantation failure (RIF). Although I don’t know your embryos’ quality, we can make some modifications in the treatment for your next trial. IMSI (sperm magnification), endometrial injury, intracavitary HCG injection, Embryogen (this is new medium that had potential to increase implantation rate), assisted hatching by laser and may be preimplantation genetic screnning of your embryos. All of this modalities could increase your pregnancy chance albeit they are not evidence based. You must be here at the second day of your cycle and I’ll organize all of your treatment scheme.

So, I can not say you that you have great chance for pregnancy but as you can see there is a lot of opportunities to do and try different methods.

Good luck…

Va pup pe toate si imi pare rau ca m-am intins cat o placinta !!!

morena, multumesc si eu pentru info
fata de ce ai enumerat tu, mie (de la viena) mi-au mai propus: Fertigrow (G-CSF flushing in the uterus), seminal plasma rinse (isolated seminal proteins flushed in the uterus) si implantation rinse (cultivated maternal blood cells flushed in the uterus)

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Si da-i, si lupta, si iar da-i si iar lupta...
"Cineva" a facut o fixatie cu mine si pe deasupra intelege si pe langa. TOT. Dar Absolut TOT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

qiao, cum am zis si la fiv ungaria, mi se rupe inima.

In alta ordine de idei, sper ca sa inceteze. pt mine acest forum a fost locul unde m-am incarcat de energie pozitiva, unde m-am descarcat de nefericiri/tristeti, unde mi-am gasit puterea sa o iau de la capat, inteleasa de cei ce vb pe limba si suferita mea, unde am gasit sfaturi utile, dar mai ales fete de calitate, nelipsite acum de la evenimentele importante din viata copiilor mei si nu numai.tocmai de aceea este un forum special, pt ca nu se converseaza doar niste useri de tip artefact, fara emotii si trairi, ci niste femei (scuze, tannoo!) sensibile, de toata isprava. va multumesc pt tot ce insemnati pt mine.

Mergi la inceput