Clubul "babelor" FIV-oase 4

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Qiao, chiar fara sa ne cunoastem, primeste aceasta floare virtuala

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

adina, si eu imi doresc sa se faca liniste aici, cum era pana acum cateva zile. Dar se pare ca un anumit user are mancarimi la degete si nu isi vede de treaba/problemele lui, vrea sa faca valuri-valuri.
Eu oricum il ignor, asa ca nu are cu cine se certa. De la un punct incolo, nu pot decat sa rad de ceea ce scrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

smufurash,ce i-ai spus balantei este crud.
daca i-ai fi stiut povestea ai fi stiut si ca o ranesti cumplit cu postarea ta...iar daca stii ce a patit si totusi ai postat in cunostinta de cauza....mi se pare incalificabil din partea ta.
foarte urat.
balanta,scuze pentru ce mi-am permis sa spun.

va pup fetelor
sincer va spun ca postarea userului smufurash m-a intors pe dos.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Offtopic: vad ca e multa lume nervoasa in perioada asta. O fi de la frig .
Am vazut zilele astea la stiri ca Ilie Nastase (de care eu aveam o parere buna in general) ca era extrem de nervos in preajma ziaristilor care incercau sa ii ia un interviu civilizat si a inceput sa ii injure, sa le spuna ca sunt prosti, ca ii bate, iar pe o reportera a facut-o paparuda. Asa, gratuit; au vrut sa ii ia la aeroport un interviu...
Cred ca era frumos din partea lui daca spunea sa fie lasat in pace, ca nu vrea sa dea nici un interviu si gata.

Mergi la inceput

hopefull,bine ai venit.
sigur ca te tinem minte de la topicul Albisorului.

lara,bine ai venit in Club.
daca vrei spune-ne mai multe despre tine...spune-ne povestea voastra.

si mai vroiam sa spun ceva...da nu mai stiu ce.

3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

balanta,uite te contrazic aici:
am vazut aseara o declaratie,in direct a lui Nastase in care spunea ca a fost sunat de catre reporteri care l-au intrebat de logodna,verighetele de pe degete etc etc.
Nastase le-a spus ca e adevarat dar momentam ii roaga sa-l lase in pace si sa-i respecte intimitatea pentru care are sora grav bolnava,internata intr-un spital din Paris si nu are dispozitia necesara pentru interviuri acum.
i-a rugat sa nu vina la aeroprt ca nu vrea sa dea nicio declaratie si totusi au aparut cohoarde de ziaristi si au tabart pe el.
acum asta este ce spunea el aseara.
si daca asa stau lucrurile...nu mi se pare prea normala reactia ziaristilor-majoritatea dintre ei, care sunt precum hienele fetelor.

3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smufurash spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

smufurash,ce i-ai spus balantei este crud.
daca i-ai fi stiut povestea ai fi stiut si ca o ranesti cumplit cu postarea ta...iar daca stii ce a patit si totusi ai postat in cunostinta de cauza....mi se pare incalificabil din partea ta.
foarte urat.

Ceea ce mi-a spus ea mie, razand, este la fel de crud si de urat. Tu nu poti simti asta pentru ca nu empatizezi cu mine. Nu-mi doresc neaparat sustinerea cuiva, insa atunci cand cineva se bucura pe seama nefericii mele, nu pot lasa neamendat. Atat am avut de spus.

Mergi la inceput

aaa...mi-am adus aminte si ce vroiam sa zic...deh batranetea!!!

maria,cam rarutz ne vizitezi.

3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

samira, eu mi-am dat seama demult (de anul trecut) ce fel de persoana este acest user...Iar faptul ca indirect imi ureaza "cele bune" si cu sarcina actuala, pt mine nu face decat sa confirme ca nu m-am inselat cand am tras anumite concluzii despre aceasta persoana.
Lasa, nu merita atentia noastra.

Mergi la inceput

qiao,imi pare rau pentru nereusita ta.
stiu ca acum iti este cumplit de greu dar crede-ma...vor veni si zile mai bune.
chestia asta mi-a spus-o la ultima mea nereusita o prietena,o doamna speciala si draga sufletului meu...o doamna care tocmai patise un necaz de neimaginat,incomparabil cu ce patisem eu si totusi a avut puterea si nobletea sa ma incurajeze pe mine.
desi sunt niste cuvinte simple contin atat de mult adevar.
mi-au ramas in minte pur si simplu de atunci.

3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput