Clubul "babelor" FIV-oase 4
Raspunsuri - Pagina 7
mikaia spune:
eu chiar nu am nici o simptoma, nu ma doare nimic, nu ma tine nimic, doar ca mi=a iesit ecoli la secretie si la urocultura/ atat, nu am chiar nimic, cred ca o sa il intreb pe dr, daca am voie contact, dar de abia dau de el, ..............imi trece pofta de sex pana vb cu el
daniela74 spune:
...si inca ceva,apropo de iarna de afara,ieri cind sa plec la munca aveam gheata pe masina de aproape 1 cm,peste tot, daca va puteti inchipui si asta se intimpla destul de des.Da-i si curata si ingheata,mare distractie
daniela,
aristica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikaia ..............imi trece pofta de sex pana vb cu el |
daniela ai vazut ca-i la moda sa nu mai zici cand faci fiv? Mai si a fost si cu nororc. Asa a inceput asb. Apoi a urmat-o tamys si a venit puternic cu vestea si balanta. Ultimele doua au vestea la dublu. Asta-ti doresc si tie!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
ioana3110 spune:
Qiao
ai PM
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
brunadria spune:
daniela bafta draguta! sa dea D zeu sa fie bine de data asta! ce protocol ai , ceva schimbari fata de celelalte ?
catalina2307 spune:
Am rugamintea sa pastrati un ton civilizat si sa ramaneti la subiect. Va aflati pe un forum public si fiecare are dreptul sa posteze unde doreste, ce doreste cata vreme se incadreaza in cadrul impus de DC.
Aici nu suntem la examen , nu trebuie sa demonstram absolut nimic. Daca putem ajuta cu ceva o facem daca nu mergem mai departe. Daca ne plac anumiti useri ii "citim" daca nu sarim la urmatoarea postare. Nu detine nimeni "exclusivitate" si toata lumea are dreptul sa posteze.
Daca acest topic nu se mai incadreaza la FIV il putem muta intr-o alta sectiune a forumului.
Multa bafta si sunt convinsa ca cei noi veniti, mai putin "documentati" vor gasi aici sprijinul de care au nevoie.
Multumesc pentru intelegere.
daniela74 spune:
Mikaia esti mortala,pai daca nu te tine nimica si nu ai nici o jena,da-i bataie
Aristica,eu ma multumesc si cu unul,mersi
Adina am protocolul antagonist:estrace,300 puregon si 300 repronex pe zi,si cam prin ziua a 6-a in functie de eco si singe orgalutranul.
daniela,
daniela74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria daniela bafta draguta! sa dea D zeu sa fie bine de data asta! ce protocol ai , ceva schimbari fata de celelalte ? FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ FIV ICSI 5 - april 2011 - Marseille - negativ FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar) FIV ICSI 6 -decembrie 2011 - Marseille - negativ! FIV ICSI 7 - va urma!! "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
Bruni fac din nou prot.cu antagonisti,asta l-am avut la fiv 2 unde am avut cel mai bun rezultat,sarcina biochimica (sper sa nu se mai repete niciodata,dar a fost totusi o victorie intr-un fel).La ultimul am avut stimulare cu 15o menopur si niste pastilute care nu mai stiu cum se numesc, si orgalutran,rezultatul il cunosti.
eu chiar am incredere ca o sa fie bine,mai vedem pe parcurs
daniela,