Clubul "babelor" FIV-oase 4
Raspunsuri - Pagina 6
samira33 spune:
daniela,Doamne-ajuta!!!
sa fie cu reusita draga domnita.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
balanta_tm spune:
daniela, de cati ani esti in Canada? Marele eu vis a fost sa locuiesc/traiesc acolo, dar nu l-am putut convinge pe sotul meu sa plecam...In 2009 am mers intr-o vizita la niste prieteni, dar am stat la Ottawa (am vizitat si Montrealul), insa sotul meu nu a fost asa impresionat ca si mine. In general, pot sa il conving cu multe lucruri, dar uite ca cu plecarea din RO nu am reusit.
Mi s-a parut o tara fascinata, cu oameni atat de relaxati!
samira33 spune:
balanta,draga mea,treaba asta nu-mi reuseste nici mie.
e prea legat de glie al meu...dar eu tot insist,,,poate intr-o zi imi va reusi
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
balanta_tm spune:
Exact, samira, asta e termenul: e prea legat de glie.
Daca nu a vrut in Canada, am zis macar in Europa. Nu vrea si pace. Ma intreaba mereu ce imi lipseste concret si cand ii spun ca uite, degeba nu avem probleme financiare, cand in fiecare zi ne lovim de oameni stresati, de un sistem defectuos, de lipsa de perspective pt copii, imi spune ca in mod cert fiecare tara are minusurile ei...
M-am resemnat ca nu vom pleca de aici, dar nu pot sa zic ca nu am asa, un gol in inima.
samira33 spune:
mda...discutia asta o avem si noi si de fiecare data cand e nervos si besteleste sistemul si toate porcariile pe care suntem nevoiti sa le toleram zilnic...ii aduc aminte ca el isi doreste sa traiasca in Romania...deci:enjoy
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
simonia spune:
qiao, cum stai cu "cheagul " din sange?
mai adaugi ceva "apa" sau il lasi asa?
ne tii pe jaratic. si pe vremea asta,cu anii nostri si cu schimbarile bruste de temperatura o luam razna!
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite
balanta_tm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 mda...discutia asta o avem si noi si de fiecare data cand e nervos si besteleste sistemul si toate porcariile pe care suntem nevoiti sa le toleram zilnic...ii aduc aminte ca el isi doreste sa traiasca in Romania...deci:enjoy 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 4 FIV-uri nereusite 2 FET-uri nereusite FIV5 olacak |
Si eu la fel fac: cand se plange de ceva ce nu merge p-aici, ii zic: pai cum, ca tie iti place in RO. Si nu ii convine
daniela74 spune:
fetelor,eu sint aici din 2004,e frumos intr-adevar si mai ales atunci cind esti in vizita,dar cu timpul te obisnuiesti si nu le mai vezi toate roz,sint aceleasi probleme ca si peste tot,oameni saraci si mai ales oameni de toate culorile si natiile de pe lume,ceea ce nu este tocmai placut ochiului.La noi cred ca e invers,eu sint mai legata de romanica,desi stiu ca nu mi-ar mai place nici acolo,dar cind zic acasa eu acolo ma gindesc,asa ca sint si eu cu golul in suflet
va multumesc pentru urari,conteaza foarte mult.
Qiao sint cu gindul alaturi de tine si ma rog pentru o minune
daniela,
mikaia spune:
fetele am si eu nevoie de un raspuns? am uitat sa il intreb pe dr cand i=am trimis maiulul cu analizele
daca am ecoli si am inceput tratamentul cred ca nu am interzis la contact sexual, nu?
oricum altceva nu pot face de draci ca mi=a iesit balaria.macar sex sa pot, daca nu pot incepe procedura?
please cine a avut ecoli poate sa imi spuna daca ai voie contact sexual in perioada asta?
protejat bineinteles pana scap de ea, oricum si sotul face antibiotic cu toate ca la el spermocultura e ok.
decat eu am nenorocita asta de balarie. ecoli o nemernica si jumatate, am avut ureaplasma si microplasma si am scapat de ea, dar cu asta mor de gat, nu alta.
ioana3110 spune:
mikaia, sincer nu stiu ce spune teoria dar eu cand am avut infectie urinara cu e coli, numai de sex nu am avut chef, Mi se amplificau simtomele si era total neplacut