Clubul "babelor" FIV-oase 4

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Si tot in manualele alea citite de tine scrie si ca femeia ramine gravida avand contacte sexuale repetate cu partenerul sau, si ca ovulatia se intimpla lunar , etc, etc....
stii cum sta treaba? realitatea bate teoria asta din liceu, ar trebui sa stii din moment ce scrii pe aici si ai facut atitea fivuri....
sunt nenumarate cazurile cand progesteronul nu creste corespunzator ca sa poata sustina o sarcina...
In fine ... putin mai mult respect cand te adresezi ...
cred ca deja pierdem timpul in discutii cu tine...

Exact asta am vrut sa spun si eu cand am zis ca mi se par din alt film recomandarile de genul PRG creste o data cu betaHCG, etc: ca viata bate filmul si ca deci degeaba teoria zice una, cand progesteronul nu creste cum trebuie in sarcina... Dar n-are rost, deja vorbim discutii cu ea...
Edit: noi, pe acest forum, avem nevoie de solutii practice, nu de teorii goale...Ce conteaza ca literatura de specialitate spune una cand organsimul reactioneaza diferit decat scrie "in carte"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smufurash spune:

Citat:

Si tot in manualele alea citite de tine scrie si ca femeia ramine gravida avand contacte sexuale repetate cu partenerul sau, si ca ovulatia se intimpla lunar , etc, etc....
stii cum sta treaba? realitatea bate teoria asta din liceu, ar trebui sa stii din moment ce scrii pe aici si ai facut atitea fivuri....
sunt nenumarate cazurile cand progesteronul nu creste corespunzator ca sa poata sustina o sarcina...

Adriana, eu am dat niste explicatii elementare, la nivel de liceu, celei care a dovedit ca-i lipsesc aceste notiuni si, in acest caz, este imposibil sa "vorbim aceeasi limba". Putem trece si la un nivel superior, dar pentru asta trebuie sa stim notiunile de baza.
Sunt de acord cu tine: sunt nenumarate cazurile cand titrul progesteronului se modifica necorespunzator, insa acest aspect nu poate fi discutat decat atunci cand exista un grafic al modificarilor. Iar graficul modificarilor nu poate fi stabilit decat in baza mai multor determinari. O singura analiza nu e relevanta. Ce se poate spune despre un titru de progesteron mic, corelat cu un beta-HCG mic, dupa o singura analiza?
Hai, fiti amabile si raspundeti la intrebarea asta, fara jigniri, fara ofense, fara suparari si fara dat ochii peste cap. Din punctul meu de vedere, astea sunt discutiile din care toate avem ceva de invatat, nu cele de genul "ia acum urgent progesteron ca altfel pierzi sarcina, pentru ca noi stim mai bine decat medicul tau ce e de facut!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aristica

balanta am raportat mesajele ca cel de mai sus si sper sa intervina moderatorii.

Si eu. De aceea am si scos in evidenta mesajul tau, astfel incat moderatorii sa-l vada cu usurinta. Este, cel putin, inadecvat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

pentru interesate, Carrefour Baneasa e inca deschis

Qiao, eu cred ca vremea asta este dedicatie pentru tine, sa stai in pat si sa se prinda bine bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui smufurash

Citat:

Adriana, eu am dat niste explicatii elementare, la nivel de liceu, celei care a dovedit ca-i lipsesc aceste notiuni si, in acest caz, este imposibil sa "vorbim aceeasi limba". Putem trece si la un nivel superior, dar pentru asta trebuie sa stim notiunile de baza.
Sunt de acord cu tine: sunt nenumarate cazurile cand titrul progesteronului se modifica necorespunzator, insa acest aspect nu poate fi discutat decat atunci cand exista un grafic al modificarilor. Iar graficul modificarilor nu poate fi stabilit decat in baza mai multor determinari. O singura analiza nu e relevanta. Ce se poate spune despre un titru de progesteron mic, corelat cu un beta-HCG mic, dupa o singura analiza?
Hai, fiti amabile si raspundeti la intrebarea asta, fara jigniri, fara ofense, fara suparari si fara dat ochii peste cap. Din punctul meu de vedere, astea sunt discutiile din care toate avem ceva de invatat, nu cele de genul "ia acum urgent progesteron ca altfel pierzi sarcina, pentru ca noi stim mai bine decat medicul tau ce e de facut!"

Smufurash, inca o jignire in acest mesaj la adresa mea! Cred ca tie iti lipsesc mult mai multe decat mie .
Ce ar fi sa ramai cu aerele de superioritate si sa ne lasi pe noi in pace? Ca oricum ne consideri sub nivelul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Bruni pe aici si eu,la cafeluta..
fetelor eu declar azi prima zi de stimulare,deci v-am luat-o inainte
am vrut sa o fac in ``secret`` si sa va anunt doar ca sint gravida ,dar pina la urma m-am gindit ca voi sinteti prietenele mele dragi si aveti dreptul sa stiti.Asa ca,cu Dumnezeu inainte,poate,poate.
v-am pupat

daniela,

Mergi la inceput

Gata, nu mai discut pe nici o tema cu acest user . Nu de altceva, dar sunt prea doamna ca sa vorbesc cu cineva care jigneste constant .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm
Smufurash, inca o jignire in acest mesaj la adresa mea! Cred ca tie iti lipsesc mult mai multe decat mie .

Faptul ca observ ca iti lipsesc notiuni elementare din bagajul de cunostinte, ceea ce face imposbilia conversatia intre noi, nu este o jignire; e o remarca. Nu e o rusine sa nu stii; e rusinos sa nu stii si sa nu vrei sa stii.

Mergi la inceput

daniela, multa, multa bafta .
Cred ca e f f important sa fii optimista in perioada asta si sa crezi ca va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Daniela, sa fie intr-un ceas cu cuc :-)

Mergi la inceput