Clubul "babelor" FIV-oase 4

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

hai ca m-ati bagat in ceata cu sambata mortilor, eu parca am vazut ca e pe 3 martie. trebuie sa ii fac parastas mamei inainte de 1 martie si anul asta m-am intersat sa nu mai fac de pomenirea mortilor. anul trecut am stat pe un vaj si un ger peste 3 ore in curtea bisericii de nu am crezut ca scapam sanatosi.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33
lara,pe mine m-ai pierdut.
TTC,BFN...ce inseamna ,te rog?

Trying To Conceive
Big Fat Negative
prescurtari folosite pe site-urile de limba engleza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Bombi

tot astept Big Fat Positive (BFP)
dear lady, eu ma-nclin

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Bombi, btw, 2/3 din family traieste la Stuttgart.

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

e mica lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aha...am inteles,sa traiti.

da mai fetelor...aveti dreptate,pe 18 Februarie sunt Mosii.
am luat de bun ce mi-a zis mama,a zis ca s-a uitat ea in calendar.
bine ca am zis pe aici si m-ati corectat ca altfel Sambata dimineata eram la biserica cu sarsanalele dupa mine.
multumesc.

adino,pai hai sa vedem cum ne organizam.
am zis noi ca ne organizam sa mergem si la mami laura si nu ne-a iesit pana acum.

o Duminica faina sa aveti gagici.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Inseamna ca eu nu ma uit in calendarul care trebuie Deci pot sa fac parastasul pe 25.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

qiao,pe 18 sunt Mosii de Iarna.
astia cad intotdeauna in Sambata ce precede Saptamana branzei-sau Lasata secului de carne(cum vrei sa-i spui).
dupa Mosi incepe o serie de 7 Sambete ale mortilor care se termina inainte de Saptamana Mare,in ajun de Florii.
deci,pe 25 cand vrei sa faci tu parastasul va fi tot o Sambata a mortilor dar probabil ca nu va fi atat de aglomerat ca de Mosi.

deh...mi-as fi dorit sa nu ajung sa stiu asa de bine si treburile astea

3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela73 spune:

Cu placere Samira. Eu stiu ca la noi se face in fiecare an, si de obicei eu fac. Qiao din cate stiu eu, deja cand vrei tu se face doar de post, pentru ca din sambata mortilor se lasa sec, si tot ce se face in continuare, pomeni, parastase se fac de post. Sa intrebi,dar eu asa stiu.

Mergi la inceput

exact ionela,toate pomenile ce se fac dupa Mosii de iarna vor fi numai de post.

3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput