Clubul "babelor" FIV-oase 4

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

tu unde mergi ? eu merg la FitCurves la capatul lui 41. faceam 30 de minute (aparate + cardio) de 3 ori pe saptamana. in dec tocmai incepusera Zumba, mi-am facut de cap 2 ore la zumba-party de mi-a venit cm in z19 si am inceput schema si nu m-am mai dus. acum am vazut ca au si tae-bo si nu mai stiu ce.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenus26
Tannoo moamaa ce flacau frumos ai! Ptu-ptu sa nu-i fie de deochi

saru'mana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

am o propunere: nu il punem si pe tannoo la lista cu reusite?

Mergi la inceput

aoleo, ari, pai s-a tampit goagalu, io scrisesem, ca replica la ce zisesesi tu de turban, ca sa te vad de unde ii cumperi iminei si salvari copilului tau.nush ce face goagalu asta, traduce tampenii. nu vezi ca am pus in acelasi post si ce scrisesem in romana?

tribului ii dau maselele!yupii!desfacui un vin si papai cate o juma de snikers pt fiecare maselutza. ziceti voi, sa fi ratat eu asa o sarbatoare?
vazui azi-noapte black swan si acu fug la anonymus sau king's speech.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

chiar ca e un eveniment ce merita sarbatorit !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

buna dimi
edit: samira, raspunsul meu il gasesti la pag.16/17 al acestui capitol. "s-a vazut" doar seara tarziu, fiind inca sub moderare. multumesc pentru welcome.

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello girls
ce faceti???

io am facut o groaza de treaba azi.
la 8 am inceput cu aspiratoare,sters pe jos,sters prafu etc etc.
apoi am plecat la Cora la cumparaturi-mint astia de ingheata apele la televizor,cica sunt rafturile goale...pe naiba!!!avea de toate la.

am facut si ceva cumparaturi pentru pachete ca Sambata viitoare e Sambata mortilor si eu merg la o biserica din parc,de langa mine.
vine multa lume amarata acolo si fac 50 de pachete.

in rest ...nu mai ies din casa azi ca e ciorofleasca naspa afara.

va pup
o Sambata faina va doresc.

lara,pe mine m-ai pierdut.
TTC,BFN...ce inseamna ,te rog???

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Da,samireto,si io calare pe pachete,dar 50?asta da pomana. Bravo.
Miss u and samiroiu.vreau sa ne vdm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

am o propunere: nu il punem si pe tannoo la lista cu reusite?

Adi, mami de ana si ioachim

ba da...
la mosi, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela73 spune:

Samira sambata viitoare e sambata mortilor??? eu stiam ca peste doua adica pe 18.

Mergi la inceput