Clubul "babelor" FIV-oase 4

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

QIAO imi pare tare rau
Adrianaady te rog frumos sa nu ma uiti,cind ai timp sa-mi raspunzi si mie,daca nu cumva ai facut-o si m-am pierdut eu prin ``bazar``
pup babele si tineti-o tot asa

daniela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

tocmai aburditatea situatiei ma intriga si pe mine ! ma consider o fiinta rationala si am privit tot fiv-ul cu capul pe umeri, am acceptat esecul, dar ma innebuneste de cap ovarul stang. sper sa treaca mai repede, sa pot sa dorm bine la noapte si sa plece piticul din cap

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Daniela ai pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Daniela ai pm

Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009

merci mult

daniela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

doamnaaa profesoara mie, pe goagla, asta mi-a iesit: "Lua#355;i-v#259; ochii de credin#355;#259; #351;i de recuperare, cum ar fi!"

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Hello girls,
Samira, raspunsul meu il gasesti la pag.16/17 al acestui capitol. delay-ul e, pen'ca erau under moderation.

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Hello babutele mele, guralive, ce sunteti

Hopa si eu acasa!

Qiao o mare imbratisare de la mine si la primavara tot te scot la o plimbare in Moghioros

Gabitzo bine ai revenit! Nu te mai rabdara degetelele? Aaaa...si nu, nu poti sa te joci cu veveritza mea, ai si tu veverita ta
te pup fata draga

Aristico ti-au dat teapa aia cu sedinta?

Sami, Ari: doriti mai multe informatii despre Turcia? Vizionati serialele turcesti...numai la canal D

Ady ai mai gasit ceva, ceva in pravalii? Ori maine esti la usa mea?

Tannoo moamaa ce flacau frumos ai! Ptu-ptu sa nu-i fie de deochi

Rica sa ai un weekend de poveste cu printesa!

Apropos de BreduPitu si de Angelica...astia, cum da presa o stire ca gata, se despart, o mai pun d'un prunc. Cred ca numa se uita la ea si se gravideste.

Adinutzo pup mamica frumoasa

Ioana, Balanta, Daniela, smaick si restul fetelor va

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

elenush mi-ai facut pofta cu zumba aia. astept sa treaca viscolul hormonal din burta mea si pe urma ma duc si eu la o topaiala, nu am mai fost de la inceputul lui dec

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Aristico ce succes are topicul asta
Vezi ca stau la panda sa prind iar loc in fata
Ma vezi? Ma vezi?

Cred ca vin rusii... AMR...

Mergi la inceput

Qiao si eu am ratat zilele astea si sunt super ofticata. S-au anulat sedintele din cauza vremii. Din tot abonamentul am reusit sa fac 3 ore :(
Poate mergem impreuna...ce zici?

Mergi la inceput