Clubul "babelor" FIV-oase 4
Raspunsuri - Pagina 19
samira33 spune:
smaick
mie imi plac palatele...mi-ar fi placut sa traiesc in vremea Palatelor...si sa fiu vreo printesa ceva,evident.
nu-mi plac insa ruinele.
nu-mi place sa ma duc sa ma zgaiesc la bolovani.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
sunshine4ever spune:
Qiao E doar o batalie. Dar va urma si rezultatul pozitiv. Sunt convinsa.
Fetelor , lasati disputele, nu ne face bine deloc. Pur si simplu ignorati persoana. are loc sa scrie cat vrea ea pe pagina, voi va vedete de-ale voastre. Nu merita sa ne omoram neuronii ...pe ce?...nimica.
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)
MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta
Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi
Lara27 spune:
eheeeyyyy, eu tot scriu dar sunt under moderation
tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF
QiaoBing spune:
fetelor, daca mi-a fost neuronul relativ relaxat azi, are sanse sa plece cu sorcova. pe mine a inceput de catva ore sa ma inghionteasca iar in stanga de abia stau. am luat si un no-spa forte si nimic. in paranoia iscata de durere ma bate gandul sa repet beta maine la altii, dar bruma de ratiune imi zice ca e aburd.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
ioana3110 spune:
Mai fetelor dar ce active sunteti azi....
Artistico, rad de juma de ora de postul tau cu inaripatele. . Apropos Qiao, ce-ti face canarul?
dragelor, de bine ce v-ati mutat voi atentia spre Turcia, a dat faliment si Malev-ul...tocmai am vazut la televizor. Nasol de saracii unguri...mie mi-s chiar dragi...
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
adrianaady spune:
vreau si eu la Stambul... nu am fost pina acum din pacate...
Samira unde ai facut cumparaturile? maine ma duc si eu.
Am o foame ca as manca pietre