Clubul "babelor" FIV-oase 4
Raspunsuri - Pagina 18
adipapazi spune:
Amir Diab Türk onu (#351;ark#305;c#305;) biliyorum, sadece #305;s#305;t#305;c#305; Ku#351;adas#305; Müslüman tarihçilerinden hiçbiri Abd ve AMRO AMRO dinleyin. E#287;er tüp üzerinde göz, yar#305;s#305; bile dinlemek, Aladdin lamba oldu#287;unu bir anda.
tanno, Ve ben ifade biliyorum, Mcdo gözlük üzerinde.
[B] aristico [/ b] imin ve kurtarma gibi gözlerini al!
E#287;er '#304;stanbul gitti#287;inizde, hukukun bir a#287;aç arayanlar arzu servetelu yerine getirmi#351; ve bunun k#305;r#305;ld#305;#287;#305;nda dokusu konur. Bana fctionat.
adipapazi spune:
PARDON:
Amir Diab Türk onu (sark#305;c#305;) biliyorum, sadece #305;s#305;t#305;c#305; Kusadas#305; Müslüman tarihcileriden hicbiri Abd ve AMRO AMRO dinleyin. E#287;er tüp üzerinde göz, yar#305;s#305; bile dinlemek, Aladdin lamba oldu#287;unu bir anda.
tanno, Ve ben ifade biliyorum, Mcdo gözlük üzerinde.
aristico [/ b] imin ve kurtarma gibi gözlerini al!
E#287;er '#304;stanbul gittiginizde, hukukun bir agac arayanlar arzu servetelu yerine getirmis ve bunun k#305;r#305;ld#305;g#305;nda dokusu konur. Bana fctionat.
io stiu amir diab (un cantaret)in turceste, de cabd fuseram la kusadasi si ascultam numai amro, amro. ia cautati pe you tube, ascultati macar pana la jumate, zici ca iese aladin din lampa la un moment dat.
tanno, stiam si io expresia, e pe paharele de la Mcdo.
[b]aristico, sa te vaz cum ii iei iminei si salvari!
cand va duceti la 'stanbul, cautati un pom din alea in care legi servetelu si se implineste dorinta pusa cand se rupe servetelul. la mine a fctionat.
aristica spune:
ohooooo, samiruta, sti tu ce sti
tamys pupati-as pruncii din pantec!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
adipapazi spune:
dadusem pe google translate, dar prea multe diacritice in turca asta!
ma scuzati.
e socrela chez moi si copiii doooooooorm, mama zace pe forum.
tamys spune:
Fetelor va garantez ca o sa va indragostiti de Turcia si de tot ce e acolo ( oameni, locuri, obiceiuri .... ) eu una ma visez aproape in fiecare seara ca sunt in Turcia, colind pe strazile lor inguste, intr-o seara am visat ca ma stabilisem acolo si aveam un cosmar ca nu cunosteam limba. Mai vorbim prin aprilie cand va veti intoarce toate gravidute de acolo si hipnotizate de turci, o sa va ramana gandul la ei.
14+ cu
balanta_tm spune:
tamys, baietel + fetita sau baietel, iti doresc sa fie sanatosi . Cred ca pana la urma asta e ceea ce conteaza cu adevarat.
samira33 spune:
adino,Benim için herhangi bir ileti?
tamys,eu sunt indragostita iremediabil de Istanbul.
am mai fost de 2 ori in "tineretea" mea si a ramas un oras special in sufletul meu.
doar ca ma gandesc cu ceva teama ca voi fi aproape de bazar...si o sa intru...nu doar sa ma plimb
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
balanta_tm spune:
La 'Stanbul mi-a placut si mie mult (am fost acum cativa ani). Iar Bazarul, intr-adevar, ceva de vis. Bani sa ai.
Palatul/muzeul Topkapi nu m-a impresionat; eu nu sunt cu muzeele, sunt mai pragmatica .