Clubul "babelor" FIV-oase 4
Raspunsuri - Pagina 17
Lara27 spune:
samira, btw, mi-a zis sotzulache acum ceva zile, sa scriu si eu si sa "ma imprietenesc cu tine"..iti dai seama acum ce inspirata am fost in primul meu mesaj..
nu-i bai, eu sunt all for second chances
tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF
aristica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adipapazi ari, ce sedinta, fata? nu pricep, sunt cam chiauna la ora |
...pai la job trebuia sa intru intr-o sedinta (unde foloseam vaselina) - da' s-a amanat sedinta. Si eu sunt obosita, d-aia si aberez atata...dar nu intru peste qiao
suberek - mancare
pahali, pahali - scump, scump
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
aristica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adipapazi dementa est, ari |
...rade ciob de oala sparta - sa stii ca prima data cand i-oi vedea pe descendentii lui Papazy, ii voi invata: "degetul cel mare, pleaca la plimbare, aratatorul, da cu toporul..."
tannooo NU ESTI INTREG!!!! Pai am dat repede pe google translate si ce crezi ca mi-a translatat? Te iubesc! Pai dac-i zic io asta Tayfunului? Si daca vin acasa cu un Soleiman Pasa! Pai damna profesoara a venit acasa cu niste ochi albastrii, eu vin c-un turban?????
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
mikaia spune:
gata am ajuns acasa,frig rau,dar rau si mai si ninge.
ari sa stii ca i-am dat mail dr. cu marea intrebare, dar cred ca stau potol pana la terminarea antibioticului si astept sa fac analizele. vad eu daca ma mai mananca
qiao cuvintele sunt de prisos, imi pare foarte rau, sper sa treci cu bine peste, ai trecut peste atatea sigur esti o persoana tare, sa stii ca eu am stat dupa al doilea fiv numai la adoptie, mai si postam dar am vb mult pe pm cu fetele de acolo.
chiar ma batea gandul sa incep sa vb face to face cu cineva care trece prin procedura de adoptie, nu stiu inca astept sa ma hotarasc daca mai fac sau nu un ultimul fiv, soarta nu putem sa o schimbam pe bune.
fetelor ce sa va mai zic am crezut ca nu mai ajung acasa de la serv. dar am ajuns si acum vb cu voi.
imi place activitatea de pe aici.
am inceput sa beau o groaza de ceaiuri pt nemernica asta de ecoli, sper sa scap cumva de ea.
samira33 spune:
asta stiu io in turceste
http://www.youtube.com/watch?v=vRsyyBFcHYQ
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
samira33 spune:
asa...poa' sa ninga,poa' sa ploua...mi-am facut provizii.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
tamys spune:
aristicaiubita dupa punctie am inceput sa iau si Clexan-ul si Crinone iar dupa embriotransfer mi-au dat Estrofem si Prednol
14+ cu