Clubul "babelor" FIV-oase 4

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

adipapazi interventia ta este ca un soare primavaratic - Bunul a privit spre pamant! Olimpienii sunt blocati in nameti. Nema sedinta

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Samira, multzam!
Eu sunt mai timida asa..am trecut prin experiente (aproape) similare tie (minus SEU), d-aia citez din tine ca "din biblie" vorba aia (mi scusi once again)..
- toate incercarile au fost la BP, cu medicul vedetelor..toate au decurs in conditii optime si de 6(!!) ori am vazut in fata okiilor 0,0..de fiecare data am stat la Robert si te-am "ratat" la fotografie
- sunt un *whole package*, ma laud si cu trombofilie (MTHFR hetero in ambele alele, factor XIII hetero, PAI 1 4G/5G homo) si ATPO
- analizele le-am facut citind postarile tale, ca Peter a zis ca-i "no need for that"
- in rest, toate (hormonale, cariotip, endo, ANA, anticorpi anti fosfo-cardio-ADN) bune; ce n-am facut e imunofenotiparea limfocitara, biopsia de endo si ce-o mai fi..
- bifat si histero, laparo, totul mirific
ultima data, Peter mi-a zis: "ok, with this great embryos and with the same disappointing outcome, I have to concede it's RIF". apoi, mi-a zambit si mi-a spus: "maybe it's just not the right time for you to be pregnant".. doar stii si tu cum e, e un scump
am avut toate discutiile/disputele posibile despre o abordare "out of the box" (pe mail si tete-a-tete ) pe care le-ai avut si tu, cu fix acelasi rezultat (copy/paste)..e inflexibil, parca musti in granit
- acum sunt in recunoastere, mi-ar placea Viena, cred..

as mai vrea sa-ti mai spun si altele, dar toate pe rand

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Mai "babutelor" am si eu de lucru si nu intru 1 ora pe forum si deja ati scris 4 pagini. Sunteti mortale nu alta. Sper sa nu uitati ca mai suntem si unguroaice pe aici ca dupa cum vad tot mai multe fugiti la turci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

QiaoBing sa te ajute Dumnezeu sa alegi calea care sa te conduca spre realizarea visului cat mai repede posibil
aristica iubita mea, ieri am fost la eco, bebelusii erau suprapusi, cel de deasupra avea putulicaaaaa , cel dedesupt nu s-a putut vedea dar sper sa fie o pasaricaaa , sti cum e omul dupa ce se vede cu sacii in caruta incepe cu pretentii.
Pup toate fetele si apelati cu incredere la turci, pe mine turcii m-au salvat

14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

adina, asa ma gandesc si eu: ca de la vara incolo, nu ma voi mai intalni prea curand cu linistea si odihna asta. Asa ca incerc sa imi fac plinul cat se poate .

Hai mai fetelor, nu va mai necajiti pt job! Si eu am inteles destul de tarziu ca jobul trebuie tratat asa, mai cu raceala . Adica: e doar un job, imi fac treaba, dar nu in exces ca sa nu ii invat rau pe sefi , iau salariul si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Adina si eu sunt la dieta de vreo 3 luni si tocmai mancai un mini ecler si niste "limbute de pisica"
AAAA despre vaselina aia era vorba...eu inca nu mi-o luai, dar nu e inca timpul pierdut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

adipapazi..vreau si eu sa fiu o sexy-mother-fucker

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

ari, ce sedinta, fata? nu pricep, sunt cam chiauna la ora asta.
basamca (cica prescurtarea de la "bag de seama ca") te bati cu qiao pe podiumu' de stilistica!faza cu portocalele de sicilia e de top, ca si asta cu nametii. matinca (prescurtare de la "ma tem ca" - nu ca-s faine regionalismele astea?) te dau exemplu la alegorie, sa stii!

da, [b]balanta/b], si eu am ajuns la inteleapta concluzie ca la job e bine sa pari si neajutorat, ca asa nu ti se mai dau prea multe de fct, indirect esti menajat. doar cine peneplena mea ne ridica statui acolo? nu se darama locu' ala daca nu ne sinucidem muncind.

cand eram gravida si aveam timp de filozofeala, ma gandeam ca platim scump pt emanciparea asta a femeii: nu mai bine coseam noi si ne tineam de saloane literare in loc sa muncim atata? si la 20 de ani aveam cate 2-3 copii, ca instalatia parca functiona mai bine intre 15 si 20?

sa se faca un emoticon cu initiale si de la vreun turc, cum are si pk emoticonul lui.
aproposito, daca invadam si turcia ca pe ungaria, o sa se rescrie istoria tarii!care face prima baiat cu turcii,sa va vaz ce nume dati: osman, pasa hasan, mahomed.

ce cuvinte stim in turca?
io stiu asa:
tavuklu=pui, guzel=frumos, sehir merkezi=centrul orasului, indirim=reduceri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

da, ma, loretta, am atipit si io juma de ceas si am constatat ca epopeea curge...pesemne ca viscolul e de vina.

deci nu mai rezist: sa-mi ia sotzul ceva cremos si calorios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

N-ai vaselina? Cate cutii vrei?
balanta nici eu nu vreau statuie in curtea institutiei, ma multumesc cu salariu.
loreta suntem toate natiile aici.
tamys tu ai apelat la turci, care te-au ajutat. Noi ii cotropim!
Stiam ca ieri esti la eco si nu te-am sunat, dar azi nu mai scapi. Scrie si tu aici, sa ramana scris:
Cand ai inceput clexanul? dupa punctie sau in ziua transferului?Cu sacii-n caruta vei fi atunci cand cei doi samburache se vor transforma in 2 tenori grasi-rozalii, care vor suge cu putere din laptele tau care le va furniza anticorpii! Si daca unul dintre tenori este soprana, cu atat mai bine

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput