Clubul "babelor" FIV-oase 4

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

fetele sunteti mortale; citeam anul trecut cred cum va intalneati la buda la fiv. acum v-ati mutat la turci
sper sa nu deschideti topic separat si sa ne parasiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ari, notat

Ia uite-o la Antena 2 pe Mihaela Bilic (nutritionista aia celebra). Am auzit mai demult ca nu poate face copii natural din cauza rezervei ovariene slabe, dar ca nu vrea sa apeleze la tratamente. Mi se pare destul de ciudat; ma gandesc ca la posibilitatile ei financiare ar putea merge oriunde sa faca FIV (daca si-ar dori cu adevarat copii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

Suneti criminale fetelor .........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

smaick,stiu povestile fetelor de la ovo donate ca citesc si acolo.
te-am intrebat de vorba ca "te-am simtit" mai timida si nu trebuie.
poate stim mai multe decat o aspiranta la inceput de drum ,e adevarat...dar mai avem si noi muuuuuuuuulte de invatat.

aristico,ti-ai luat vaselina cu tine la sedinta???sau la voi nu sunt practici d-astea???

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

vaselina, ce vaselina???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

balanta,tu stai acasica deja???

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

De cand Ilie Nastase e cu tipa asta,parca sunt Viorel si Oana Lis, asa cauta publicitate.Ei cheama presa pt. orice fleac, asa ca , tr sa -si asume toate astea.
Amalia Nastase era o doamna , nici nu se compara cu asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Da, samira, din sapt a 9-a de sarcina sunt in concediu de risc maternal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

manca-v-as ciocu', ce de subiecte! zici ca ma uit la pulp fiction, nu alta. nu degeaba se numeste topicu clubul babelor... frig afara si stam la barfa, ne mai lipseste o banca la poarta.
l-am dat gata pe nastase, lis e executat, apalina gravida (am desfacut un vin), respectiva ignorata cu tot cu vocabularul bogat in duduisme si coafezisme, turcii cuceresc ungaria, fii-mea e citata...

balanta, foarte bine ca stai acasa. dormi acu, te vaz io apoi cum faci fata la 3 barbati, macar husbandu o sa te "streseze" doar noaptea, pe cand aia mici 25 de ore din 24.

sunt la dieta (vesnic) si de 2 zile am pofte. cand vad tortu ala cu ciocol si lapte in stanga ma ia cu lesin.visez numai fondante si amandine. asa ca am papat 3 biscuiti milka cu cioco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

adrianaady vaselina se foloseste pentru ca astia mici sunt de obicei fu--ti in mod repetat la aceste sedinte. Este acelasi lucru pe care l-ai simtit tu la job in ultima perioada. Sper ca te-ai protejat ca parca azi erai la ovulatie

samira nu tine de oo...mai rau ca la medlife nu poate fi.
Le-am scris turcilor ca inchiriez apartamentul propus de ei - incep sa vad gaura din bugetul familie - bine ca ninge

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput