Bv Nicole, Anda!! Hai Adriana, Ralu,Anca! (61)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

mar ysa ma bucur ca sunteti bine sa iti treaca capul

dr anca sper sa iti treaca starea de voma

altesa ce imi place poza cu puiu

aerilian varza draga mea..bate-o un picsi pune pe sani iar peste un prosop si stai tot timpul asa

pup fetele

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 36+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursulet33

Multumesc pentru raspunsuri.

Ma enerveaza treaba cu alaptatul... faptul ca mai are nevoie de supliment parca ma face sa ma simt mama denaturata, mai ales cand va aud pe voi ca va curg sanii si aveti mai mult laptic decat pot puii sa manance.

Peste tot citisem ca nu exista sa n-ai suficient lapte, ca se regleaza productia in functie de cat suge...beau aproape 2 litri de ceai de lactatie pe zi, iau galactogil, o pun la san la fiecare masa, am grija sa fie atasata corect si sa suga, o las sa termine cu un san apoi il ofer pe celalalt... ce altceva sa mai fac sa se sature cu laptele meu?!! au trecut 10 zile de la operatie, ma gandeam ca se regleaza pana acum.

nici nu ma lasa inima s-o tin flamanda doar pentru ambitia mea de a alapta exclusiv, nu sunt nebuna.. macar ziceti-mi ca nu sunt singura care are problema asta, sa nu ma mai simt mama denaturata :(

Ursulet - cum ai ajuns la concluzia ca nu se satura cu laptele tau? Ai scris intr-un post ca daca o vezi nelinistita dupa ce ai alaptat ii dai supliment..Este posibil sa fie asa cum zici, sa nu se sature cu laptele tau, dar nu e obligatoriu. Experienta mea este asa :
La inceput, dupa ce am venit de la spital imi era la fel - teama ca nu se satura cu laptele meu...insa imi tot repetam ce mi-a zis med pediatru "trebuie vazuta evolutia greutatii"..si uite asa i-am dat doar lapte de la san. Dupa ce termina ea cu suptul (mai adormea asa cateodata cu tzatza in gura..dar o trezeam) eu verificam sa vad daca mai am lapte in sanul respectiv - de fiecare data mai era...asa ca daca dupa alaptat, uneori ea nu se linistea, eu ferm convinsa ca a mancat cat i-a trebuit am incercat sa o calmez vorbindu-i etc...
Astazi, la 16 zile de la externare a luat 670 g (ceea ce e super ok) asa ca stau linistita ca se satura cu laptele meu, altfel nu lua in greutate. E adevarat ca am fost un pic stresata (o cantaream la 2 zile desi medicul mi-a zis la saptamana..) Mie mi s-a reglat productia de lapte in functie de cat suge ea..nu mai am sanii tari, durerosi..e totul ok, si nici rani la sani nu am, pentru ca a mea nu sta niciodata mai mult de 20-25 min la un san.

Mami de Ana Beatrice (15.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

altesa ce baiat frumos si mare ai tu acolo

lady, cum te mai simti?dar Rebeca?

HAI dr anca scoatem motatele la interval si pt tine

HAI ADRIANA, HAI RALUCA NASTERI USOARE DRAGELOR

cu baietel mare Sebi si fetita dulcica Sara

Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

ursulet si al meu e uneori nelinistit dupa ce papa si lapte e de se ineaca cu el.

eu zic pt. ca esti la inceput sa ai rabdare si sa pui fata la SAN ori de cate ori cere si cu timpul te vei umple de laptic si nu o sa mai fie agitata.

al meu uneori papa pre mult si de-aia e agitat iar, in secunda 2 varsa,ori e mami tampi si ii da bebelusului sa pape avand scutecul plin ori are muci in nas na cum sa nu se agite v-am spus eu ca suntem cam cazuti in cap. eu credeam ca vin acasa cu bebe si ma joc cu el nu stiam ca are atatea nevoi mititelu sper sa uite cand s-o face mare cat l-am chinuit.

bulinut iaura multu.

la examen nu stiu cum oi ajunge ca tre sa trec prin valea calugareasaca pe unde aratau astia tirurile alea blocate,iar de invatat ehhhh sa v-o mai spun si pe-asta? am adormit galusca si l-am pus pe burta sa doarmatun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

sara facem pereche? sti ca ei ca si varsta gestationala erau de-o seama doar ca al meu s-a mai copt o saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA
mititelu sper sa uite cand s-o face mare cat l-am chinuit

ce draguta esti! nici nu isi va aminti.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
39+ cu ultima suta de metrii.... 4 - 3 - 2 - 1...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Altesa, esti durere cum povestesti, m-ai facut sa rad de numa'
Si Matei vomita daca nu ragaie de 3,4 ori in timpul unei mese... Uneori se trezeste pitica si urla si nu prea mai apuc sa-l tin la ragait si atunci e agitat si vomita.
Alice,abia astept sa gangureasca si ai mei! Au inceput sa-si miste ochisorii dupa mine, se uita fix in ochii mei cand povestesc cu ei, sunt tare dulci!
Lady, cum esti? Si eu am avut dureri de gat si nas infundat, dar a trecut de la sine, cred ca e organismul slabit dupa operatie si de aia contacteaza toti virusii... Pitica nu cred ca ia, stai linistita, are ea suficienti anticorpi din burtica.
Gravidutele pe ultima suta de metri, mai puteti? Ioi, cand imi aduc aminte ce greu a fost si la noi..., nu mi-e deloc dor de perioada aia! Lasa ca ajuta DOmnul si scapati si voi!
Va pup, o seara faina tuturor!

Poze noi la semnatura!

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150558884612392.437380.624067391&type=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

mai fetelor mi-e rau de mor...glicemia nu scade nici cum sub 200, am marit insulina...nimic palpitatiile la fel...simt ca lesin si tremur ..de 2 ore sunt asa si nu cedeaza la nimic...imi vine sa imi iau campii

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 36+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Saraaa sa iti traiasca Saruca

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Anda, Nicole - FELICITARI!!!!!!

Mami de Ana Beatrice (15.01.2012)

Mergi la inceput