Bv Nicole, Anda!! Hai Adriana, Ralu,Anca! (61)
Raspunsuri - Pagina 19
ALTESA spune:
fetelor bebelusul meu nu doarme ziua decat pe burta cum il pun pe spate urla sau deschide ochii mari si nu-i chip sa-l mai culci.
Mi se pare foarte ciudat ca noaptea doarme pe spate si intr-o parte dar ziua nu.
Incep sa fac legatura cu ce a zis geanina cu imbracatul mai ,o singura data a dormit pe spate ziua bebelusu meu cand a fost imbracat mai gros .
noi ziua avem 23-24 de grade iar noaptea 25-26 de grade pentru ca facem cald la baita si nu mai scade temperatura neam si cred ca s-a invatat in caldura.
Oricum faptul ca nu mai stau cu el in brate e ceva ca inainte numai asa dormea.
Iaura ,alice si cele care a-ti nascut mai primele puii vostri ganguresc,al meu a inceput sa gangureasca,si vroiam sa va mai intreb ce vacin alegeti pentru 2 luni cel de la stat sau luati ceva special?
Mihaela bepanthen folosesc de la bebe cel pntru eritem fesier ,vrei sa-ti sriu ce contine?
mami implinita de baby Rafael-Ioan
alina_anto spune:
ileana, ma bucur ca ati avut o noapte asa buna!!!
Lady Sanatate!! Doamne ajuta sa nu ia si printesa mica!
Altesa Vezi ce bine doarme pe burtica? Si lui Filip ii place sa fie invelit cu o paturica mai groasa. Probabil ca asa e la copiii nascuti iarna, ca Sara nu suporta nici acum sa doarma invelita sau sa se imbrace gros..
Ica, Iaura, Gianina, Marysa ma bucur cand citesc despre bulgarasii vostri scumpi!
Adriana, adc, dr_Anca, raluca, mihacor
Si mai bag cateva si pt Matza
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
ALTESA spune:
da alina iti multumesc de idee ,uite de-aia bantui eu pe aici in loc sa pun mna pe carte ca mai inveti cete ceva util
uf dupa lupte seculare am reusit sa-mi pun si eu o poza la avatar
adrianaBuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adc Adriana, suntem la concurenta. Elimin si eu de vreo doua zile bucatele de dop, exact cu aspectul din video-ul postat de Sophia, doar ca mult mai mici. Altceva nimic prevestitor. |
haha te las pe tine prima. Eu nu ma grabesc ...
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
39+ cu ultima suta de metrii.... 4 - 3 - 2 - 1...
ursulet33 spune:
Multumesc pentru raspunsuri.
Ma enerveaza treaba cu alaptatul... faptul ca mai are nevoie de supliment parca ma face sa ma simt mama denaturata, mai ales cand va aud pe voi ca va curg sanii si aveti mai mult laptic decat pot puii sa manance.
Peste tot citisem ca nu exista sa n-ai suficient lapte, ca se regleaza productia in functie de cat suge...beau aproape 2 litri de ceai de lactatie pe zi, iau galactogil, o pun la san la fiecare masa, am grija sa fie atasata corect si sa suga, o las sa termine cu un san apoi il ofer pe celalalt... ce altceva sa mai fac sa se sature cu laptele meu?!! au trecut 10 zile de la operatie, ma gandeam ca se regleaza pana acum.
nici nu ma lasa inima s-o tin flamanda doar pentru ambitia mea de a alapta exclusiv, nu sunt nebuna.. macar ziceti-mi ca nu sunt singura care are problema asta, sa nu ma mai simt mama denaturata :(
aerlilian spune:
Adc, eu astept sa mai dai un semn sa ne spui ca ati ajuns cu bine acasa de la gradi si nu a fost nevoie sa te moseasca Andra....
Lady, suntem ok, am scris un pic mai sus.Sper ca si voi sunteti. Ce repede i-a cazut buricutul...Asteptam si noi!
Alina, pup fata!
Alice_Elena spune:
Da gangureste si zambeste toata ziua.
Iar de dormit la fel. Ziua pe burta seara pe spate.
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
iaura21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALTESA uf dupa lupte seculare am reusit sa-mi pun si eu o poza la avatar implinita de Rafael-Ioan |
si ce poza ce frumu e
eu cred ca o sa-i fac doar vacc de la stat ,sunt putin contra vacc de obicei si cred ca merg pe astea ...dar daca ma convinge dr. poate ma razgandesc
ai fata mea gangureste si 'canta ' cand aude muzica ,ma rog ,scoate si ea ceva sunete dupa muzica.
Lady alaptez aproape de fiecare data ,mai putin noaptea (cred ca din comoditate si ca sa se sature fata si sa doarma bine)...suge doar 40ml cel mai mult deci nu este lapte suficient (deci Ursulet nu esti singura...dar si mie imi curge laptele pe pijama pana apuc sa-i dau ,dar doar dimineata cand sunt mai plini) dar ma bucur si pt. atat.
Dar tu esti datoare cu povestea nasterii ,cum a fost cu anestezia totala, si ce problemute ziceai ca ai avut?
Beatrix mamica rabdatoare si optimista,sa va faceti bine si sa veniti acasa ,pupici si bebelusului luptator Sven
Ileana si pe Tudor,felicitari pt. realizarea de a dormi noaptea, eu cred ca eram terminata daca era sa nu doarma noptile ,a mea niciodata pana acum nu a facut galagie sau sa nu doarma noaptea dupa ce manaca ,iar de 2 zile se trezeste la 4 si la 7-8 noaptea dar adoarme instantaneu dupa ce papa,formula din pacate
sara_ spune:
Anda, felicitari!!! Bun venit Toma! Recuperare rapida mamico si mult laptic sa ai! se pare ca si Toma era nerabdator sa-si cunoasca surioara
Ursulet, nu esti singura, prin asta am trecut si eu pana acum 3 zile. Ziua aveam sanii moi, aveam eu senzatia ca sunt goi, ca nu mai au strop de lapte, cu pompa nu iesea nimic, daca ma mulgeam cu mana ieseau cu greu 2-3 picaturi. Cu toate astea am continuat sa o pun des, ff des la san, chiar daca uneori iesea cu urlete. Ca sa ma asigur ca nu face foamea i-am cantarit scutecele murdare si m-am linistit ca manca in 24 h cel putin 500 ml laptic. De cateva ori am sterilizat biberoanele, am fiert apa cu gandul sa-i fac lp dar m-am razgandit de fiecare data. Ma bucur ca am rezistat si nu i-am dat lp, ea a luat bine in greutate, peste 1 kg, o cantarim diseara sa vedem exact cat, iar productia mea de lapte a crescut. Ai rabdare multa si incredere ca va veni si lapticul
Altesa, cum ajungi tu la examen pe vremea asta? Ai avut timp sa mai si inveti? succes mult
cu baietel mare Sebi si fetita dulcica Sara
Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng
Alexa_G spune:
Felicitari tuturor mamicilor si bulgarasilor din ultima perioada. Sanatate muulta!
Multa bafta celor care se pregatesc pentru marea intalnire.
Este foarte emotionant (ptr mine) sa citesc mesajele celor care sunt cu copilasii acasa si trec prin diverse "obstacole".
As avea si eu o intrebare pentru mamicile care sunt la primul copil:
"V-ati cumparat aparatoare pentru san?". Daca da de care cauciuc sau silicon?. Am inteles ca sunt foarte utile in primele zile de alaptare mai ales pentru persoanele care au sfarcurile mai mici / plate.
Alexa +37s