Bv Nicole, Anda!! Hai Adriana, Ralu,Anca! (61)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Salutare fetelemai eu am ajuns la concluzia ca tre sa joc dupa cum canta pitica meacine nea vazut pozele a vazut ca o tineam in paturica grosuta si cu caciula eii bine dupa ce am vazut cum ii tineti voi am eliminat paturica si caciula si o inveleam cu o paturica subtire din acea clipa vreo 3-4 zile adio fericire,nu mai doarme decat 2ore si alea chinuiteaseara am repus caciulita si paturica si uiteasa fiiimea a revenit la somnelu lin de acu o sapta.
In rest nimic nou intreba cineva de durata baitei pai noi facem baita de 3ori pe sapta si atunci ne stie tot cartierul deci va imaginati ca de nevoie tre sa ma misc super rapidmiar place sa sedem la masaj,sa o schimb in tihna dar nu e rost
Fetele va doresc tuturor puiuti cuminti,papaciosi si fara colici,,,burticutele care urmati nasteri usoare iar cele ce ati nascut deja refacere usoara si acomodare placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

mihacor, mai bine lasi gandurile pentru dupa, acum dormi cat poti de mult

motate si de la mine pentru raluca si anca

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
39+ cu ultima suta de metrii.... 4 - 3 - 2 - 1...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sophia_m

ane-marie, as vrea eu sa ma cheme sophia, de unde sa fi stiut astia de la tara acu' 31 de ani de sophia?? am un nume care nu-mi place deloc si anume Luminita

37+ cu bebe mic si scump David-Andrei

ba ui ca au stiut ...pe soacra o cheama sofia,cu accent pe o si din cauza asta nu i-am pus fetei numele sophia ..las' cala anu faci o fat si o s-o cheme sophia,nu?
pupici si ai grija cu olteanu tau .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

A fost d-na dr la noi si ne-a lasat tare fericiti.Bebe e bine, sanatos, mai are putin icter dar va trece. Ne-a spus si ca pana duminica va cadea buricul...numai de bine ne-a spus, iar mami topaie de fericire.
Ursulet, se pare ca toti bebeii se cojesc, noua ne-a recomandat dr sa-l clatim dupa baita cu infuzie de tarate luate de la plafar. Imi convine de minune stilul asta naturist si cred ca merita incercat.
Ica, sunt la fel de devotata ca si tine, ca oricare dintre noi. Nu-i nicio pb daca nu l-ai spalat o seara. Se poate intampla oricui.
Noaptea trecuta am frisonat rau din cauza sanilor. Se pare ca va trebui sa ma mulg pt ca bebele meu nu are nevoie de cat produc eu. Ce remedii mai stiti pt "arsura" de pe sani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Mihacor tinem pumnii sa vina bb d ziua lui tati, dak el asa vrea,dar sa fie sigur k nu se va mai bucura de aceeasi atentie daca bb va avea aceeasi zi d nastere :-P
Denisa sper sa treaca urata de durere sa te poti bucura cat mai rpd d printesele tale.
Kraluca si DrAnca multa bafta maine. Sa va vedeti puiutii sanatosi,sa va refaceti rpd si usor.

36+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

Iaura, eu as vrea o fetita, peste vreun an jum asa.
tati vrea tot un baietel.
eu as face vreo 3, daca am reusi sa ne mutam din apartament la casa, pentru ca-mi plac familiile mari.
la noi asa este, maica-mea mai are 2 surori, ele la randul lor copii si cand ne adunam toti de sarbatori la bunica-mea e o atmosfera de vis
chiar daca nu ne vedem foarte des, am ramas f uniti si cand ne adunam toti ne simtim de parca nu ar fi trecut anul sau mai mult fara sa ne vedem ci doar cateva ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

felicit si aici pe ANDA, bine ai venit TOMA ,sa fii sanatos si sa va refaceti repede

Geanina fiecare bebe cum se simte el mai bine,daca va simtiti mai ok mai grosut imbracati atunci e bine ,nu tre sa faci cum spunem noi ...si eu ii fac baie cam la 1 zi sau 2 mai mult,dar noua ne place la baie ,mai putin cand o scot...

felicit ,ca am uitat si fetele celelalte care au nascut ,nu mia retin numele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Sophia, da, uite ca a venit zapada si in Timisoara, desi nu credeam vreodata ca vor fi -10 grade la ora pranzului si sa ninga in asa hal.

Mi-am propus sa ma duc dupa Andra la gradi pe jos si sa o aduc acasa pe saniuta. Saraca astepta zapada asta de nu stiu cand, nici chiar la munte nu au avut parte decat de zapada veche si inghetata.
Al meu zice ca nu-s chiar ok la cap, dar e vorba de 10 minute de mers pe jos si ii fac si fetitei o bucurie. Numai sa nu mi se rupa apa pe drum ca pana acasa ingheata
Ma gandesc ca daca nu s-a intamplat asta dupa tuseul vaginal de azi dimineata, nu se va intampla prea curand.

La mine cred ca lucrurile se vor hotari duminica, exact cand am DPN-ul. Medicul meu va fi atunci de garda, ma duc de dimineata si o sa hotaram ce si cum. O sa trimit sms la fetele timisorence, internet la spital nu cred ca este (adica este cu siguranta, routerele au fost configurate chiar de sotul meu cu ceva ani in urma, dar nu pt paciente) iar eu rabdare sa intru pe net de pe tel mobil n-am avut niciodata, ma indoiesc ca voi avea acum

Ileana, vezi ca se da pe brazda micutul Tudor? Nopti cat mai linistite va doresc in continuare, si felicitari pt evaluarea medicala.

Adriana, suntem la concurenta. Elimin si eu de vreo doua zile bucatele de dop, exact cu aspectul din video-ul postat de Sophia, doar ca mult mai mici. Altceva nimic prevestitor.

Anca, deci maine e ziua cea mare. Nastere usoara!

Mami de Andra (18.02.2006) si 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Iaura mai alaptezi?

Mihaela

Sophia aka Luminita

Bulinutz...iau occilo, strepsils, paracetamol sinus, coldrex.

asta mica pare ok,sper sa faca bariera imunitara alaptatul

Ileana-cum sunteti?

Mar_ysa..sper sa scapi repede de durere!

Fete e jale-n tara cu iarna asta!!

de Matza mai stie cineva-ceva?

Izi-si eu mai dorm noaptea si se mai decaleaza mesele,insa si ea doarme-deci am o scuza,nu?..eu alaptez plus supliment(am o mancacioasa).uneori doarme si 4-5 ore legat
inca are icter-forma usoara.ieri i-a cazut buricul.azi facem baie!

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

Amelia, gand la gand
chiar la tine ma gandeam, ma pregateam sa scriu, credeam ca ai nascut

Mergi la inceput