Bv Nicole, Anda!! Hai Adriana, Ralu,Anca! (61)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

Faith agitata dupa inseamna ca refuza san, dar isi baga manutele in gura de foame si tipa. Iar daca ii ofer supliment se repede la el zici ca am tinut-o flamanda cu zilele. Nu face asa dupa fiecare masa, se mai si satura cu ce primeste de la mine.

Altesa

Bulinuta curaj, mai ai un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Alice - multumim pt urare, avem o lunita si 4 zile

Gianina - e ok temperatura apei? noi ii facem baita in apa abia calduta si tare ii place, se calmeaza si rade.

eu nu am garmastan, doar balsam multi-mam si lanolina. ranile mi-au trecut, dar simt intepaturi si arsuri la sfarc...deja m-am obisnuit dar nu cred ca e bine.

ursulet - poate s-a obisnuit prea mult cu suplimentul. il chinui o zi si noapte fara supliment si poate o sa traga mai mult la san. zic si eu...la mine asa a mers. multa bafta.

Lady - vezi si tu cu raceala. eu eram racita cand m-au taiat astia. si aveam o tuse....cel mai nesuferit lucru din recuperare era tusea

vroiam sa mai scriu....lui bebe ii e foame si tre sa papam

va pupacesc !!!

mami de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

http://designartizan.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

ursulet pai si al me dupa ce suge o ora si il pun pe mine sa ragaie el ma masaie si incepe sa-si suga mainile si il mufez imediat la loc pana se satura si adoarme sau da sfarcul afara eu zic sa nu te dezarmezi insista pana se satura si daca in 30 de min cere iar dai iar asa e la inceput.

Alta data suge 10 minute si nu-l mai fac sa descida gura neam adoarme instant si uite asa a luat deja 1300 de grame la 3 saptamani pana la o luna mai ia vreo 300 de grame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Felicitari Anda!!! Ce nerabdator a fost Toma Sa fiti sanatosi

Multa sanatate fetelor racite

Bulinuta uf ce nasol Macar mai ai putin de tot si scapi. Hai mai rezista

Mrg tu in ce zona stai? Doamna care ne gateste noua sta la o strada de noi, nu stiu daca merge si mai departe. Dar o intreb daca vrei. La noi vine luni, miercuri si vineri. Ai putea sa o iei in celelalte zile.

Marysa bine-ati venit acasa. Ma bucur ca esti bine

Mady sa-ti povestesc cum ii faceam eu baita lui David (mama m-a invatat): in primul rand i-am luat o cadita mai mare si i-am luat un suport din acela din material, ca sa fie in contact cu apa si dedesupt. Ii faceam masaj pe un scutec de finet, apoi il inveleam in el si il bagam asa incet in apa, udand si scutecul. Il tineam invelit in cadita si dezveleam doar partea care o spalam. Din cand in cand desfaceam scutecul si il bagam in apa calda, ca sa nu-i fie frig. Ii placea asa de mult ca il lua somnul. Acum sper sa avem noroc si cu Leon cum am avut cu David.

Mihaela ce mi-a placut povestea nasterii tale. Cred ca insa pt mamica ta nu a fost chiar placut...Imi place Iris Jasmine. Bianca si Iris Ameli imi place (si mie imi vine sa scriu Amelie )

Puiuta asta cu ziua de post si spalatul zau ca nu o inteleg Atunci nu ar trebui sa mai facem nimic...Ieri a fost sarbatoare, azi post, poimaine duminica...ar trebui sa nu mai facem nimic Eu zic ca pt bebe nu este pacat sa faci treaba. Dar asta cu postul chiar nu o inteleg...mama tine toate posturile si miercuri si vineri, dar nu se abtine de la treaba...
Asteptam poze

Altesa ce poza frumoasa ai la avatar

Aerlilian asa imi place starea ta emani atata fericire

Vroiam sa va mai zic, fetele care aveti probleme cu ochisorii bebeilor, sa insistati cu masajul, sa nu fie infundat canalul. Acum cat sunt micuti se poate rezolva prin masaj f bine. Noi din pacate am patit-o si nu am scapat de operatie, caci nu am stiut de masaj de la inceput Sper sa treaca repede la pici

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am facut cateva poze cu burtica, caci mi-am dat seama ca nu prea am din sarcina asta

https://picasaweb.google.com/olgagireada/Sarcina37Saptamani?authkey=Gv1sRgCOeBnJbqu5b4cw#5704703181350545858

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

Va invit la CAPITOL NOU

Mergi la inceput