Buburuze ian-feb- LMA buburuze de 1-8 feb.! (129)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

neata fetele !

mai va tot citesc si personal raman fara cuvinte.
incerc sa iubesc bubu , sa-l dragalesc , sa-i ofer TOT din cat pot, la munca incerc sa fac cat se poate de mult cu spoecificatia "pana in ora 16".....dar clar nu ma pot compara cu voi

va admir, din toata inima: mirela , doloress , anka... si celalalte ... mi se pare ca-s mult in urma voastra... si uneori in pare rau ca asta mica e privata de multe... si ma gandesc ca daca ar fi avut o mama ca voi ar fi fost mai fericita.. si ma intristez tare....tare tare rau.....apoi ma gandesc.. si daca DD a trimis-o la mine... si daca sufletelul asta A VRUT sa vina in familia noastra.... ceva ceva ii place la noi , ceva ceva vrea sa invete de la noi

zuza mea dulce a invatat ca clopotelul ei face cling-cling-cling si face si ea , a invatat sa faca "mai-mai" sa nu-l mai traga pe tati sau pe mami de par mai bine sa iubeasca. De vorbit nu ne laudam prea tare , nu arata cu degetul dar ce-i drept ca nici nu am folosit miscarea asta.

NU vreau sa uit asa ca

La Multi Ani dragilor :

Carla Oana pui de mami SICUTA13

Alexandru Stefan pui de mami IUBITA.MARA

Darius Alexandru pui de mami MAYANE

sa fiti norocosi , sanatosi , iubiti si niciodata singuri....

mirela trebuie sa gasesti o cale. e pacat! te-ai mai elibera din rutina , ar fi si un banutz... si moralul ti se va ridica ... musiu ce spune !?macar temporar pana ajunge mami

anka hip-hip ura pt bubu !
hip-hip ura de 2 ori pt mami !

o zi mai buna !
(sunt arround)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata
lore, nu poate, canu se pricepe de loc, as gasii casa cu susul in jos
plus ca m ar suna din minut in minut

Carla Oana - pui de mami SICUTA13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Hello si de la noi!
Adryiii, ai vazut ca e bine? Si Miruna a fost cea mai mica si singura care nu mergea. Acum sunt altii mai mici ca ea, le da lectii A invatat extrem de multe la cresa, doamnele ii invata zilnic cate ceva nou, sunt convinsa ca Miruna stie acum une e nasul, parul, piciorusul, sosetica de la cresa, nu de acasa. Ca acolo sunt si copii mai mari care ii arata, se pipaie intre ei, se imita...
Tunde,
Andri, doua palme virtuale de la mne sa-ti revii, sa nu mai gandesti asa despre tine. Si le las pe maestrele noastre sa faca terapie cu tine!
Eu am iesit aseara in oras doua ore, a fost ziua pretenei mele. Fum mult (desi-s fumatoare, ma deranjeaza localurile neaerisite), o muzica gen "bumtzi, bumtzi" care m-a capiat, mese si scaune mici si inghesuite si media e varsta-21. Nu ma regaseam deloc, cred ca am imbatranit, prefer sa merg in cafenele luminoase, cu muzica in surdina sau, daca e chef, sa fie nunta, botez, ceva... Dar se pare ca azi am o stralucire in privire si prietena mea zice ca se bucura si fizicul meu ca i-am dat o vodka orange dupa atata vreme! (de la care sunt azi mahmura, desi numai 50 ml de alcool a fost, de fapt).
Va pup, am vrut sa mai scriu ceva, dar efectiv am un lapsus, nu-mi amintesc!

Iar am prea mult entuziasm la lucru si n-am ce face cu el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

A, Mirelus, oare nu renunti prea repede? Hai ca trebuie sa existe o cale de mijoc, cumva!! Te rog mult, nu renunta!(decat daca ti-ai dat tu seama ca nu mai vrei jobul)

Eu imi tot amintesc, parca vad ca scriu numai eu azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

La multi ani Carla! Sa cresti mare si frumoasa!

Mergi la inceput

Hai mai Mirelush, e pacat! Vobeste cu notarita, poate te amana o saptamana, trebuie sa existe o solutie! Hai mami ca esti puternica si descurcareata, nu te descuraja!

Mergi la inceput

andri31, te imbratisez mami si lasa gandurile negre, nu fac bine .

andutza, te antrenezi pentru TB ? Foarte bine, acolo o sa poti bea 2 alcooale si o sa canti mai cu foc la karaoke !

Tunde, cum mai esti? Ce face Soniuc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Roxule, nah ca facui si io ceva bun, te mai adusai p-acilea. Pup fetele cucuiete, pe oriunde ar umbla ele virtual. Noi sa stiti ca avem rabdare, stim noi ca timpul le vindeca pe toate.

Mirelush, sa mor de nu fac stoc de Furazolidon data viitoare.
Acuma mai nou si io ma resimt, parca mi-e cam greatza, ma cam doare burtica..... Asta ar fi chiar culmea sa fi luat si io balaurul!
Auzi, tu ai zis ceva de gasit job?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Edit: ca acu citii mai bine. Mire, e grea ecustia ta...habar n-am cum as face de-as fi in locul tau. Acuma ar merge un pic de noroc.

Andri, ce-ai fata? Nu ti-am mai cantat noi de 1000 de ori ca mama perfecta nu se exista. Vorba lu' Lori, s-ar sparge in mii de bucati.
Faci tot ce poti si speri sa fie bine. Io asa functionez .
Uneori merge, uneori nu, da' macar n-am ce sa-mi reprosez.
Ma duc sa incerc sa indop brotacul cu ceva. S-a sculat din somn cu draci si miorlaie de groaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

pooop fetele
ne vedem luni..... sa fiti cuminte si... mai vorbarete

pup special pt roxx ca-si mai arunca cate un ochi aici ... inseamna ca a ramas ceva din "dulceata" ultimilor aproape 2 ani.. .

si hai hai .... vorbaretele mele .. dati-mi pagini intregi de citit luni ...

week-end placut , cu bebelusi sanatosi , vreme mai "moale" si dulceata la vorba !

Mergi la inceput