Buburuze ian-feb- LMA buburuze de 1-8 feb.! (129)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Doloress, , ca de obicei, imi dai de gandit .

Andutza, mergi la TB, iti va face foarte bine, mai bine decat crezi acum.

Mayane, bineeee....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui catal_ina10

SZ: Voi ce crema de maini folositi? Ale mele sunt ca scoarta de copac si pe fata si pe dos si nu reusesc sa le tratez cu nimic. Raman la fel.

Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011

Ceva crema de la farmec sau gerovital, cu glicerina. Buna pentru maini crapate si uscate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Eu sunt in intarzaiere.
Anka, deci lucrurile se indreapta: bubu a mancat si tu esti promovata si vei fi si fotomodeala. Asa mami! mama obosita.

Lori, Andutza, Lucia , Ralukara a fost bine si in prima zi la cresa si si azi, a doua zi. Mici maraieli, dar nu a plans deloc. Doarme la amiaz, dar destul de putin, cam o ora, o ora si jumatate. Atat ca e cea mai mica de acolo si singura care nu se poate deplasa in picioare Plus ca are program pana la 18.00. Si e destul de mult pentru ea de dimineata de la 8.00. Pana acum e ok zic eu.

Andutza, ce dragut...TB Tot vroiam sa-ti multumesc pentru incurajarea de pe FB. M-a ajutat
Mirela, felicitari pentru job. Doamne da sa-ti gasesti repede cresa sau bona, sa poti merge linistita.

Simis, Wudy viscol sa fie!

Catalina eu nu ma cert cu sotul ca de cand cu serviciul ne vedem putin timp si nu e vreme de cearta. Dar in schimb bunicile ma termina. Ma refer la mami si la soacra. Se implica prea mult . Deci e invers ca si la tine.Eu vreau sa ma ajute cand am nevoie de ajutor si atat. Fiecare sa-si vada de viata. Oricum nici una nu poate sta cu pitica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

LA multi ani sarbatoritilor!!!
N am intrat tare de mult si am citit pe sarite ce ati mai scris.

Luiza eu stiu ca de la premergator mai merg copiii pe varfuri dar isi revin cu timpul. Nu este o problema asta. Cu vorbitul chiar nu ma pricep. Stiu ca unii vb mai devreme si altii mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

ankavezi cum incet incet lucruile se aseaza? a inceput bubu sa manance(nici macar nu mai conteaza ce anume, ci important e ca a ramas mancarica la ghiozdan!!).tu vrei sa te faci fotomodeala ca sa nu te mai certe antrenoru'...promotiile vin la tine...si tu zici ca iti iei suturi!!! mama, mama...ce imi vine sa te bat!

adry ma bucur ca s-a acomodat bine Elena...zici ca e cea mai mica din grupa, stai sa vezi peste 1 luna 2 cu cate lucruri noi va veni acasa , toate achizitionate la cresa..e bine dintr0un anume punct de vedere ca interactioneaza cu copii putin mai marisori decat ea, asta o va face sa invete lucruri noi mai repede! va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Hey fetele!

Eu n-am mai scris de mult pe aici, si mi-am promis ca tin capul la cutie. Dezamagirea trece greu. Si gustul amar trece greu. Dar ca sa nu mai scormonesc iar problemele ingropate, va spun ca am intrat sa citesc aici special pt ANKA. Au scris fetele pe FB ca are pb si am vrut sa ma bag in seama, sa o incurajez.

ANKA, eu te apreciez enorm, esti o femeie puternica si o mama extraordinara, o persoana cerebrala, deschisa, cu simtul umorului. Nu te-am invidiat cand l-ai dat pe Bubu la gradi atat de mititel. Dar te-am invidiat in schimb pt rigurozitatea programului pe care ai reusit sa i-l creezi. (cu tot attachment parenting-ul lu peste, scoala militara isi spune cuvantul - imi plac chestiile programate, ordonate, asezate!). Cand ai fost in training-ul ala prin munti si ape, vorbeam mereu despre tine cu sotul meu la modul apreciativ, admirativ. Si te mai invidiez io pt cateva chestii, da nu le mai insir aci, ca ti-o iei in cap ! (glumesc!)Asa ca acum zic asa:
1. Bubu se va face bine repejor. El e un copil puternic si cuminte. cat ai zice peste, va rade iar tot din farfurie, va redeveni vesel si sanatos.
2. E f bine ca e mami a ta cu voi, chiar daca se agita ca pierzi 2-3 kile. Ceea ce e tot la capitolul plus, nu?
3. Promovarea: excelent. Da, iti va fi greu, dar daca ai refuza acum, nu te-ar macina regretele?
4. Alunita: eu mi-am scos una acum cateva luni chirurgical, cu anestezie locala (nu am scos-o cu laser, pt ca era traumatizata si au vrut s-o trimita la laborator pt examen patologic, cica daca ar fi scos-o cu laser se distrugea si nu mai aveau ce analiza. Probabil ca e si mai usor cu laser). Nu a durut decat injectia pt anestezie, si aia f putin, ca o ciupitura, pt ca mi-a dat cu un spray inainte. Io am fost lesinata de frica, imi transpirau mainile pe masa aia...io care la nastere am fost Gigi muschi, plina de curaj, am murit de frica pt o amarata de alunita...Nu doare nimic. E o interventie banala!

Bafta! Sa auzim de bine cu toate!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ce mor de ciuda
mama nu poate veni sapt viitoare sa stea cu ploadele mele
cica e taica bolnav si mai vine si ninsoarea aia canadiana peste noi si e ger ca n Siberia si pe aia masii ca mor de ciuda
asa ca maine tre sa dau telefon si sa zic ca refuz job ul
asa mi vine sa fug pe campii "da vale" de nu va dati seama
asa birou frumos gasisem si cu pozitie si cu notarita bunutza
plus ca mai vedeam si eu altceva in afara de rahat, scuipat si alte zamuri din astea bebelicioase

offf

ankule de erai in Romanica il dregeai pe bietul bubu cu niste furazolidon..imediat
acum na, felicitari pt promovare, pt kilul pierdut.....sanatate lui bubu mic

restul fetelor pupici si floricele...de la baba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

MIRELA - poate totusi gasesti o bona ceva, temporar, o saptamana, doua, pana vine mama ta.

La multi ani Carla Oana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mire dar M nu poate mai? Of, imi pare rau, ca vad ca ti-ai fi dorit jobul.

Adryy e minuant ca a fost bine! Bravo Elena!

La multi ani Carla Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

neata fetili!!!

eu va tot citesc de la munca, dar nu mai apuc sa intru sa va scriu. Pe FB de la munca nu am acces, iar seara acasa abia apuc sa arunc un ochi.
Tunde, saru'mana de pachet. Abia il astept. Stii cumva daca platesti comision daca iti transfer banii din alta banca? Ai comision la incasare?
Anka, ma bucur ca se vede luminita! Eu zic sa zici da promovarii. O sa te organizezi sigur in stilul caracteristic si o sa faci fata cu brio si mamiciei si job-ului.

La mine la job e totul OK. E destul de lejer, avand in vedere ca am ramas cu mai putini oameni si acum trebuie sa fac si munca lor. Dar asta e! Nu e chiar asa de mult de munca. Luna asta Tudor s-a adaptat foarte bine cu bona. Cred ca inteles si el ca noi plecam dar ne si intoarcem acasa. Acum stau linistita ca e ingrijit bine si dragalit, si tot tacamul.

Cam atat despre noi, va doresc o zi excelenta! pup fetili

Mergi la inceput