Buburuze ian-feb- LMA buburuze de 1-8 feb.! (129)
Raspunsuri - Pagina 5
Lorich spune:
Anka bubu isi revine, tu scoate capul afara, lasa fundul in pace ca se regeneraza el si felicitari pt promovare!!
ocsanica80 spune:
Doamne ce dragi imi sunteti toate, va iubesc de nu mai pot ; LA MULTI ANI PENTRU TOTI BEBELUSII SARBATORI AZI (FLROIN, EDUARD, ADRIANA) SI ZILELE TRECUTE SA CRESTETI MARI SI SANATOSI;
eu nu mai apuc sa deschid calculatorul seara ca abia astept sa ajung acasa sa ma joc cu buburuza si la job acces mai putin; asta ca sa ma minunez inca odata de ce mamici super sunteti voi, cu bebei, job, treburi si mai aveti timp si de forum;
pentru buburuzii bolnaviori sa se faca bine repede;
si acum ca vad ca este la moda tema, am si eu o intrebare, de cate ori pe zi fac kk bebeii vostri, ca a mea face cam de 3-4 ori pe zi, nu moale, dar ma gandesc ca este cam mult; o fi vreo problema?
Roxana mami de Maria-Sofia si 13+
RaluKara spune:
LA MULTI ANI TUDOR, FLORIN, EDUARD GABRIEL,THEODORA!
catalina ca de obicei esti o draguta si e o placere sa te citeasca omul...auzi la tine "mama perfecta"...vorba lui lorich, daca am fi asa oare cand am avea o cadere nervoasa in ce ne-am transforma?...mai bine o mama imperfecta dar care sa straduieste mereu sa faca ce e mai bine pentru puiul ei...careia ii pare rau cand gresete dar care iubeste copilul mai ceva decat ochii din cap...
apropo de crema de maini...am una de la avon cu glicerina si silicon si in cazul meu a facut minuni!
andutzaofof...eu cred ca daca m-ai vedea pe mine chiar nu ti-ai mai face niciodata procese de constiinta...ma chinui sa impac viata de dinainte de copil cu viata de acum...inca pierd nopti citind, jucand un remy, uitanndu-ma la filme..iar a doua zi beau 2 cani de cafea imense numai ca sa reusesc sa ma urnesc sa ma joc cu mandra... o data pe saptamana ies fie singura cu diverse amice , fie cu sotul si dispar din peisaj vreo 6 ore, lasand-o pe Maia in grija mamei...daca nu as face toate astea as innebuni....nu pot sa ma vad si sa ma imaginez fiind axata 24 din 24 doar pe Maia...refuz cu desavarsire sa renunt la mine, la un strop de viata sociala , la o mica bucurie pe care mi-o ofera lenevirea mea...poate suna urat ce spun eu si poate va fi interpretat si mai prost dar asta sunt eu...
mirela cand mai ai timp sa mai faci atatea! felicitari pentru jobul gasit si spor la gasit bona\cresa.
luiza si Maia merge pe varfuri dar absolut niciun doctr nu mi-a zis ca e ceva in neregula cu asta. din cate stiu eu toti merg asa la inceput, iar mersul pe toata talpa apare mai tarziu, cand stapanesc mersul foarte bine, parca duapa 2 ani stiam eu. despre partea cu vorbitul si aici sunt copii si copii, unii vorbesc mai repede altii mai greu...poate sa incercati multe multe exercitii si poate asa va vrea sa arate si cu degetul si sa rupa niste cuvinte. nu cred ca vor fi probleme, si nici neurologul nu iti va spune nimic rau! va si tinem pumnii sa scapi de stresul asta si sa primesti numai vesti bune de la dr!
anka, ufff, santate multa lui Bubu! va trece si asta...eu as accepta postul cel nou ..parca ziceai ca a venit mamam ta la voi...te poate ajuta ea sa se acomodeze Bubu cu noul tau program si noile responsabilitati si cu lipsa ta din peisaj mai mult...e totusi o ocazie foarte buna pentru a creste pe plan profesional...iar Bubu se va face bine repejor...te
Doloress spune:
La multi ani Florin!
La multi ani Eduard Gabriel!
La multi ani Adriana Theodora!
Sa fiti fericiti, sa cresteti mari si sanatosi!
Asta cu mama perfecta - ar fi si plictisitor pentru copil. Ei trebuie sa invete de undeva sa faca fata si negativului din viata lor. Nu le va fi toata viata lapte si miere si emotii negative vor intalni la un moment dat in viata lor. E benefic pentru ei sa aiba un model de rezolvare a conflictelor si a situatiilor stressante. Ce mi se pare mie important, cum zicea si LORI, e sa fiu autentica. Asta inseamna ca mai si tip, mai si urlu si apoi chiar imi cer sincer iertare de la ei (chiar si de la Kevin). E important sa le dam un limbaj personal,
care sa ii ajute in rezolvarea tensiunilor. Ca sa ne asumam responsabilitatea in relatiile cu altii fara sa stricam echilibrul acelor relatii, e important sa avem un limbaj personal prin care ne exprimam sentimentele, reactiile, nevoile si prin care ne stabilim limitele. E important sa le facem cunoscute limitele pentru a-i invata de asemenea sa-si stabileasca si ei limitele, sa ne cunoastem reciproc. O mama care zambeste permanent si care ascunde negativul sub covor cred eu ca nu-si pregateste copilul pentru ceea ce inevitabil va intalni mai tarziu. Va invata, la randul lui, sa ascunda tot ceea ce e negativ sau supara, se va chinui mereu sa dea "picture perfect" in detrimentul propriilor emotii si sentimente care mai devreme sau mai tarziu, vor defula cumva, chiar in somatizari periculoase.
Patrick deja a preluat modelul, tipa, urla si apoi vine si incepe : Scuze mami, dar intelege si tu ca ma supara Y sau X, cateodata o chestie care n-are legatura cu supararea noastra, de exemplu ca l-a suparat un copil la gradi. Nu pot decat sa ma bucur in fiecare zi ca a invatat sa mearga la sursa si sa se uite cu sinceritate in sufletelul lui si sa caute problema.
ANKA - felicitari pentru promovare, sunt sigura ca te prinde si o sa faci fata cu brio provocarii!
CATALINA - nici eu nu ma impac cu ideea lasatului sa sufere, nu sunt nici pentru imbuibarea copilului cu tot felul de medicamente, dar cand ii vad ca niste legume si suferind amarnic, tare ma mai consum. Dar asa e aici.
Doloress spune:
CATALINA - las-o mami sa mai si arunce pe jos, daca iti vine sa razi, rade, cu toata inima. Sa stii ca nu va arunca toata viata mancarea pe jos, e pur si simplu o etapa. Al meu arunca cand e satul. Il las de doua-trei ori, apoi strangem mancarea. Sau ii mai dau alte jucarioare pe tava si ii zic, uite e mai amuzant sa arunci cu jucaria, face zgomot mai mare.
Mayane spune:
Luiza, eu zic sa nu te ingrijorezi, ca e prea devreme. Frati-miu a inceput sa vorbeasca la 3 ani. Nepotul meu la 2 ani stia sa zica doar "Î". Acum isi da drumul la vorba, o data cu fratiorul lui mai mic. Cat despre mersul pe varfuri, asa invata majoritatea sa mearga. Cum au zis si fetele, daca vrei sa fii impacata, mergi la neurolog. Dar gandeste-te ca medicii sunt cei mai mari ipohondri. Pe mine ma trimitea sa-l operez de fimoza de la 6 luni daca ma puneam la mintea ei.
Ocsanica, al meu face kk cam de doua ori, uneori de trei ori pe zi.
Anka, cica DD nu ne da niciodata mai mult de cat putem duce. Deci e clar, poti. Felicitari. Eu zic sa accepti task-ul si sa te bucuri. Bubu in cateva zile nu va mai avea nimic rau. Sanatate multasi bafta!
Catalina, decat sa aagiti motatele pe uscat, mai bine gandeste-te la o IVS provocatoare
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
Andutza_B spune:
Luiza, eu chiar cred ca nu ai de ce sa iti faci griji, si eu am auzit de mersul pe varfuri ca e ok acum, de vorbit nici Miruna nu vorbeste decat in limba ei proprie... fara mama, tata (banuim ca un "tcetce" ar insemna "tata", da' nu suntem siguri), papa. Relaxeaza-te!
Doloress, bine le zici, ca intotdeauna!
Trebuie sa mai adaug ceva legat de mama perfecta, daca tot a scris Ralukara ca nu poate renunta la ea, la viata de dinainte: eu vreau sa merg, we viitor, in team building. Nu-i obligatoriu, desi vor fi ceva sedinte acolo...dar ideea e ca poti lipsi. Dar eu nu vreau sa lipsesc. Vreau sa merg , sa cant la karaoke cu colegii, sa beau o bere/vodka orange linistita, sa ma destind psihic. STIU ca imi va fi un dor nebun de Miruna si asta m-a facut sa tot am dubii daca nu ar fi mai bine sa raman acasa, dar si musiu m-a tot impins sa accept, ca imi va face bine. Avem noroc ca e si cumnatul meu la noi, asa ca va avea musiu ajutor. Deci , daca da DD si totul e bine pana atunci... plec in TB! Asta nu ma face sa fiu mama perfecta, clar, dar eu stiu ca ma va ajuta sa vin inapoi cu forte si mai proaspete si cu disponibilitate afectiva maxima. Pentru ca EU-l imi va fi fost satisfacut.
Anka, felicitari pentru promovare!! Bubu spre vindecare, mama ta la tine, promovarea e o incununare a situatiei! Da-i bataie!
Ocsanica, Miru face k o singura data, dar ea e constipata in general (n-ar bea apa nici sa o picuri cu ceara). Dar eu cred ca si 3-4 sunt ok, daca nu sunt moi.
Crema de maini-Neutrogena, daca pielea e foarte uscata. Sora mea a flosit. Eu nu am asa mari pb, desi mi se usuca mainile foarte des, asa ca folosesc Herbosophy la lucru, e f ok. Dar ma dau si foarte des, de vreo 4-5 ori/zi.
florintunde spune:
Eu v-am citit dar n-am replica..sunt la podea..time out!
Sonia iara e numai muci ..din aia transparenti..sunt in curul ei cu servetelul din secunda in secunda
Ma simt nasol..mi-au venit rusii..nu mai am energie..nush ce sa fac...Am ajuns iara sa n-am chef de nimic.Si frigul asta ma omoara..stau in casa (ca si voi)..astept sa dea caldura sa-i scot la aer..sa nu mai fie raciti..Sacul nou a fost mult mai scump..si e mult mai subtire.din ala vechi nu am gasit
Aaaaaaaa..am uitat ..Mi-a furat un dobitoc sacul gros de la carucior!(PT CINE NU STIE)
Am coletuit azi 5 sau 6 pachete
va pup
va doresc o seara minunata
anka-maria spune:
Victorie! a mancat supa-crema de tomate, 200gr.
Stiu ca tomata nu-i cea mai buna idee, da' nah, dadeam orice sa pape ceva.
Si din cap. "unde dai si unde crapa": mami de bubu a slabit 1 kil de cand e bubu bolnav si a bagat-o si pe ea in boale. Mama de mami de bubu este insa foarte speriata ca ambele odoare slabesc.
Pana vine barbatu-miu fotomodeala ma fac.
Maine ma duc sa-mi scot o alunitza. A mai facut cineva treaba asta? Doare???
adryiii spune:
La multi ani Tudor (de mami Ariana), La multi ani Florinel (de mami Simis), La multi ani Eduard (de mami Lo), La multi ani Theodora!
Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!