Buburuze ian-feb- LMA buburuze de 1-8 feb.! (129)
Raspunsuri - Pagina 4
catal_ina10 spune:
Simis, si eu! Multumesc de raspuns! Prima nu am incercat-o, pe vremuri mergea si la mine farmecul , dar nu am mai luat-o demult. O voi lua, daca spui ca e in continuare buna.
Wudy spune:
LA MULTI ANI FLORIN!
LA MULTI ANI EDUARD GABRIEL!
LA MULTI ANI ADRIANA THEODORA!
Sa cresteti mari, frumosi si destepti!
Lorich spune:
Luiza asta cu varfurile, mersul pe varfuri ..o gasesc tare irelevant, toti merg asa pana icnep singuri, apoi ca ratza, cracanati, in fel si chip. Cu zisul-nu zice nimic nimic nimic? tata dada mama papa, nimic? Ca nu cred. Mergi la dr. daca si tu simti ca e ceva, daca simti ca e ok copilul...mai stai, sa s-ar putea sa-ti gaseasca bube si-n dos.
Catalina nu mai zice asa, ca stiu eu ce zic despre mine. Eu am noroc ca-s doi si se jaoca amandoi, ca Robert o iubeste, deci nu trebuie sa-i despart din batai sau altele. Adica, fiecare are problemele lui si bucataria lui (unii mai curata, altii mai putin ); eu stiu ce zic cand zic ca am momente cand nu-s disponibila pt ei, ii las sa se joace singuri pe jos, sau las Anucu sa urle, ca nu o mai pot tine in brate, la un mom dat devin indisponila afectiv, nu ca ma dor mainile...deci, nu zic asa cu falsa modestie. Dar stiu ca sunt the bestest pentru ei, ii iubesc mai mult decat ma iubesc pe mine. Pentru tine
Mayane spune:
LA MULTI ANI TUDOR!
LA MULTI ANI FLORIN!
LA MULTI ANI EDUARD GABRIEL!
LA MULTI ANI ADRIANA THEODORA!
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
Wudy spune:
Pup fetele cochetele,
Cum mai stiti voi sa ma faceti sa ma linistesc
Imi sunteti tare dragi ...
O sa vorbim la telefon mult...adica eu o sa vorbesc si ea o sa ma asculte
De cand am reinceput munca am mai fost plecata dar na, acum este o perioada mai speciala si in plus ea a crescut, percepe altfel plecarea mea
Trece...o sa fie bine, stiu eu!
Anka, ce face Bubu?
Eu stiu ca sunt sadica dar vreau sa fie uite asa frig si sa ninga si sa se inzapezeasca iar soselele sa nu mai ajunga soacra-mea sambata la Bucuresti. Nu vreau sa vina, de la botez nu si-a mai vazut nepoata si sta la Bz nu la Sighetul Marmatiei si acum s-a autoinvitat la turta...stiind desigur ca nu avem spatiu pentru invitati...
Noi invitasem nasii si atat
Ea s-a autoinvitat cu fiica-sa si ginerele din dotare
sa vina viscolul, zic!
Nu ma bagati in seama dar trebuia sa-mi spun si eu oful undeva
Pupicesc fetele
simis spune:
Ah, Wudy, fix pe sufletelul meu!
Si io vreau ca tine ca si socroseniile vor sa vin sambata!
Deci sa ninga! Sa vina viscolul!
anka-maria spune:
Fetele, fusai si la second opinion si fuse la fel. Adica are virus, ata ete, nu dam nika pt. ameliorarea simptomelor pt. ca tre' sa elimine virusul, bla, bla, tre' sa-l hidratati foarte bine.
Acuma avem o belea noua, ii vine sa vomite, cred ca urca ceva acid pe esofag si apoi tuseste saracul copil de-si scuipa plamanii. Mai ales la orizontala, adica noaptea.
Ieri a mancat un biscuit si juma de mar toata ziua. Si apa o refuza, probabil are gaze sau aciditate la stomac si d-aia fuge de mancare.
Dar cu toate astea am o banuiala ca mergem spre mai bine. Nu-i mai miroase gurita (putzea cumplit!) si parca nici kk nu mai e asa de rau. E tot lichid dar parca nu mai e asa de mult. Mi-e frica sa spun tare, dar parca-parca vaz o luminita.
Si cum o belea nu vine niciodata singura, ieri mi s-s propus sa fiu project leader. Bai, nici ca se putea timing mai prost! Daca zic nu, probabil o sa mai am sansa asta la sfantu' asteapta. Daca zic da, o sa am o perioada cumplit de incarcata, responsabilitati noi, bla, bla fix intr-un moment cand bubu are maxima nevoie de mine.
Cum ies io din asta, n-am idee...
Are viata asta un fel de a-mi da suturi. Cand ma simt si io mai confortabil primesc un sut in fund si tre' sa fac pasul inainte. Da' sa-mi mai dea si mie o pauza, ca ma doare fundu'
catal_ina10 spune:
Anka, daca tu simti ca Bubu e mai bine, inseamna ca asa e! Bravo Bubu!
Eu zic sa-ti iei promovarea si-ti vei face timp si de Bubu, chit ca nu vei dormi dacat doua ore pe noapte, dar multumirea de sine iti va da multa energie! Pune o perna pe fund si go for it!
catal_ina10 spune:
Nah, ca scriu aici cat pentru o luna. Poate contribui si eu nitel la revigorarea forumului .
Profit ca printesa mea, dupa somn, si-a gasit singura de joaca in patut. Se distreaza copios, o aud razand. Cel mai frumos sunet din viata mea, rasul ei .
Eu va mai spun de-o problema de-a mea. Cand o apuca pandaliile si e in scaunel incepe sa arunce pe jos cu mancare. Eu, in loc sa fiu o mama responsabila, sa-i spun cu o mutra serioasa ca nu e voie, de cele mai multe ori ma pufneste rasul ca are o mutrita asa de caraghioaso-sfidatoare, de nu ma pot stapani decat cu greu.
catal_ina10 spune:
Mami Lori, un mare brat de flori pentru tine. Stiu ca ai si tu momentele tale, ca doar esti om, dar, pentru mine, tot din alta liga faci parte .