Buburuze ian-feb- LMA buburuze de 1-8 feb.! (129)
Raspunsuri - Pagina 3
simis spune:
Neata!
Multumim de urari fete dragi!
Si noi uram LA MULTI ANI FERICITI!!!
Tudor - cu intarziere, da ne iarta
Eduard Gabriel
Adriana Theodora
Sa cresteti mari, sanatosi si sa fiti fericiti toata viata!
simis spune:
Si pentru toate mamicile de buburuze dulcici fara numar, , iar pentru o mamica draga, special
Va pup si ma reintorc in campul muncii...
Anka cum mai ii azi Bubu ?
Luiza1977 spune:
LA MULTI ANI FLORIN,EDUARD SI ADRIANA!
cu scuze pt intarziere mai uram:
LA MULTI ANI STEFAN TUDOR!
si lui:
LA MULTI ANI TUDOR!
Sa cresteti mari,frumosi si sa fiti sanatosi si norocosi toata viata dragi copilasi!
Noi suntem binisor,am trecut de vaccin cu putina febra...la 37,5(axial) nu prea e febra,bine ca a trecut!(madalina ma bagi in boala mami cu efectele care pot aparea peste cateva sapt.,sper sa nu fie efecte la niciunul dintre copilasi nici acum si nici peste ani....precum stim mercurul ala nu face bine in genere la organism... ) am fost f.curajosi,nu am plans deloc. ROR amanat,nu stiu pana cand...... doctorita e ingrijorata de faptul ca inca mergem pe varfuri si nu spunem nimic,nu aratam nimic cu degretul...drept urmare se lasa din nou cu vizita la neurologie in curand sunt f supa.acum,offfffffffffff
Anka,RaluKara multa sanatate bebeilor!
Multa sanatate si altor bebei care mai sunt bolnaviori!
Wudy,lasa mami o sa treaca repede si o sa-ti vezi buburuza cat ai zice peste!
Mirela,multa bafta la job si si mai multa bafta sa gasesti o cresa buna pt motanei!
cu timpul....nici eu nu stiu ce faceam inainte cu atata timp liber!
nu stiu ce mai era....ma simt acum destul de vinovata si trista pe faza cu mamicia.sunt departe de perfectiune,oho atat de departe!......offfff!
gata va las ca nu vreau sa va stric buna dispozitie!
multi la fete si buburuze!
am o singura rugaminte,ma puteti adauga si pe mine in grup pe fb?sau e prea tarziu?
catal_ina10 spune:
Lori, Mirelush va imbratisez cu mare drag , dar iertati-ma, voi sunteti Superman care imi zice mie, Forest Gump, hai ca poti . Asta ma bucura si ma alina, dar sunteti din alta categorie . Mie mi-e si rusine sa ma plang cand stiu ca ma cititi, dar asta e bine, ca ar fi forumul plin de plangerile mele .
Luiza, te , mie imi pare o aiureala ce spune doctorul ala al tau. Unul din cei mai buni medici ortopezi, dr. Jianu de la Grigore Alexandrescu a spus si pe televizor: pana la doi ani nu trebuie analizat mersul copilului, nu este relevant.
catal_ina10 spune:
Simis, multumim de tratatie si inca o data: sa-ti traiasca barbatelul de 1 an si sa fie sanatos!
catal_ina10 spune:
SZ: Voi ce crema de maini folositi? Ale mele sunt ca scoarta de copac si pe fata si pe dos si nu reusesc sa le tratez cu nimic. Raman la fel.
catal_ina10 spune:
Luiza, o sa fie bine mami , ai incredere! Mergeti si la neurolog pentru linistea voastra, dar eu cred ca nu sunt probleme. Asa cum s-a spus si aici, fiecare copil are ritmul lui. In plus stiu ca multi copilasi merg pe varfuri pana la 2 ani.
simis spune:
Luiza, fiecare pui cu vremea lui, da pt linistea ta mergi la neurolog. Si noi tre sa merem ca am fost prematuri cand am fost mici si asa zic astia ca ar trebui la 1 an mers, deci pt linistea mea o voi face.
Catalina,
Crema de maini folosesc Atrix - superrr buna, isi revin mainile iute de la ea, si la lucru am Farmec cu glicerina- la fel fff buna da nu miroase asa fain ca aialalta.
piscotel2011 spune:
LA MULTI ANI FLORIN,EDUARD SI ADRIANA!
SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI!
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011