Buburuze ian-feb- LMA buburuze de 1-8 feb.! (129)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Anka imi folosesc dreptul de a ma abtine de la comentarii despre colti caninosi. lasa mami, jump off that bridge when you get to it !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Lori, io n-ajung acolo, ma asez pe marginea drumului si plang.
Mai ca nici nu-mi vine sa-mi fac planuri. Ma intreaba soata din Corea unde sa mergem la vara in vacanta (de cand e plecat are prea mult timp liber).
Stiti ce reactie am avut? "undeva pe langa casa, ca la vara ii ies caninii!!!".
Doloress, sunt imbecila, aia vroiam sa spun si io cand ziceam ca nu-mi place sa-l iau in brate cand face fitze. Vroiam sa zic de boundaries. Nu se poate tot timpul "acum, acum, acum", mai trebuie si un picut de rabdare. Ma gandesc ca daca ai 2 copii treaba asta se intampla natural.
De exemplu: ii dau sa pape, il dau jos din scaun si ma pun io la masa. Io mananc in maxim 10 min. Eh, fix in momentul ala se agata de picioarele mele si vrea pe masa. Si il apuca o jaleee.....Nu merge sa-l pun in scaunel sa vada masa, nu, trebuie sa-l las sa se urce pe masa, sa apuce el ce vede acolo. Daca il ignor face un circ teribil. In fiecare seara avem povestea asta si inca nu stiu cum s-o abordez.
De obicei mancam pe rand ca sa stea unul cu brotacul. Da' urasc treaba asta! vreau si io 15 min. sa mananc cu barbatu' fara sa se crizeze plodu'. Any suggestions?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

anka varianta sa mancati toti 3 odata ai incercat-o? ca la noi da roade...maia in scaun, noi la masa, o lingura ei, o lingura mie, ii mai dau o bucatica de ceva sa roada la el, hop mai inghit si eu mai multe linguri...stiu ca ai vrea sa iti da pace si tie macar alea 10 minute sa mananci linistita, dar eu banuiesc ca ei au un senzor special care ii atentioneaza ca ne-am dori 10 minute pentru noi si taman atunci vor cea mai mare atentie. in momentul in care mancam cu toii la masa, culmea e ca si maia mananca cel mai bine, o lingura din farfuria ei, una din a mea, una din a lu' ta-su si uite asa e gata masa! si nu te mai speria asa de canini...om trece si peste aia cand le-o veni randul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

seara fetelor

anka....:))) esti de coma, auzi la ea : "undeva pe langa casa ca la vara ies caninii" super, da sa te pup
si pe mine ma dispera capitolul dinti/ masele....cand ii aud cum urla de durere mi se ridica pielea pe mine, trecem noi si peste astea

andrii, stai mamica, eu nu fac nici un vaccin, daca o suna dupa mine.....sau daca vine la usa cu politia sa zic ca hai, altfel nu dau navala peste ea la cabinet s o trag de maneca
eu cu toate vaccinurile facute, ca deh pe timpurile epocii de aur era litera de lege sa se faca vaccinurile.....am facut toate formele de pojar...imi aduc aminte cum ma scarpinam si ce de palme imi luam peste maini de la mama..ea cu intentii bune, sa nu ramana fata cu semne
apoi in clasa I fugeam de jale cand apareau asistentele cu vaccinul..ptiu, sa nu aud de vaccinuri

compot am dat, dar rar, smantana le dau in mancarici sau in combinatie cu branzica si fructe...oricum mai nou numa Razvan gusta combinatia asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

La multi ani, Luciact! Sa fii sanatoasa, mami!

Raspunsuri la SZ-uri:
1. Nu i-am dat compot cumparat si nici nu cred ca-i dau, mai ales ca nici noi nu ne cumparam. I-am facut eu fie din gutui, fie gutui+mere. Zeama a baut putina, fructe la fel. L-am si indulcit putin, dar acelasi rezultat.
2. Smanatana i-am dat si eu - de obicei ii pun in manacarica. Am mai incearcat si branzica+smantana si chiar asa simpla, daca a vrut (2-3 lingurite). Am luat marci d-astea mai cunoscute.

Anka, si al meu face la fel...se agata de mine exact cand vreau si eu cateva minute. Mai nou vocifereaza si cand vorbesc la telefon si nu am atentia 100% catre el. Si nu-i pleace neam sa ma duc la bucatarie si sa-l las singur in alta camera. Vine dupa mine imediat. Am observat ca trebuie sa fiu cu el in camera, nu neaparat sa ma joc, dar sa ma uit la el si e multumit.
Cu masa, si noi tot pe rand mancam. Am incercat sa manncam toti trei, asa cum zicea si Raluca, adica o lingura el, una io, dar nu prea am fost multumita de rezultat, ca eu mai mult nemancata am ramas.

Andri, eu i-am facut ROR-ul. Din fericire nici o reactie adversa. O fi bine, o fi rau!? O sa vedem.

toate mamicile care mai sunt pe forum. Eu nu stiu de ce nu reusesc sa mai scriu. Probabil ca m-a atiins letargia de aici. Nici pe FB nu reusesc sa citesc prea mult, iar de scris nu mai vorbesc. Dar n-am disparut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

compot i-am dat,din cel facut in casa cu fff putin zahar.i-am dat de piersici.nu i-as fi dat daca aveam piersici la indemana:)

smantana da, in piureurile de legume, cate o lingurita, cu branza si mamaliga

noi mergem saptamana asta pentru infarix si dupa vreo-o luna ii facem si ror-ul.

deci ma bagati in sperieti cu dintii astia, noi avem doar 4 deocamdata:2 sus si 2 jos si nu se anunta altii si incep si munca :((

Hainute de vanzare

Mergi la inceput

aa si noi mancam toti 3. eu ii dau lui Darius sa pape si tati imi da mie. sau ii mai dam cu randu, mai papam si noi,mai ii dam o coaja sa roada.mie imi place mult momentul asta al zilei, ma simt asa ca o familie

Hainute de vanzare

Mergi la inceput

azi i-am facut lui Darius o reteta noua care i-a placut,budinca de cartofi cu carne (chiar e buna,o sa fac si pt noi).
Intr0un vas de iena uns cu unt pui un strat de piure,dupa carnea tocata cu ceapa calita,dupa iar piure, iar deasuprea juma de ou amestecat cu smantana.bun bun.aduce asa un pic cu musacaua sa zic

Hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

IVS de Andutza: Ma supar cand e cazul si cand o fac zici ca nu o sa-mi mai treaca vreodata! Dar imi trece... prea repede in majoritatea cazurilor. Si iert la fel de repede pe cat mi-a trecut, dar niciodata NU UIT. Le am pe toate in cap... la nevoie le mai amintesc ca am iertat, dar nu am uitat. :)
Razbunarea nu-i pentru mine. Oricat de suparata am fost nu cred ca m-am razbunat vreodata (nu-mi amintesc acum).

IVS de Cata: N-a vrut sa-mi raspunda. Cred ca mi l-am bagat in ceata... :)) A zis "ce ai mai gasit pe net acum?"

SZ1 de Andri: Nu i-am dat compot si atata timp cat nu are mult zahar nu cred ca e o problema sa-i dai.
SZ2 de Andri: Smantana i-am mai pus - de 12%. M-am gandit ca restul e prea grasa si ca nu e ok. Cata? O lingurita- doua odata.

I-a uite la ea... Alina... 25 de saptamani? Mama ce zboara timpul... Si sa vina primavara ca vrei sa te pui pe nascut... daca asa vrei, pai asa sa fie!!! Sarcina usoara sa ai in continuare si o nastere cat se poate de usoara!!!

Crissia bine ai revenit... chiar daca e mai pustiu in perioada asta, scrie-ne mai des.

NU in iltimul rand:

LA MULTI ANI LUCIA! SA FI SANATOASA, IUBITA SI TARE FERICITA!!!

Mai erau de adaugat una alta dar imi e somnic rau, asa ca cedez.

Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian1#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/PatrickCristian2#date" target="_blank">Poze noi

www.dropshots.com/patrickcristian01#date" target="_blank">Botezul si www.dropshots.com/PatrickCristian02#date" target="_blank">Motul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

RaluKara - sophic e bine, multumim. Ziua cu buni acasa;facem o pauza cu gradi pana trece poleiul, ca buni nu iese din casa cu poleiul asta.

anka - tot 5 dinti avem de multa vreme; ne ameninta cu al 6 lea de mult, dar e ca-n povestea cu lupul; doarme f prost noaptea, se trezeste plangand. si face juma' de noapte in patul ei, juma'te la buni... la masa tot asa e, calare pe mine. nu merge cu mancatu'-n trei la noi.
e drept ca acum, obositi de la servici, cedam mult mai repede la toate.

smantana nu i-am dat inca. tolereaza acum produsele de capra - lapte si branza. dar la lapte de vaca mi-a vomat in jet. asa ca mai asteptam cu vacile si derivatele lor...

nici compot nu i-am dat ca nu cumparam din astea, si nici de casa n-am facut...

bun revenit crissia

Mergi la inceput