Buburuze ian-feb- LMA buburuze de 1-8 feb.! (129)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

remember me?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

andri ,noi am facut priorix-ul pentru ca asa ne-a recomandat pediatra.
eu am tinut cont tot timpul de parerea ei pentru ca am considerat ca oricum stie mult mai bine decat mine si oricum am incredere deplina in ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Andri, nus' daca te ajuta cu ceva dar io am facut toate vaccinurile de la olandezi.
O sa ma uit pt. ca era ultimul, ca nici asta nu m-a interesat spre rusinea mea. Sunt curioasa chiar daca am facut ceva pt. pojar.
Cu problema ailalta n-am cum sa te ajut.
Intrebare: mai are vreo buburuza suzeta? Daca da, ce planuri aveti cu ea?
Bubu meu de cand cu dintii trage si mai abitir din plasticul ala de ma apuca toti dracii.
Si cel mai tare ma enerveaza ca alea de la cresa i-o dau in timpul zilei, in timp ce io ma chinui sa o scot. Am vazut totusi ca in caz de durere de dinti, dracia aia il mai alina.
Nus ce sa fac, dati si voi un sfat.
Tanti Vanilia, cum mai sta Soficul cu dintii?
Are careva canini? A fost asa nasol cum se spune ca este?
Noi avem 4 afara si 2 la iesire si suntem pe butuci. E muuuuult mai rau decat la colici.
Mamicile cu experienta, dati o parere, asa o ducem pana la 2 ani ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

ANDRI - am mai zis referitor la ROR - inca stau in dubii, oricum vreau sa i-l fac (daca il fac) la un an jumate si nu acum, odata cu celelalte.

Compot nu am dat, nici noi nu mancam. De ce sa-i dau fructe cu zahar cand poate sa le manance au naturel. Daca ar face tarantele la fructe, poate as incerca. Cum a mancat multa vreme Patrick fructele in muffins ca altfel nu era chip. Ascultam zilele astea un filmulet despre nutritie, zaharul e inamicul numarul unu al imunitatii. Globulele albe, in loc sa se hraneasca, dupa obiceiul lor, cu virusi si bacterii se hranesc cu zahar daca asta le dam. Si uite asa uita sa-si mai faca treaba lor. In tot corpul nostru exista o singura lingurita de zahar, si functionam foarte bine asa, nu e nevoie sa mai adaugam.

ALINUSH - sarcina usoara in continuare, ai sa vezi, totul legat de bb2 e mai usor, pana si nasterea. O sa fie mult mai scurta, curaj!

MAYANE - foarte frumos spus de acord cu tine, su singura precizare ca eu nu cred in santaj la copii asa mici. Da, sunt egoisti prin definitie, nu sunt inca dezvoltati neurologic indeajuns sa se reprezinte in raport cu ceilalti, asta vine mult mai tarziu si e absolut normal sa incerce prin toate caile sa faca in asa fel incat sa le apartinem in totalitate. E ca si lupta pentru supravituire. Normal, cand am si eu nevoile mele, nu ii raspund, si pe ai mei i-am mai lasat sa planga cand nu ardea. Face parte din procesul firesc de invatare a rabdarii, a frustrarii, a faptului ca cel de langa tine e un om aparte cu ale lui. Dar nu cred nici o clipa ca au tot felul de tertipuri in cap prin care sa ne scoata pe noi din minnti. Oricum, mai ziceam eu, o sa ii vreti sociabili si comunicativi la gradinta si cand mai cresc, ori asta se invata de mic.

Mergi la inceput

ANKA - si eu am zis la Patrick ca e mai rau la dinti decat la colici. La colici aveai o gramada de metode, aici - mai nimic. Eu cu PAtrick am fost super-norocoasa, am tras putin si concentrat, de la 6 luni la 1 an avea mai toti dintii si aproape toate maselele. Cele care au mai ramas dupa un an nici nu stiu cum si cand au iesit. Cu Kevin e de jale, abia are 5 (4 si un pic) si de 2 luni de cand au inceput sa-i iasa n-am mai avut o noapte ca lumea. Azi noapte 2 ore a stat si a misunat prin pat.
Finuta mea are 2 ani jumate si inca ii mai ies, ei la fel, i-au iesit tarziu si greu, cate unul, cate unul. Si e de jale si acum - noptile tot nedormite, mai face si febra cateodata, irascibilitate mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

Ce frumos scrieti voi,asa pentru suflet.Eu nici gandurile in gand nu mi le exprim asa frumos dar sa scriu si sa exprim in cuvinte,ce simt si gandesc.
Nu m-am gandit niciodata ca i-ar fii mai bine cu o alta mama,niciodata,Nimeni pe lumea asta nu o sa il iubeasca vreodata cat il iubesc eu.cel mai frica pe lumea asta mie sa nu i se intample lui ceva si apoi imi e frica sa nu mi se intample mie ceva,sa ramana fara mama. nu stiu de ce sunt asa prapasatiosa si ma gandesc la asta cateodata dar nu pot sa ma abtin si ma pufneste plansul la gandul ca n-as mai fii langa el sa il mangai,sa il pup sa il tin in brate, sa fiu langa el pur si simplu cu bune si rele.

Hainute de vanzare

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011
http://photosbynicoleta.blogspot.com

Mai Zumzule tu zici ca m-ai citat pe mine... asa gandesc si eu. Si mintea mea o ia razna si imaginatia si mai si. Stiu cum e...
Mi-au dat lacrimile mami drag!

Sa te imbarbatez cu alaptatul nu prtea pot ca stiu ca o sa simt si eu cat de curand... numai gandul ma innebuneste momentan. Dar te imbratisez cu drag si sper din suflet sa treceti cat mai repede peste asta.

Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian1#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/PatrickCristian2#date" target="_blank">Poze noi

www.dropshots.com/patrickcristian01#date" target="_blank">Botezul si www.dropshots.com/PatrickCristian02#date" target="_blank">Motul

Mergi la inceput

La multi ani Lucia-Georgiana!
Multa fericire si tot ce-ti doresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

LA MULTI ANI LUCIA!!!

SZ1:am incercat varianta compotului facut in casa, cu putin zahar...rezultatul: nu e bun! am incercat si compotul de cumparat, acelasi rezultat! deocamdata Maia bea doar apa si lapte, fara suc, fara ceai, fara compot.
SZ2cam 3-4 linguri de smantana de obicei in combinatie cu mamaliga, uneori i-am dat si goala...aaa, si in ciorbe, supe. sincer, am cautat cam cele mai grase smantane ca sa aibe gust ca lumea, iar cu marca ,de care se-nimereste.

alinushali hai mai, ca doar nu e prima data! o sa fie mai usoara nasterea si complet fara probleme!iti zic io! si normal ca mandrele tale se vor juca si se vor iubi...ce frumos o sa fie!

andri Sunt aici!io nu plec, promit!sunt aici si pentru tine si pentru buburuza ta ca de altfel si pentru toate mamicile si puiutii! apropo de vaccin...si la noi a fost la fel...epidemie...forme agresive...eu nu i l-am facut , nici nu o sa il fac...si ca atre acum o saptamana a facut rubeola. nu a fost ceva de speriat, febra, maraiala, bubite...intr-o saptamana am scapat! in general nu mai sunt de acord cu niciun vaccin, iar in ce priveste ROR , zic un NU categoric! mai bine face formele agresive\neagresive dar are imunitate pe viata! plus ca nu mai introduc toate minunile in organism!

fragrant nu te mai citisem de mult...ce mai face sophiotul?

crissia bine ai revenit!

anka nu stiu ce sa zic la faza cu dintii...intr-un fel noi am avut noroc, Maiei i-au iesit fie cate 2, fie cate 3 odata. acuma are 8 incisivi plus 4 masele...a fost cam oribila perioada de eruptie...plansete mari mari mari si fara consolare...dar in acelasi timp, ma gandesc ca mai avem doar 4 masele si 4 canini si am scapat...asa ca io zic ca nu e o drama mare mare ci una asa, mai de telenovela usurica, asta cu dintii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

buna
fetelor va multumesc pentru urari si vi le intorc si voua, va pup

eu desi eram in dubii, am sa i fac si ror ul
decat posibile complicatii de la oreion, mai bine vaccin, parerea mea

o seara frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

astazi am fost pe un ger naprasnic afara, te taia la fata! ei bine, Maia era in elementul ei! se arunca in zapada cea mai mare, sta cu mainile goale sa "deseneze" in zapada...io ma bucur din suflet cand vad ca ii place si in acelasi timp ma enervez teribil pe ...soarta, cand vad ca sunt singura care isi scoate copilul afara pe o vreme ca asta! de peste o saptamana fluiera vantul in parc. niciun copil! toata lumea ii tine inchisi in casa, sa observe iarna de la geam...culmea e ca nu vezi nici copii mai marisori...mi-aduc aminte cand eram io mica, cum ieseama afara si ma intorceam uda-uda si inghetata si ce fericita eram!
aaaa, m-a enervat teribil o tanti azi. se opreste in loc, nu tu "buna ziua!" ,nu tu nimic, si incepe sa ma ia la rost ca de ce nu are copilul fular la gura, ca de ce e cu o caciula atat de subtire in cap...ma intorc si eu si ii zic ca nu e nevoie de niciunul din cele 2. se uita la mine ca si cum as fi sonata sau picata din luna, da sa plece, si se mai intoarce o data sa imi zica ca pe raspunderea mea imi imbolnavesc copilul si pacat ca am ajuns sa am copil marisor ca vreau sa il omor!!! am crezut ca iau foc...doamne, dar unii oameni chiar nu au treaba si nu mai stiu cum sa faca ca sa isi arunce parerile in capul tuturor! vrei-nu vrei , trebuie sa stai sa asculti si sa executi ca atfel...offff!

Mergi la inceput