Buburuze ian-feb- LMA buburuze de 1-8 feb.! (129)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

ma bucur f mult pt tine.
sarcna usoara ,nastere fara probleme si recuperare rapida iti doresc din suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

andri

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011) si 25+

povestea printesei de zapada
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Lucia - Georgiana la multi ani!! Te pupam cu drag, o zi minunata sa ai!

RSZ- compot da, rar, doar fructele
-smantana da, in supe, mancarici, eu cumpar de la Covalact.

Mergi la inceput

lori

si... din lipsa de forumeala am citit iar povestile cu venirea pe lume a minunilor... iar m-a apucat niceeeeeee

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andri31

lori

si... din lipsa de forumeala am citit iar povestile cu venirea pe lume a minunilor... iar m-a apucat niceeeeeee

puricica Amalia

vai mai!

Mergi la inceput

off

m-a sunat pediatra ca e epidemie de pojar cum n-a mai fost de multi ani , in forme destul de agresive. mi-a sugerat sa fac vaccinul. desi nu are imunitate decat 7 ani ... merita facut macar pt a face ulterior o forma usoara......

ALOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!
UNDE SUNTETI !!!!!!!!!!!!!!!!
VOI CHIAR VRETI SA RENUNTATI LA TOT CE S-A CLADIT AICI , LA TOT CE S-A SPUS , LA TOT CE S-A IMPARTASIT , LA TOT CE S-A SIMTIT AICI ?!?!

pacat !!
toate cititi si nu aveti nimik de spus.
nimeni nu mai are nimik de spus la nimeni.

eu am nevoie de voi. am nevoie de ajutorul si suportul vostru
zana mea are de nevoie de voi ...

nu va recunosc!
distante , reci , absente

refuz sa plec , refuz sa nu va mai citesc , refuz sa cred ca nu conteaza nimik din ultimii 2 ani.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andri31

refuz sa plec , refuz sa nu va mai citesc , refuz sa cred ca nu conteaza nimik din ultimii 2 ani.

refuz eu sa nu mai citesc dar uite ca nu mai e nimik de cetit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Andri, mami, eu am declarat ca iau o pauza ca prea ma oboseste sa trag barca.
Dar tu du-te pe facebook, in grup, acolo (banuiesc) se povesteste mult mai mult.

Mergi la inceput

Stai mai Andri, hold ypur horses, ce trebuia sa dai raspunsul pe loc cu vaccinul?
Nu stiu sa-ti raspund, eu inca nu am decis ce voi face, inca sunt spre NU ROR/Priorix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka-maria

I like cookies. Bubu prefera fructele.
Mai, io mi-s scorpion. La noi razbunarea-i temelie, iertarea-i fudulie! Nu iert, nu uit. Gandul ca o sa vina o vreme cand io o sa joc si celalalt o sa planga, imi da aaaaripi.
In realitate nu apuc sa trec la fapte, dar in gand ii rastignesc in fel si chip.
Acum daca stau sa ma gandesc nu creca' mi-a iesit vreo razbunare la cap. Dar cate am clocit....cu mintea....oi, oi.

mami de Luca 10.01.2011

esti criminala, anka:))

gata, am ajuns la zi cu cetitu
chiar ca putin mai scrieti zilele astea.

La multi ani, Georgiana Lucia!!! Ani multi sanatosi si fericiti alaturi de familia-ti frumoasa!

Revenind la SZ-uri. Eu la suparare ma aprind repede, dar ma dezumflu mai repede ca un balon de heliu luat de la un magazin de lichidari. Dupa ce depasesc momentul in care mi s-a pus pata, reusesc sa vad si the enemy's side of the story, si atunci imi trece.

Nu stiu daca e vb de iertare sau uitare, ca mi se par cuvinte mari, si pana acum viata m-a ferit de drame din astea care sa implice recurs la cuvinte de oameni mari. N-am avut parte de certuri, ranchiune, conflicte de proportii si de durata. Mai degraba intrigi punctuale, care se resorb de multe ori de la sine, dupa ce imi scade pulsul si reusesc sa gandesc la rece.

Eu m-am si refugiat intr-o teorie voit filozofica, dar care ma ajuta sa imi prezerv "mansarda": nu poti schimba oamenii. Cel multi le poti schimba anumite comportamente, convingeri.

Sunt anumite chestii care ma racaie, si in momente de criza revin pe tapet. Si desi pe multe le inteleg la nivel rational, mi-e mai greu sa le accept la nivel emotional. Adica inteleg de ce o anumita persoana a reactionat intr-un anume fel; trecutu-i, experientele personale, genetica bat-o vina, toate astea le justifica si imi explica de ce-ul din spatele unor actiuni. Asta nu inseamna ca daca le inteleg, mi-e si usor sa le accept.

Dar atunci mi se reactiveaza teoria de live and let live, si-mi spun ca asa cum eu am fost dezamagita de unii, cu siguranta am dezamagit si ranit si eu la randul meu.

Mergi la inceput