Buburuze ian-feb- LMA buburuze de 1-8 feb.! (129)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

La multi ani LUCIA!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

multi ani traiascaaaaa
multi ani traiascaaaaa
laaaaa muuuuulti aaaaani !

cine sa traiascaaaaa
cine sa traiascaaaaa
cine sa traiascaaaaa !!!!

lucia din cta sa traiasca
lucia din cta sa traiascaaaaa

laaaaa muuuuulti aaaaani !

sa traiesti , sa fi sanatoasa sa-ti cresti copilul bine si sa ajungi sa-ti vezi si stra (eventual stra) nepotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

La multi ani Lucia!!!!!!!!!!!!!!sa fii fericita si sanatoasa!!!!

www.facebook.com/media/set/?set=a.196760250402336.49917.100002050865534&type=1&l=02a4ec60dc br / " target="_blank"> poze Tudor 9 luni

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

La multi ani Lucia (Georgiana)!!!! Sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca toate dorintele!

Mergi la inceput

fetele intrebare :
SZ1: voi dati sau ati dat compot bebelusilor ?
eu am unul de prune si unul de visine.
eu nu i-am dat zahar deloc pana acum ... si compotul are zahar....

SZ2: dati smantana ? de care si cata !!!!

sencs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Neatza mamici

La Multi Ani !!! tuturor buburuzelor care au depasit pragul de bebelusi si acum sunt copilasi iubiti, sa cresteti mari, sanatosi, frumosi, alintati si rasfatati, sa bucurati la infinit parinti iubitori si grijulii.

Noi suntem bine, toate ,Raysa se pregateste de 2 maselute, sora-sa de un meci de box, iar eu de un somn de vreo luna .

Toni , foarte frumos spusei tu acolo de afectiune, am inceput sa-i descopar si eu latura santajista, dar este asa dragalasa cu boticul ei , ca nu prea o refuz. Asta e, atata timp cat mie mi-a fost refuzata partea asta, sper sa nu gresesc .

Subiecte interesante ati dezbatut cu iertatul si calitatile.

Eu iert, greut, dar iert, dar cand vine payback time, le-o dau . DAr sunt si momente cand realizez ca si eu am gresit si imi cer scuze.Cat despre calitati.......mmmmmm....destul de greu, la inceput mi-a spus ca felul cum aratam la atras mult, dar daca l-as intreba acum, cred ca as ramane blocata de raspuns, asa ca pas.

In rest , va doresc o zi nu prea geroasa, sa vina-vina primavara.....mai bine nu, ca ma apuca iar emotiile, ca doar tebe sa mai si nasc.

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011) si 18+

povestea printesei de zapada
poze

Mergi la inceput

LA MULTI ANI !!!!!!!!! GEORGIANA

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011) si 18+

poze

Mergi la inceput

schimbat semnatura, macar asa mai tin si eu evidenta.

andri, eu i-am dat compot- fruct, doar zeama din compotul de caise , ca ala avea mai putin zahar, am dat instructiuni precise, putin zahar, ca buni 2 a facut fara zahar si era numai bun de acrit ciorba. Iar smantana, rar si din cea mai slaba.

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011) si 25+

poze

Mergi la inceput

alinushali saru'mana.
ia spune ... nume ? v-ati gandit? incepi deja sa ai emotii ?
esti la fel de linistita/panicata , relaxata/tematoare cu privire la sarcina ca la prima ?! sau simti ca trece mai usor si mai repede ...

Mergi la inceput

pentru nume tacsu' si-a dat cu parea Antonia Elena, dar ultima parte este inca in discutii, cat priveste sarcina ca si evolutie nu mai sunt asa stresata ca la prima, mai ales ca o obtinusem prin tratament. Asteptam sa ma duc la eco ca si cum era ceva vital nu exista luna in care sa nu-mi vad samburelul, uneori ma duceam de 2 ori. Acum sunt mai zen, este si diferita de prima, misca mai des si cu o intensitate mai mare.

DAr in ceea ce priveste nasterea sunt ingrozita, stiind acum ce ma asteapta, dar sper sa fi facut alegerea potrivita in ceea ce priveste medicul cu care voi naste si sa fie deschis la noutati, desi s-a luat din prima in calcul epiziotomia, avand in vedere masacrul care este "acolo". DAr sper sa scap repede, parca nu este asa dureroasa expulsia cu este cusatura, dar numai Dumnezeu stie ce si cum va fi., pe mine ma intereseaza sa fie bb sanatoasa sa cresca si sa se iubeasca mandrele mele si sa-mi lumineze zilele , atatea cate imi vor fii alocate de sus.

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011) si 25+

poze

Mergi la inceput