Buburuze ian-feb- LMA buburuze de 1-8 feb.! (129)
Raspunsuri - Pagina 14
RaluKara spune:
maimutzicahai ca nu dezertam forumul! cel putin eu nu plec de aici! cca sunt nostalgica si dependenta de DC!
andutza...hai, te rog, nu lua decizii pripite!
mayaneefectiv superb si extrem de adevarat!
andri, luiza
eu incerc sa imi fac curaj sa scot mandra afara...dar din motive de lene cred ca o trimit doar cu ta-su...sunt cam intoarsa azi.dar sunt aici!
o zi frumoasa!
zumzu spune:
Samabta l-am lasat pe Darius la ai mei si am fost la patinoar cu niste prieteni apoi inntr-un pub. am fost pe aptinoarul din herestrau-ff.liber-doar 4 persoane pe tot patinoarul brb
Hainute de vanzare
florintunde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andutza_B Azi am o anumita stare vis-a-vis de barca trasa pe uscat de aici, de pe forum. Si ca sa nu iau decizii pripite, azi fac o pauza de la tras, ma odihnesc. Revin cu forte noi. Andutza- mami de pepenica vesela Miruna-Georgiana (26.01.2011) ------------------------------------------------------------------------ |
STAREA ASTA O AM SI EU DE MULT:-(((((((
anka-maria spune:
Mayane, io-s una d-aia care nu strange in brate si nu pupa toata ziua. In plus, nu mi-e frica de gene violente. Stiu io sigur ca indiferent de rezultatul cercetarilor si chiar si nepupat, bubu meu "will not turn to the dark side". Il pupa ta-su ca sa compenseze.
madalina_m spune:
Buna fetele!
Scriu si eu acum repede de la servici. Acasa nu am net zilele astea si tineam sa raspund la IVS de Andutza: eu iert. Si iert, si iert, si iert pana ajung frustrata pentru ca uneori ma ia lumea de fraiera. Iert si familia, si prietenii, si colegii, si necunoscutii, si pe cine merita, si pe cine nu merita. Nu pot altfel. Asa sunt eu facuta. Cand iert persoane dragi, apropiate, chiar daca ma calca rau pe coada, eu fac primul pas si ma simt minunat dupa aceea. Cand ma supara alte persoane, ma enervez, ma consum, nu dorm noaptea, fac planuri diabolice de razbunare si ma tine pana a doua zi cand las totul balta. Sunt prea 'babaloaica' cum zice un coleg, ca sa fac ceva.
Cam atat am avut de zis.
Mayane spune:
Anka, they have cookies on the dark side.
Acum stiu eu daca e regula sa-l pupi tu mai mult decat tati? Glumeam. Important e sa-i aratati dragostea cum o simtiti voi. Sa se simta iubit si ocrotit. Decat fals si la program, mai bine din tot sufletul in felul tau. Parerea mea
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
piscotel2011 spune:
La multi ani Radu-Andrei!
La multi ani Matei-Alexandru!
Sa fiti sanatosi si sa cresteti frumos!
Luiza sanatate maxima!
Corina sa stii ca si io am ganduri din alea prapastioase sa nu i se-ntample ei ceva si apoi mie...sper sa ma tie Domnu p-aici cat o fi nevoie de mine sa nu ramana neiubita Piscotica mea...pup si bafta la intarcat! Inca putn si sunteti titi-free:))
Raspuns Anduta: io's una din persoanele care iarta desi nu uita si iarta si tot nu uita si uite asa...de razbunat nu stiu daca sunt in stare...poate verbal dar mai mult de atat nu ma duce capu'.
Raspuns Catalina: Pfff soata zice ca eram nebunatica, directa si stiam ce vreau...unele din ele si-au mai pierdut din intensitate si mi se pare normal odata cu lipsa sa nu mai fii asa nebunatica...ai ghicit ca despre nebunie era vorba...restul au ramas acolo...dar mai am scapari din cand in cand la faza cu directa...cateodata mi se pare ca jicnesc pe cineva daca ii spun ce gandesc despre el...
Toni - foarte frumos ce spui tu acolo:*
Pupici la fete cucuiete!
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011
anka-maria spune:
I like cookies. Bubu prefera fructele.
Mai, io mi-s scorpion. La noi razbunarea-i temelie, iertarea-i fudulie! Nu iert, nu uit. Gandul ca o sa vina o vreme cand io o sa joc si celalalt o sa planga, imi da aaaaripi.
In realitate nu apuc sa trec la fapte, dar in gand ii rastignesc in fel si chip.
Acum daca stau sa ma gandesc nu creca' mi-a iesit vreo razbunare la cap. Dar cate am clocit....cu mintea....oi, oi.
Mimo spune:
LA MULTI ANI FRUMOSI
pentru
RADU ANDREI, pui de Deea_sav
MATEI ALEXANDRU, pui de LCazangiu