Buburuze ian-feb- LMA buburuze de 1-8 feb.! (129)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Neatza si de la mine

Acum cateva zile am vazut un documentar. In mare era ceva despre dependenta. Si cumva au ajuns si la copii. Nenea ala a zis ca copiii sunt dependenti de afectiune si de atingere, si ca este foarte important pentru dezvoltarea lor. Ca daca ii lasi sa planga, la un moment dat se vor obisnui fara, dar asta nu este un progres. Ca au facut ei studii legate de o gena banuita a fi gena violentei si au constatat ca un copil predispus la violenta, dar crescut cu afectiune va fi mai putin violent decat un copil mai putin predispus, dar crescut intr-o atmosfera de cazarma.

Omul este o fiinta fragila, copilul cu atat mai mult. Atingerea si afectiunea le sunt la fel de necesare ca mancarea. Bun, nu sar la fiecare maraiala sa-l iau in brate. Dar de fiecare data cand plange, cand sufera, nu pot sa-i refuz asta. Si nu numai cand plange. Poate vrea pur si simplu sa ne dragalim. Si o fac cu cea mai mare placere.

La fel de bine am observat cat de usor speculeaza orice slabiciune. Si cum a invatat, dupa o vizita la verisori, plansul fals. Aseara mi-a dat o reprezentatie in toata regula. Cu variante la alegere. Bot de ratzusca si bazaiala, deget in gura si scancit, plans cu chiuituri... Executa numarul cateva secunde, dupa care se oprea si se uita la mine cum reactionez. Daca nu mergea, schimba repertoriul. A tacut brusc cand a gasit ceva interesant de facut. Dar peste vre-o ora, cand l-a apucat plansul serios, cu lacrimi pe obraz, mami l-a luat repede in brate sa-l linisteasca. Stiti sentimentul ala, cand vi se cuibareste copilul in brate, nu?

Deci, chiar daca unele nu sunt genul care sa stranga in brate si sa pupe toata ziua, o vorba dulce, o mangaiere, o asigurare le suntem datori. Din pacate nici o educatoare si nici o invatatoare nu va putea face acelasi lucru.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani Radu, pui frumos, iti doresc o viata frumoasa, plina de bucurii!!!

Ce frumos ai scris Mayane ...nu as mai putea sa adaug nici macar o litera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

neata fetele !
LA MULTI ANI !!!!!!

Matei Alexandru pui de mami LCAZANGIU
Radu Andrei pui de mami DEEA_SAV85

sa fiti sanatosi , buni , blanzi , sa mangaiati sufletele parintilor si sa cresteti frumosi sa moara fetele dupa voi

mayane suuper!

eu... si eu ma supar destul de greu dar iar cand o fac.....daca-i spun persoanei ca sunt suparata si de ce sunt si etc imi trece imediat. parca nici nu ma tin minte (bine de obicei se supara apoi interlocutorul si constat ca nu mai vorbeste cu mine ). nu tin ranchiuna , incerc sa fiu un om bun. nu m-am razbunat niciodata si nici nu-mi doresc. imi doresc sa ma impac cu toata lumea chiar daca uneori imi calc pe inima. dac ama enerveaza careva... USAHHHH ..... ma calmez si gata !

ce i-a placut sotului ? 3 lucruri : faptul ca-s vorbareata si nebunatica , buzele f subtiri (cica ii aduceam aminte de profa de franceza din liceu) si ochii expresivi.

l-am intrebat si acum ce-i mai place la mine. acelasi lucru! faptul ca nu se plictiseste niciodata cu mine si ca nu-l las sa vegeteze in liniste.

cam atat !

sunt arround.

doloress sensei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

aaa
nu stiu daca stiti dar urasc din suflet facebook... DAR constat ca in cele mai mult ecazuri numai asa mai poti "socializa" in diferite cazuri.

asa ca mi-am facut un cont... ca sa este sa ma pot intalni ...cum ar fi si cu voi akolo. dati-mi si mie un pm sa intru si eu pe akolo . tot spun fetele ca v-ati mutat akolo de asta aici mai usor cu scrisul.
voi chiar nu intelegeti ca mi-e dor de zilele in care scriati de la 16:00 pan a a II-a zi de dimi cand citeam la munca cam 2-3 pagini ... ehheee ce vremuri. pe de alta parte aici e locul buburuzelor ... as vrea sa va vad aici ....offffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata
La multi ani Radu-Andrei!
La multi ani Matei-Alexandru!

eu nu mi mai vad capul de nici eu nu mai stiu .....
oricum nu va parasesc

pupici fetelor si sanatate la pici si mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

mermecator spus, mayanne.
io am dor de duca, acu cat am burta mica, dar sa fie si cald, sa aiba si tati liber, sa fie si rezonabil la pret... asa ca greu ma hotarasc. vineri vedem locatarul/locatara din burtica, de-abia astept!
o zi excelenta sa aveti!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011) si 17s
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luiza1977 spune:

LA MULTI ANI MATEI SI RADU!

Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi dragi copilasi!

Sunta racita cobza,imi curge nasul pana-n brau si e rosu de numa'.tusesc de imi scuip plamanii si am o stare super naspa.sper sa nu ia bubulinul de la mine raceala........
Mai, voi va pricepeti asa de bine la scris,am savurat tot ceea ce ati scris finndca ati scris asa frumos.
Doloress,Mayane sunteti o inspiratie sa stiti!
Mai si mie mi-e tare dor de zilele in care umpleati pagini intregi.
Va rog sa-mi dati si mie pm cum pot sa va gasesc pe fb ca mi-e tare dor de voi!

ma retrag in batista mea acum.
Va si doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Buna,

Ce IVs-uri grele.La aia cu sotul si calitatea habarn-am,nici el nu stie,l-am intrebat si l-a pufnit rasul.cealalata e prea complicata, nu pot sa gandesc atat de "profund". Sunt intr-un fel de 'saving mode', l-am intarcat pe Darius acum 2 nopti si sunt chiauna.Si mi-e si greu,mie cred ca mai mult decat lui.Ma mulg si arunc laptele si el plange dupa tzatza.Si ma gandesc ca nu o sa se mai ghemuiasca niciodata la san sa se alinte si eu sa-l pupicesc, Stiu ca exista si alte cai de alint si dragalesenie dar na....ignorati-ma,sunt sub efectul socului recent:).

Hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Ce frumos scrieti voi,asa pentru suflet.Eu nici gandurile in gand nu mi le exprim asa frumos dar sa scriu si sa exprim in cuvinte,ce simt si gandesc.
Nu m-am gandit niciodata ca i-ar fii mai bine cu o alta mama,niciodata,Nimeni pe lumea asta nu o sa il iubeasca vreodata cat il iubesc eu.cel mai frica pe lumea asta mie sa nu i se intample lui ceva si apoi imi e frica sa nu mi se intample mie ceva,sa ramana fara mama. nu stiu de ce sunt asa prapasatiosa si ma gandesc la asta cateodata dar nu pot sa ma abtin si ma pufneste plansul la gandul ca n-as mai fii langa el sa il mangai,sa il pup sa il tin in brate, sa fiu langa el pur si simplu cu bune si rele.

Hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui andri31

aaa
nu stiu daca stiti dar urasc din suflet facebook... DAR constat ca in cele mai mult ecazuri numai asa mai poti "socializa" in diferite cazuri.

asa ca mi-am facut un cont... ca sa este sa ma pot intalni ...cum ar fi si cu voi akolo. dati-mi si mie un pm sa intru si eu pe akolo . tot spun fetele ca v-ati mutat akolo de asta aici mai usor cu scrisul.
voi chiar nu intelegeti ca mi-e dor de zilele in care scriati de la 16:00 pan a a II-a zi de dimi cand citeam la munca cam 2-3 pagini ... ehheee ce vremuri. pe de alta parte aici e locul buburuzelor ... as vrea sa va vad aici ....offffffff

puricica Amalia

Si Eu urasc facebook-ul...dar fetele care mi-s f dragi sunt mai "prezenti"acolo..asa ca mi-am dat doua palme si m-am reorientat:-).. stau numai la grup..in rest..nu ma intereseaza fb-ul.

Mergi la inceput