Buburuze ian-feb- LMA buburuze de 1-8 feb.! (129)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

am uitat sa va zic veste mare veste - s-ar putea sa vina sor-mea in vizita in mai; sta vrfeo 3 sapt. azi i-am trimis invitatia pt viza

si tot la capitolul laudareli - ma zapacesc astia de la youtubevide.ro cu filmele lor. vad cam 3-4 filme pe sapt. in reprize, cu multe intreruperi, dar tot vad.
sapt trecuta am servit
-Bridesmaids,
-The Romantics,
-Midnight in Paris.

Fime usurele, de vacanta, toate. Da' numa bune pt neuroni osteniti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

ANKA - eu nu prea am mai avut mese normale de vreo 4 ani aproape incoace cat am fost in casa, sau cu copilul. Asta ca sa te incurajez. Cu Kevin e simplu - mancam cu totii la masa, cum zicea RALUKARA . Eu, spre deosebire de MIMO - mananc si uit de copil. Ca el sta cuminte in scaunul lui, eu ma iau cu mancarea mea si deodata imi aduc aminte ca lui nu i-am dat de ceva vreme. De multe ori papa singurel, ii dau cate o pruna, o banana, o rosie si se lupta cu ele acolo in legea lui.
Cu PAtrick din pacate avem si acum probleme. Nu ne lasa sa mancam, mai ales daca e mancare gatita, nu suporta mancarea gatita. II zic sa se duca in camera lui, sa se inchida acolo si sa ne lase in pace. Nici asa nu vrea, urla pana mancam mai repede, mancam pe fuga. Nu prea suporta sa stam de vorba, eu cu taica-su, mereu ne desparte. Dar el e in plin complex al lui Oedip, e de inteles. Asa ca mancam pe fuga si pe rand, unul sta cu el.
La noi, cum va mai ziceam eu, Kevin e ala maturul si Patrick e bebe. De multe ori il las pe Kevinus si ii zic, stai putin ca am treaba cu frate-tu, si parca intelege, isi vede de ale lui, cat eu il cocolosesc pe monsieur.

Mergi la inceput

Lavinia, si eu si eu sunt dependenta de site-urile astea. Mai e Pe teava, digifilme. E aiurea ca ne depasim limita la internet si platim o gramada. Luna trecuta cu vreo 10 zile inainte de termen ajunsesem la 75% asa ca am suferit enorm cateva zile fara filme. SI eu am vazut Bridesmaids, simpatic! Si-am vazut si One day.

Mergi la inceput

La multi ani Anais Maria!
Sa fii fericita, iubita si sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

La multi ani Matei Alexandru! La multi ani Radu Andrei! Sa cresteti mari si sanatosi!

Mergi la inceput

La multi ani mami Lucia! Sa fii fericita si implinita alaturi de micuta ta comoara!

Mergi la inceput

La multi ani Anais Maria! Sa cresti mare, sanatoasa si intotdeauna plina de energie!

Mergi la inceput

Andri31, o imbratisare mare mami, parca ai mai urnit barca nitel .

Eu, dupa ce am dansat singura pe aici in we, ba cu vinul fiert, ba cu ingnorarea, ba cu ignoranta, ba cu razbunarea, trebuie sa recunosc ca mi s-a facut putin lehamite, am vrut sa fac o pauza de forum, chiar si de citit. Dar nu parasesc barca in nisip.

Eu inteleg ca pe FB replica e mai usoara, glumele mai saltarete, aparent nu suntem vazute de ochi nedoriti, e mai multa intimitate. Dar, cu exceptia lui Ziki, nu le voi intelege pe fetele care au parasit definitiv forumul si care isi desfasoara cheful de vorba numai pe FB. De ce? Renuntam asa repede la o batalie, la batalia in a demonstra ca majoritatea fetelor sunt de buna credinta si ca putem sa (ne) ajutam si sustinem cu multa energie pozitiva? Forumul este locul NOSTRU!

Oricum asta e, trebuie sa acceptam ca forumul nu va mai fi niciodata ce-a fost, depinde doar de noi, cele ramase sa-l invioram si sa ne cream lumea noastra vesela, de sustinere si afectiune. Asa ca fetelor, la treaba !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

La multi ani Anais Maria - pui de mami WUDY!
sa cresti mare, sa fi desteapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

neata!
HAI CA DAU EU..ca vaz ca nu se bea pe aici:-)

Samantana;ii dau in ciorbe,in sosuri,cu spanac..
Compot;nu i-am dat ca nu prea e de-a fructelor
Ce i-a placut lui tati de mine?;faceam mancare klumea:-)..aratam bine..zice El..si mai era acel ceva la care nu prea gasesc barbatii notiunea..care l-a atras fff mult
Mancatul;Soniuc papa impreuna cu MARIO ..de obicei..Eu sunt aia care sterge farfuriile..si papa in picioare

asa
sa aveti o zi minunata!

fug sa sun la farmacie sa vaz ce a mai aparut

Mergi la inceput