Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***392***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Dar unde gasesti? Eu nu am vazut nimic cu un asa imprimeu prin magazine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Fug la somn ca-mi pica ochii pe taste. V-am pupam, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Gagici, vin si eu cu dileme a la BIANCA, dar la ea erau pe bani care ii intrau in buzunar, la mine sunt pe bani care imi ies din buzunar
So, am primit o oferta de barter cu un eveniment destul de mare, gala revistei VIP, care se desfasoara la un super club de fitze in Otopeni. Vor sa le fac 15 buchete si sa le dau 200 fire de floare moka, contra promovare. I-am intrebat si in afara de promovare pe site, comunicat, afise, bla bla, ma lasa cu roll-up banner la eveniment, cu carti de vizita pe mese, cu etichete cu site-ul atasate la buchete si ma invita la eveniment sa ma bag in seama cu aia de la big sala de evenimente. Imi suna oportunitate, dar pe langa banutii nu putini pe care tre sa ii bag in treaba asta (si nu prea ii am), ma cam kk pe mine de frica, m-au luat emotiile ca nu o sa ma descurc, ca o fi si o pati. SIMPLY cu selfesteem-ul cred ca intelege si nu numai ea.
Totusi, treaba asta + o super idee care mi-a venit taman in seara cea mai dureroara pt mine, 25.01, inainte de avort (da nu va zic ideea, ca o pun in practica la ziua Anei si vreau sa fie surpriza) ma fac sa cred ca totusi anul asta va fi unul macar bun, daca nu extraordinar,cum se anunta. Nu stiu, dar cumva simt ca experienta asta trista a mea parca e un semnal de alarma, ca trebuie sa schimb ceva, sa nu ma mai vaiet si sa actionez, sa las apa calduta si sa ma arunc, nu stiu, aberez?

Mami de minune mica

Nu ma pricep la afaceri/calcule, dar mie imi suna bine! Sunt sigura ca o te descurci super-mega-nemaipomenit!!!! Asa ca sari si inoata!!!

Si eu vreau un an extraordinar! Sa actionam!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Ma bucur sa vad ca acum suntem in faza "pupat Piata Independentii"! Adevarul este ca, dincolo de gluma, poate ca si-au avut si revarsarile astea de frustrari rolul lor, ca asa ne-am adus aminte de cele ce ne apropie, nu de cele ce ne despart.

Pup si eu! Ca nu-sh cand mai apuc sa intru de-acasa pe forum , sa citesc si io ca omu' si sa si scriu!

M-ati facut curioasa, asa ca am cautat sa vad care a fost marul, m-am lamurit ca au fost mai multe mere... as fi avut si ceva opinii, dar nu mai sunt de actualitate!

Pup piata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Mda, n-ar fi rau...
Cand?

Mie, mi-ar placea, de ex, sa facem o "Sarbatoare a Ghioceilor". ca tot fac 3 ani; o petrecere dubla comuna: pentru ei ziua si pentru noi -retro party- noaptea. Dar nu propun pentru ca habar nu am daca as putea sa vin

Ba pt asta-mi fac si eu timp!

Mergi la inceput

Citat:

Are cineva chef sa discutam...deschis despre socru, soacra, socri?

Io!

Mergi la inceput

Buhuhu! Intru si eu cand nu mai e nimeni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Denisamada, de stiam ca esti la buhuhu, intram eu azi-noapte la 12 cand a tras Phiphi o voma de zile marei, plina de "oata" (io-s idioata, n-am avut ce face decat sa tot scot la inaintare barele alea kinder si ieri chiar a exagerat). Puteam sta pe net ca oricum a mai tras o tura la 2, deci n-am dormit mare branza

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Poftiti la o cafea ca vad ca e nevoie !

Ilinca, da' cate bare din alea a mancat Sophihi ? si Ada de la o vreme e fan Kinder, ou mai ales dar daca nu e , accepta cu drag si ciocolata in orice forma, ca sa nu zic ca mai nou vrea zahar cubic , mama si cu bunica baietelului cu care se intalnesc zilnic beau ceai si picii abia asteapta sa soseasca cubuletele de zahar ca sa sustraga si ei cate unul

Denisamada, ma bucur sa te aud si pe aici , da' mi-e dor sa participi activ al discutii, vezi ce se paote face

Inapreda, presupun ca ai pus poze cutine in diverse tinute, abia astept sa ajung acasa sa le vizionez
Oricum la capitolul acesta nu mai cunosc pe nimeni cu un stil macar apropiat de al tau si dupa cum ti-am mai spus iti admir creativitatea si originalitatea

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Mda, n-ar fi rau...
Cand?

Mie, mi-ar placea, de ex, sa facem o "Sarbatoare a Ghioceilor". ca tot fac 3 ani; o petrecere dubla comuna: pentru ei ziua si pentru noi -retro party- noaptea. Dar nu propun pentru ca habar nu am daca as putea sa vin

Ba pt asta-mi fac si eu timp!

Eu zic ca e o idee demna de luat in calcul si facut neste planuri mai ales ca vine si Chatonel in tara, hmmm tre' sa ne gandim
Uite de ex ultimul wkd din aprilie ar merge ?? ca sa fie trecute zilele aproape tuturor ghioceilor si sa o mai prindem si pe Chato in zona, nu mai stiu exact cat sta

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput