Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***392***
Raspunsuri - Pagina 26
Ilinca_M. spune:
Helooou.
Am ore de la 10.
Novus, Sophiphi nu prea era invatata cu cioco, cred ca de cateva luni ii mai dadeam si ei cate un pic (bare kinder, bare milkins sau cioco de casa, ultima e nasoala din magazin, da' e o mica pasiune vinovata de-a mea:))). Ei, de aproape o saptamana, dupa ce am mers o data la nonstop sa-i iau, ca plangea dupa Andrei, a inceput sa ceara zilnic. Deja de 4 zile, primul ei cuvant cand se trezea era "oata", idem primul cuvant cand mergeam dupa ea la gradi, efectiv aveam bare de-alea prin buzunare altfel urla tot drumul pana acasa "oataaaaaaaaaa":))) Ieri a mancat cred ca o cutie intreaga, 8 bare+ niste cereale cu cacao.
Totusi pruncii astia isi cunosc binele si interesul, caci azi NU a mai pomenit cuvantul magic deloc, cred ca a intrat in perioada de saturare (asa a facut si cu mandarinele "potrshka", ajunsese sa manance 4-5 zilnic, pana i s-a urat si gata, dar macar alea erau sanatoase!)
Da' de primul weeekend dupa Paste ce ziceti, ala de se termina in 22 parca? Atunci e inca vacantza...nici urmatorul nu e rau, da' atunci chiar ca tre s-o serbez pe Phiphi alaturi de ghiocei, sa pun tort la drum;)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
Ia de va oripilati: martzafoaia aia si cand STIE ca e filmata are tupeul sa pocneasca un copil cu rigla peste cap (nu rau, dar gestul in sine!!!), d'apoi cand e singura cu ei, ce face?!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Da' de primul weeekend dupa Paste ce ziceti, ala de se termina in 22 parca? Atunci e inca vacantza...nici urmatorul nu e rau, da' atunci chiar ca tre s-o serbez pe Phiphi alaturi de ghiocei, sa pun tort la drum;))) |
Mie imi convin ambele variante, ultima si mai mult daca primim si tort
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Ia de va oripilati: martzafoaia aia si cand STIE ca e filmata are tupeul sa pocneasca un copil cu rigla peste cap (nu rau, dar gestul in sine!!!), d'apoi cand e singura cu ei, ce face?! I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Despre cine e vorba ??
novus spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Helooou. Am ore de la 10. Novus, Sophiphi nu prea era invatata cu cioco, cred ca de cateva luni ii mai dadeam si ei cate un pic (bare kinder, bare milkins sau cioco de casa, ultima e nasoala din magazin, da' e o mica pasiune vinovata de-a mea:))). Ei, de aproape o saptamana, dupa ce am mers o data la nonstop sa-i iau, ca plangea dupa Andrei, a inceput sa ceara zilnic. Deja de 4 zile, primul ei cuvant cand se trezea era "oata", idem primul cuvant cand mergeam dupa ea la gradi, efectiv aveam bare de-alea prin buzunare altfel urla tot drumul pana acasa "oataaaaaaaaaa":))) Ieri a mancat cred ca o cutie intreaga, 8 bare+ niste cereale cu cacao. |
Stai linistita ca nici Ada nu era invatata cu ciocolata ((pt ca nu i-am dat ) dar de cand a descoperit gustul a devenit rapid fan !!
Daca ar fi dupa ea ar putea manca si cate o cutie intreaga dar mai mult de 2 nu a primit pe zi, seara merge si deschide camara si incepe : ia sa vedem ce mai avem bun pe aici asa ca trebuie sa nu fie in raza ei vizuala si e ok, trebuie doar sa imi iau angajamentul ca voi cumpara a doua zi
Ciocolata de casa e si preferata mea, mai ales cea alba
ramona7575 spune:
Dau si eu o cafea buna si ne pregatim de drum pe o vreme oribila, a nisn f.tare , acum s-a oprit..
Asa ca va doresc un week-end frumos si sper sa nu ne vedeti inzapeziti la tv. (ne luam paturi , mancare, am pus motorina ...). Distanta de parcurs nu e mai mare de 50 km. dar sunt multe serpentine
novus spune:
Ramona drum bun si fara peripetii !!
La noi evident ca nu e nici urma de ninsoare, doar ger
andiaroro spune:
-Anastasia sunt buni cartofii?
-Da, dar nu-s ca ciocolata.
(dialogul a avut loc miercuri)
In schemele astora de diversificare cerealele cu cacao apar de la 8 luni.
Ciocolata la gustare: prajiturile cu cioco de pe la un an si jum si bucatica de cioco de pe la 2 ani.
novus spune:
citat din mesajul lui andiaroro -Anastasia sunt buni cartofii? -Da, dar nu-s ca ciocolata. |
Nici nu ma asteptam la altceva de la Anastasia
Cum esti doamna? tot intr-o ureche ?
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Ia de va oripilati: martzafoaia aia si cand STIE ca e filmata are tupeul sa pocneasca un copil cu rigla peste cap (nu rau, dar gestul in sine!!!), d'apoi cand e singura cu ei, ce face?! I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Cine???????????????