Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***392***
Raspunsuri - Pagina 24
anamariame spune:
Gige, welcome back!Eu ti-am citit blogul constant, a fost cumva pe sufletul meu, asa ca ce ai povestit nu e un soc pentru mine, am mai citit printre randuri, in limita a ceea ce stiam eu, adica mai nimic
Mi-ar placea sa cunosc intreaga poveste, dar nu vreau sa te agasez in vreun fel, daca simti ca vrei, astept un PM de la tine, daca nu, te voi citi in continuare cu placere pe blog, oricum! 
anamariame spune:
Eu nu am suficienta imaginatie acum sa concep tinute, insa, citind tema pisiciigri, si mai exact primul rand, ala cu jobul, mi-a aparut instant in fata ochilor o tipa inalta, slaba bat, cu niste pantaloni capucino la culoare, largi, pantofi rosii de catifea ultrainalti si o camasa hypersexy, usor larguta pe talie, bagati in pantaloni. Na, cum sa caut poza cu asa ceva?
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Gina, ideea de retro party cu Sarah JP mi se pare dementiala!!! |
si? organizam ceva?
Monnvas spune:
Nuuu, nu citisem pe atunci „Pe aripile vantului”, ala stiu ca l-am citit pe la 12 ani, iar visul era undeva sub 10...
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui inapreda
Exact rochia aia mi-o imaginam si eu cind a spus Monn de fericirea ei. Era verde. Un verde minunat. Lui Scarlet ii placea verdele. Avea si ochi verzi. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
inapreda spune:
| citat din mesajul lui anamariame Mda, n-ar fi rau... Cand? |
Mie, mi-ar placea, de ex, sa facem o "Sarbatoare a Ghioceilor". ca tot fac 3 ani; o petrecere dubla comuna: pentru ei ziua si pentru noi -retro party- noaptea. Dar nu propun pentru ca habar nu am daca as putea sa vin
anamariame spune:
Da, nu e o idee rea deloc!Desi eu vroiam initial sa spun ca pur si simplu imi place la nebunie rochia cu imprimeul acela de ziar. Bine, corpul face mult...
inapreda spune:
| citat din mesajul lui anamariame Da, nu e o idee rea deloc! Desi eu vroiam initial sa spun ca pur si simplu imi place la nebunie rochia cu imprimeul acela de ziar. Bine, corpul face mult... |
Imprimeul cu ziar a devenit "obsesia" mea: mi-am pus pe pereti, am haine, am vrut sa-mi iau cizme dar nu aveau nr.meu; parca m-am dilit dar stiu ca-mi trece!
denisamada spune:
Sughitzai! Dar vad ca nu vorbeati de mine! ![]()
Am mai introdus eu cate-un oki aici de pe telefon, dar ma dispera scrisul, asa ca raman doar shpion.... ![]()
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute