Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***392***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Ilinca, imi pare bine sa vad ca ti s-au risipit norii indoielilor si esti back in business !! sper sa nu ti se mai puna pacla curand

Gigelica, si eu te-am simtit cam trista si fara speranta dar sper sa fie doar o impresie si toate sa se remedieze anul acesta !!

Pisigri, si la noi la asig de viata se merge tot cu acelasi procent, 5% rata de succes , din 100 de telefoane date, stabilesti 20 de intalniri din care doar 5 se finalizeaza , tre' sa ia ceva nervi sa fii consultant

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pina la urma, vom lua...un parfum
Eu n-am cu cine-l lasa pe Ian sa merg "in cercetare"; cu parfumul e mai simplu Eu cam sub-estimez acest cadou; poate pentru ca am, nu stiu dar nu-mi place sa primesc parfum;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Pisigri, daca tot suntem la moment de spovedanie. Eu nu imi amintesc sa ma fi calcat pe bobeuri ci doar ca m-ai salvat atunci cand mi-a fost rau. Rau in sensul ca ajunsesem sa ma indoiesc de mine ori cand am vazut ca si pui piciorul in prag atunci mi-am dat seama ce si cum.

Acu, ce sa zic sa ma laud si eu nitel. Eu zic ca am o toleranta crescuta fata de multe fete de pe aici. Si de aceea poate uneori una dintre voi imi spune ceva, mai "soft" sa zicem, ori daca ma sesizez zic ca a fost sub forma de gluma. Si de aceea eu nu trag de urechi, de ranchiura nici nu incape vorba.

So...I love you.

Gige, care miss Piggy? Cred ca de mine vorbesti Caci tu vii de la miss...univers. Da o catare de o poza de a mea, mai dincoace si ai sa veyi ce selfestem ai sa ai

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Nu, Ilinca, mai ai de lucrat . Mai tre sa explici cu sensul vietii si cu toate ti se intimpla numai tie, si cu tu ai dreptate intotdeauna. Dup-aia mai negociem cu noideea, da?!? (ca sa nu mai zic ca tu nu te indragostesti o data la 3 luni de cite un nou mirlan, si nici nu faci copii cu fostul sot. Esti descalficicata de-a dreptul !)

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Are cineva chef sa discutam...deschis despre socru, soacra, socri?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

A, NUUUUUUUUUUU

Mai vrei emoticoane??????

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Pisigri, daca tot suntem la moment de spovedanie. Eu nu imi amintesc sa ma fi calcat pe bobeuri ci doar ca m-ai salvat atunci cand mi-a fost rau. Rau in sensul ca ajunsesem sa ma indoiesc de mine ori cand am vazut ca si pui piciorul in prag atunci mi-am dat seama ce si cum.

Acu, ce sa zic sa ma laud si eu nitel. Eu zic ca am o toleranta crescuta fata de multe fete de pe aici. Si de aceea poate uneori una dintre voi imi spune ceva, mai "soft" sa zicem, ori daca ma sesizez zic ca a fost sub forma de gluma. Si de aceea eu nu trag de urechi, de ranchiura nici nu incape vorba.

So...I love you.

Gige, care miss Piggy? Cred ca de mine vorbesti Caci tu vii de la miss...univers. Da o catare de o poza de a mea, mai dincoace si ai sa veyi ce selfestem ai sa ai

Poze Raru
Poze noi

Floric, cre' ca atunci cind e vorba de tine, io pricep mai greu Te rog, daca poti/vrei sa fii mai explicita si sa dai...exemple. Am cumva musca pe caciula???

Mergi la inceput

Nu vreau "sa produc" un pleonasm spunind asta dar...mi-a placut tema lui Simpli.

Cine mai propune ceva asemanator? Cu tzoale, zorzoane?
Sau se risca cineva la o tema cu/despre...barbati?

Mergi la inceput

Stati mai oameni buni si fete dragi. Nimeni din actuala gasca trupa, nu m-a calcat pe coada. Nici Ina, nici Pisigri, nici Ilinca, nici...valaeu ca ar trebui sa va insir pe toate. Nu nimeni nu ma suparat. Acel incident de mult trecut s-a petrecut cu o tufata care ne-a abandonat.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Nu, Ilinca, mai ai de lucrat . Mai tre sa explici cu sensul vietii si cu toate ti se intimpla numai tie, si cu tu ai dreptate intotdeauna. Dup-aia mai negociem cu noideea, da?!? (ca sa nu mai zic ca tu nu te indragostesti o data la 3 luni de cite un nou mirlan, si nici nu faci copii cu fostul sot. Esti descalficicata de-a dreptul !)

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

No aici m-ati pierdut, dar banuiesc ca e vorba de vreun personaj de la alte topicuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Stati mai oameni buni si fete dragi. Nimeni din actuala gasca trupa, nu m-a calcat pe coada. Nici Ina, nici Pisigri, nici Ilinca, nici...valaeu ca ar trebui sa va insir pe toate. Nu nimeni nu ma suparat. Acel incident de mult trecut s-a petrecut cu o tufata care ne-a abandonat.

Poze Raru
Poze noi

Eu sincer nu-mi amintesc nimic dar bine ca a trecut

Mergi la inceput