Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***392***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Gigelica, ti-am citit blogul, mi se pare ca pluteste asa un abur de melancolie si chiar tristetze profunda pe alocuri...apoi iar optimism, apoi melancolie, apoi un fel de resemnare, apoi lupta cu resemnarea...si tot asa...oare bine am simtit?

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Gige, bine ai revenit. AM rasfoit si eu un pic blogul. Vreau sa cred ca esti bine. Spiritual, sufleteste, familial. Chiar daca Victoras e departe zic ca e ceva mai mult in interiorul tau. Sau cumva departarea asta, dorul de copil probabil ca accentueaza mai bine zis agraveaza, exagereaza toata trairile, afectele.
Eu te-am mai admirat din cand in cand pe facebuc. Esti din ce in ce mai frumoasa insa framantarile interioare s-au imprimat pe chipul tau.

Bianca mai lasat masca. Bre, nenica, dar le ai. Zau, esti tare. Nu mai am cuvinte. Bravo. Ce viziune complexa ai asupra unei afaceri (chiar daca nu e o afacere mare, cu bataie lunga).

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Gigelica, ti-am citit blogul, mi se pare ca pluteste asa un abur de melancolie si chiar tristetze profunda pe alocuri...apoi iar optimism, apoi melancolie, apoi un fel de resemnare, apoi lupta cu resemnarea...si tot asa...oare bine am simtit?

Da, acum sunt bine! In afara dorului de Victor... dar tot ce e pe blog e cu mai multe sensuri, desi aparent pare simplu e... Doar sufletelu' meu stie...
Lasa ca va povestesc io...

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Gige, bine ai revenit. AM rasfoit si eu un pic blogul. Vreau sa cred ca esti bine. Spiritual, sufleteste, familial. Chiar daca Victoras e departe zic ca e ceva mai mult in interiorul tau. Sau cumva departarea asta, dorul de copil probabil ca accentueaza mai bine zis agraveaza, exagereaza toata trairile, afectele.
Eu te-am mai admirat din cand in cand pe facebuc. Esti din ce in ce mai frumoasa insa framantarile interioare s-au imprimat pe chipul tau.

Bianca mai lasat masca. Bre, nenica, dar le ai. Zau, esti tare. Nu mai am cuvinte. Bravo. Ce viziune complexa ai asupra unei afaceri (chiar daca nu e o afacere mare, cu bataie lunga).

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Aoleu mamicule, m-am ingrasat in ultima vremeeeeee.
In seara asta m-am sperat de Miss Piggy ce statea in fata mea si se uita in oglinda...
Anul trecut am salbit mult, chiar imi placea de mine. Acum am luat-o iar naspa...

Stati ca vrea nenea sa probeze netu...revin...

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Incep cu inceputul, cu care sunt datoare de dimineata.

Floric eu mereu de o bucata de timp incoace m-am simtit vinovata fata de tine pentru ca am ramas cu o impresie (corecta?) ca te-am suparat la un moment dat si ca nu am reusit sa depasim cu adevarat momentul niciodata. Asa ca nu pot sa iti spun cu cita uimire am citit ce ai scris tu azi; deloc, deloc, deloc nu imi amintesc momentul (si nici nu vreau, bine ca a trecut, daca spui ca te-ai simtit asa nasol), dar ma bucur ca ceva din ce am spus eu a fost de ajutor cindva. Si imi cer scuze si pentru clipele in care te-am necajit

Bianca, si pe mine m-ai impresionat. Acuma stiu ca in fiecare domeniu exista "chestii" care poate in domeniul respectiv nu-s cine stie ce mare filosofie, dar pentru cei din afara sigur par tare complicate. (Nu e optimist procentul ala de 5%?)

Gigelico, pe mine m-a lasat cu un sentiment de tristete blogul tau. Nu-mi place tu nu esti asa. Ia "da raportul" cum ti-a fost 2011 ! Si mai ales cit de mult mai bine va fi in 2012 !

Ilinca, ce bine-mi pare de fata aia! Noi doua tre' sa ne facem un topic separat (oare meritam, sau nu indeplinim inca, conditiile satisfacute de noideea?:))) ca sa "ajungem la zi" cu "pacatele" una fata de alta. Faza cu soacra mi-o amintesc, da' atunci chiar a fost un mic rautacism din partea mea pentru ca mi s-a parut ca te alinti. Asta asa, in contrast cu mine, unde ai mei lucreaza, sora-mea face doua facultati iar soacra-mea e prea in virsta si nici nu s-a oferit niciodata sa stea singura cu Pisilinca. Asa ca imi cer iertare pentru atunci, nu mai fac (P.S. daca o mai tinem asa, dau fetele astea in diabet :))))))

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hahaaa, Pisigri, io SPER sa nu ajungem niciodata niste noidei!! Nu ma speria, am inceput sa ne noideizam?!!
Pai tufato, vezi ca toate-s in functie de imprejurari: tu comparai situatia mea cu a ta, si-ti dadea a mea cu plus. Io ma intorsesem la serviciu, fata era prea mica pt. gradi (si nici bani nu aveam!!), bani de bona nici atat (doi bugetari dintre care unul debutant:)) iar maica-mea nu era fizic capabila 100% sa stea cu fata (desi cate 1 ora doua am lasat-o de multe ori). Ei, tot ce avea de facut onor-soacra era sa vina din blocu' vecin la noi, sa petreaca maximum 5 ore (dar in general 2-3, ca in rest faceam cumva cu huzband sa fie unul acasa) cu Phiphi (maica-mea prezenta si ea). Ei, fatza de situatia ta, fara bunici disponibili, situatia mea probabil parea lux. Dar io aveam in bloc doua vecine-bunici, ambele mame de baieti, ca soacra, care preluau nepotul 8 ore pe zi, de cand aveau bebeii 1 an, 8 ore il ingrijeau/schimbau/plimbau/distrau etc. Si soacra-mea a simtit ca moare dupa 1 saptamana (deci acumulase un total de vreo 16 ore, cat faceau vecinele in 2 zile:))) Iti dai seama ce shoc am avut? Bine, ti-am zis ca am avut ulterior discutia aia de 3 ore in care i-am spus verde-n fatza unele chestii de-am crezut ca face atac de corp. Desi eram sigura ca n-a inteles nimic, este incredibil cum si-a revizuit atitudinea/ gandirea/ etc de atunci (desigur ca mai are de lucrat, dar totusi)
Adica pisicoantzo, io nu mi-am lasat ploada plimbata de altcineva in afara de mine 1 an si 2 luni (cand am lasat-o cam 1 ora cu soacra ultra-incantata, de cand tanjea sa se dea mare cu carucioru' cu nepoata prin oras:))), n-am lasat-o cu altii o dupa-amiaza sa poci recupera si io din somn etc etc, asa de ce puii lu' zebedeu sa tii tu cu ursu', haaaa?
(am fost destul de noideana?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Gigelica-frumusica, tare ma bucur ca ai revenit!
Ma rog, sper ca ai revenit si ca n-ai intrat numa', asa, sa ne faci pofta.
Ia baga repede un raport, fie el si scurt!

Mergi la inceput

Ilinca, Pisigri, mie nu mi-a placut cind v-ati luat de beregata si tot am citit, amu' ca va insiropati, e boierie curata! Io nu ma supar, daca / continuati

Mergi la inceput

Are cineva chef sa discutam...deschis despre socru, soacra, socri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ma bucur sa vad ca acum suntem in faza "pupat Piata Independentii"! Adevarul este ca, dincolo de gluma, poate ca si-au avut si revarsarile astea de frustrari rolul lor, ca asa ne-am adus aminte de cele ce ne apropie, nu de cele ce ne despart.

Mergi la inceput