Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***392***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Si pentru ca deja ma ia groaza ca de luni ma duc la serviciu, sa raspund si la intrebarea ILINCAI: da, la serviciu stia toata lumea. Intai am anuntat resursele umane, dupa eco buna care a aratat inimioara batand; apoi am gasit un prilej bun sa spun celor din departament. Desi nu am luat o goarna sa ma asez in capul scarilor si sa fac anunt oficial, cum barfa circula, stia cred toata lumea. Ca sa nu afle seful din alta parte i-am spus eu personal chiar cu doua zile inainte de necaz. Nu stiu de ce, dar nu am simtit deloc nevoia sa fiu superstitioasa. La Ana am spus la 10 saptamani e adevarat, dar la prima sarcina mereu esti mai suspicios, cand stii insa ca totul a decurs bine chiar nu te gandesti ce te poate lovi.

Si ca tot suntem oarecum la subiect, sa va spun una asa gen "paranormal". Stiti ca la Ana am avut o sarcina dificila. Fiind si la prima sarcina mi se derulau in cap tot soiul de scenarii (noroc ca nu stiam prea multe, nu luasem contact cu EMMA si nu auzisem prea multe grozavii), ii innebunisem pe ai mei cu ce se poate intampla, uite si aia si ailalta, ma interesam cam ce investigatii pot sa mai fac sa controlez eu totul, toata lumea ma trimitea la 9. In ciuda problemelor si a acestor scenarii, absolut mereu am avut sentimentul ca va fi bine. Eu la 20 de saptamani eram in spital cu contractii si la 2 zile de la externare am cerut voie sa ma duc la Baby expo sa iau chestii pt bebe, pt ca efectiv nicio secunda nu m-am gandit ca ceva poate merge rau, chiar daca ma "alintam" cu tot felul de prapastiosenii.

La sarcina asta taman invers. Am fost super mega relaxata, nu m-am mai uitat nici macar pe DC la evolutia saptamanilor de sarcina, nu am mai cautat ca disperata info, analize, sa compar, sa ma asigur, etc. Nu am mai vorbit mereu numai despre asta, prcatic viata si-a urmat cursul. Ma gandeam la bebe, vorbeam despre el, mangaiam burtica, doar ca, fara sa spun absolut nimanui si incercand sa alung constant gandul, am trait mereu cu senzatia ca ceva e in neregula. Fara sa ma panichez sau sa fac scenarii, pur si simplu nu imi puteam imagina finalul. Ma gandeam la mobila, la cum asezam copiii, faceam tot felul de planuri, dar cand sa ajung efectiv la momentul imaginarii mele cu bebele in brate sau a bebelui in decorul creat, filmul se rupea, efectiv nu puteam sa imaginez finalitatea, bebe in sine. Si mereu, dar mereu m-a urmarit sentimentul asta, mai mult in subconstient, ca ceva nu e chiar ok.
O fi al saselea simt cu care suntem toti dotati, dar mie abia dupa ce s-a intamplat ce s-a intamplat au inceput sa mai se faca legaturile.

Nu am vrut sa zic nimic cu asta, pur si simplu mi-am amintit ca vroiam de cateva zile sa va pove treaba asta.

Mami de minune mica

...
Nu stiu ce sa spun, asemenea lucruri ma dau peste cap si nu imi gasesc cuvintele...mai bine tac, dar ofer la schimb o imbratisare.

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Gigelica, bine ai re-venit !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mi-ati lipsit...mult...dar cand o fi vreme poate va povestesc ce an 2011 am avut si atunci primesc absenta motivata...

Intre timp, luati de cititi pe aici...

http://victoryana33.wordpress.com/

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Gige ma bucur cand te vad la club

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am vazut poze cu frumusica Micsunica

Pisik eu zic sa te bagi. Cristi face des astfel de promovari. Intr-adevar tu mai trebuie sa investesti banuti si in flori. Nu am inteles despre ce eveniment este vorba mai exact. Oamenii care vor participa la el vor fi potentiali clienti? Poate cu banutii acestia mai bine participi la un targ, unde stii sigur ca toti care vin acolo sunt interesati de asa ceva. Ma gandesc ca asa te promovezi si tu si Pisiku. Sper sa iei decizia cea mai buna

Gige bine-ai revenit. Am citit ieri mesajul tau. De ce nu mai merge Victoras la gradinita?

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Helau.

Am avut o zi f%$#a, care a culminat cu pana de caldura si curent in sectorul 3, deci casa mea era bocn#259; cānd am ajuns.

OLI, am vrut sa-ti zic de aseara:

GIGE, vrem detalii si povesti!

ANDIARORO, sper ca ti-ai revenit si esti in 2 urechi.

Mai aveam niste imbratisari pt DODO, GIANINA, ANAAN, ca NOVUSELULUI i le transmit prin telefon.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Mno, cate am de recuperat...
Pisigri, iti multumesc pentru scrisoarea deschisa Imi pare rau de cum au degenerat lucrurile din niste prostii si mai precis din tendintele mele paranoice; nici nu stiu cand s-au declansat exact, cert e ca de la o vreme am inceput sa am impresia ca de multe ori ma judeci si ma ataci subtil, ca de exemplu cand m-am plans de soacra ca dupa abia o saptamana de stat 4-5 ore/ zi cu fata, dupa ce am inceput scoala, s-a simtit depasita de situatie si "hamalita" si cand tu ti-ai spus parerea, eu in paranoia mea dementa nu am inteles ca tu, ca de fiecare data, doar iti expui niste principii, nu cauti sa ma "contrezi" pe mine de-a naibii, ca nu ma mai suporti (eu asa aveam impresia, ca cine stie cum ai interpretat ceva de la un anumit moment si m-ai "scos de la irima". In fine, n-o lungesc, intram incet-incet intr-un sindrom de mania persecutiei si la faza aia, cand tu ai crezut ca IO te antipatizez, io am crezut ca glumesti si am vrut sa fac si io o gluma si tu te-ai suparat...no, ala o fost momentul in care m-a pocnit "revelatia", ca pentru mine era clar ca suntem "pretine forever", pentru tine nu, din moment ce ai avut suspiciunea aia...si de acolo s-o rupt ceva in mine si am luat-o razna de tot. Sper ca s-a inteles ceva din ce balmajesc aici ca am avut 5 intreruperi, Sophiphi ma tot solicita, nu stie ea ca io am de lamurit chestiuni importante
Concluzia e ca am gresit mult fatza de tine, m-am comportat prosteste, dar normal ca pentru mine ramai tot pisigri "de care m-am indragostit", te plac, te apreciez, sa nu indraznesti sa mai imi induci vreodata stari paranoice prin suspiciunile tale:P Nu stiu ce sa scriu mai mult sa nu dau in siropuri...
Bebestrumf, multumesc ca ai avut generozitatea sa ma ierti, stiu ca numai in timp vei putea sa uiti rautatile mele, dar sper ca pana la urma va fi valabil ca "timpul le vindeca pe toate". Acum trebuie sa iei decizia cea mai buna: daca exista doctori de incredere care sa-ti spulbere indoielile cu privire la malformatii sau altceva foarte periculos si ireversibil pentru embrion, ar fi ideal. Daca nu si trebuie sa iei decizia trista pentru tine, gandeste-te ca macar de-acum sigur vei avea anticorpii care trebuie si o noua sarcina va fi binevenita, nu renunta asa de usor la visul tau, chiar daca acum esti ravasita.
Pisik, io nu ma pricep deloc la afaceri, dar am gogonat ochii cat chiftelele la ce a zis Bianca, ce spirit descurcaretz si ce minte ordonata are asta mica, eu as urma sfatul ei, clar!
Fug ca iar ma solicita Phipholina, cica "caca"!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Gigelica, fa-ti neaparat timp si povesteste-ne de ce ne-ai privat de prezentza ta tonica atata timp!
Monnvas, tu de ce ai lipsit motivat atatea zile, ce scrie pe motivare?
Andiaroro, iti mai tie urechile?:)))) Io am patit asa prima data cand a sunat alarma aia de la gaz, sau cum ii zice, eram asa de derutata, eram convinsa ca in creierii mei suna ceva, a durat ceva sa ma prind
Apropo de eleva lui Anaan:((, eu am o veste buna: fata cu accidentul a fost scoasa de la terapie intensiva, mutata intr-un salon, e in afara oricarui pericol, cu un ochi inca nu era sigur ca vede si nu i s-a putut face inca evaluarea psihologica fiindca dupa masajul care i se face tot adoarme dusa (e f. obositor pt. ea) si psiholoaga spitalului numai atunci s-a nimerit sa vina. Nu vorbeste prea multe. Cat de curand vreau sa ma duc si eu pe la ea, tanjeste dupa prezenta oamenilor, nu-i place sa stea singura deloc si se bucura oricine vine pe la ea, chiar daca inca nu prea le vorbeste. Nu vreau sa ma gandesc cum va fi cand va afla despre mama ei!!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Helau.

Am avut o zi f%$#a, care a culminat cu pana de caldura si curent in sectorul 3, deci casa mea era bocn#259; cānd am ajuns.

OLI, am vrut sa-ti zic de aseara:

GIGE, vrem detalii si povesti!

ANDIARORO, sper ca ti-ai revenit si esti in 2 urechi.

Mai aveam niste imbratisari pt DODO, GIANINA, ANAAN, ca NOVUSELULUI i le transmit prin telefon.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Aolica, a venit caldura Mona?!
La noi nu fac fata caloriferele si e cam asa, de primavara...
Avem pe cap un tip de la UPC care ne monteaza un nou receiver de cablu + net...si io am mamaligutza gata si mor de foame...
Cat despre povestit...cand o sa fiu intr-o stare anume, ca acum nu prea pot...am nevoie de timp...

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Am vazut poze cu frumusica Micsunica

Pisik eu zic sa te bagi. Cristi face des astfel de promovari. Intr-adevar tu mai trebuie sa investesti banuti si in flori. Nu am inteles despre ce eveniment este vorba mai exact. Oamenii care vor participa la el vor fi potentiali clienti? Poate cu banutii acestia mai bine participi la un targ, unde stii sigur ca toti care vin acolo sunt interesati de asa ceva. Ma gandesc ca asa te promovezi si tu si Pisiku. Sper sa iei decizia cea mai buna

Gige bine-ai revenit. Am citit ieri mesajul tau. De ce nu mai merge Victoras la gradinita?

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Oli, imi e asa dor de tine, Davidutzu si burticul tau simpatic!!!
Victor e la Focsani, la bunici, rasfatz maxim. Si io mor de dor
Dar o sa-l aducem acasa curand...

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Gige ma bucur cand te vad la club

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

te pup,dodo...noroc cu feisbuc ca te mai vad cand si cand...ca pe toate celelalte fete de pe acolo...

_

30 martie 2009

Mergi la inceput