Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***392***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Fetelor unde ati vazut pozele Gianinei caci vreau si eu!!!

Intra pe mail-ul comun

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Iar am uitat-o

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Gianina, prognoza te ce zice de Iasi?

tot asa numai ca mai frig(de fapt e rasu'-plansu')

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 9 luni

Eh, daca ninge 7 zile inca-i bine

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Aoileu, nu mai ziceti de vreme ca suntem deja deprimati rau... sotul are avion miercuri dimineata si "vremurile" se anunta vantoase si fulguite
Of, iar maine merge la Onesti sa isi ia "ramas bun" de la rude... ca naiba vremea, nici nu stim cum sa procedam pentru mierucuri, sa plece cu o zi, doua mai devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Eu sunt sigura ca daca pleaca marti in cursul diminetii ajunge bine merci la Bucuresti.Intre Bacau si Bucuresti totusi este drum european, ma indoiesc ca va fi lasat necuratat.
Dar e adevarat, nu e bine sa se lase pe ultima suta de metri... Adica eu n-as pleca seara, sa ajung dimineata la avion

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Gagici, vin si eu cu dileme a la BIANCA, dar la ea erau pe bani care ii intrau in buzunar, la mine sunt pe bani care imi ies din buzunar
So, am primit o oferta de barter cu un eveniment destul de mare, gala revistei VIP, care se desfasoara la un super club de fitze in Otopeni. Vor sa le fac 15 buchete si sa le dau 200 fire de floare moka, contra promovare. I-am intrebat si in afara de promovare pe site, comunicat, afise, bla bla, ma lasa cu roll-up banner la eveniment, cu carti de vizita pe mese, cu etichete cu site-ul atasate la buchete si ma invita la eveniment sa ma bag in seama cu aia de la big sala de evenimente. Imi suna oportunitate, dar pe langa banutii nu putini pe care tre sa ii bag in treaba asta (si nu prea ii am), ma cam kk pe mine de frica, m-au luat emotiile ca nu o sa ma descurc, ca o fi si o pati. SIMPLY cu selfesteem-ul cred ca intelege si nu numai ea.
Totusi, treaba asta + o super idee care mi-a venit taman in seara cea mai dureroara pt mine, 25.01, inainte de avort (da nu va zic ideea, ca o pun in practica la ziua Anei si vreau sa fie surpriza) ma fac sa cred ca totusi anul asta va fi unul macar bun, daca nu extraordinar,cum se anunta. Nu stiu, dar cumva simt ca experienta asta trista a mea parca e un semnal de alarma, ca trebuie sa schimb ceva, sa nu ma mai vaiet si sa actionez, sa las apa calduta si sa ma arunc, nu stiu, aberez?

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Gige, bine ai revenit!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Saru mana

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Gagici, vin si eu cu dileme a la BIANCA, dar la ea erau pe bani care ii intrau in buzunar, la mine sunt pe bani care imi ies din buzunar
So, am primit o oferta de barter cu un eveniment destul de mare, gala revistei VIP, care se desfasoara la un super club de fitze in Otopeni. Vor sa le fac 15 buchete si sa le dau 200 fire de floare moka, contra promovare. I-am intrebat si in afara de promovare pe site, comunicat, afise, bla bla, ma lasa cu roll-up banner la eveniment, cu carti de vizita pe mese, cu etichete cu site-ul atasate la buchete si ma invita la eveniment sa ma bag in seama cu aia de la big sala de evenimente. Imi suna oportunitate, dar pe langa banutii nu putini pe care tre sa ii bag in treaba asta (si nu prea ii am), ma cam kk pe mine de frica, m-au luat emotiile ca nu o sa ma descurc, ca o fi si o pati. SIMPLY cu selfesteem-ul cred ca intelege si nu numai ea.
Totusi, treaba asta + o super idee care mi-a venit taman in seara cea mai dureroara pt mine, 25.01, inainte de avort (da nu va zic ideea, ca o pun in practica la ziua Anei si vreau sa fie surpriza) ma fac sa cred ca totusi anul asta va fi unul macar bun, daca nu extraordinar,cum se anunta. Nu stiu, dar cumva simt ca experienta asta trista a mea parca e un semnal de alarma, ca trebuie sa schimb ceva, sa nu ma mai vaiet si sa actionez, sa las apa calduta si sa ma arunc, nu stiu, aberez?

Pisik, daca la problema cu banutii (care mi se pare de fapt singura problema) gasesti rezolvare, restul e floare la ureche pt tine, esti profesionista, faci cu drag ceea ce faci, te pricepi plus ca e domeniul tau, asa ca nu ai motive sa-ti fie teama, doar nu e primul eveniment la care participi
Asa ca sfatul meu e go for it !! stii tu ca nimic nu se intampla ... intamplator
Acum ca si costuri intr-adevar nu stiu la ce suma se ridica, dar ca si promovare mi se pare o idee ff buna
Am incredere ca o sa te descurci !!

Mergi la inceput

Citat:

Hello!

Multumesc de pumnii stransi, au avut efect, am luat 15 din 15
Din pacate, carnetul abia in 20, ca tre sa treaca luna cica, dar decat 20 aprilie tot e ceva nu?
A, si m-am uitat pe dovada. Eu eram convinsa ca viteza era 102 si eram gata gata sa ii dau in judecata pt eroare de masura (ca cica eroare e de 0,4), dar azi am vazut ca de fapt era 109 Asa ca bag capul in pamant si tac.

PISIGRI

DODO. Asa ca imi esti draga

INA si pt tine la fel

Mami de minune mica

Te sun sa imi spui cum ai procedat si cum arata chestionarul...joia viitoare e randul meu
_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Gigelica, bine ai re-venit !!

Mergi la inceput

Citat:

Hello!

Multumesc de pumnii stransi, au avut efect, am luat 15 din 15
Din pacate, carnetul abia in 20, ca tre sa treaca luna cica, dar decat 20 aprilie tot e ceva nu?
A, si m-am uitat pe dovada. Eu eram convinsa ca viteza era 102 si eram gata gata sa ii dau in judecata pt eroare de masura (ca cica eroare e de 0,4), dar azi am vazut ca de fapt era 109 Asa ca bag capul in pamant si tac.

Mami de minune mica

Ah si...felicitari!

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

PISIK, io zic sa calculezi matematic. Tu esti in domeniu si tii care sunt preturile de rate-card pentru chestiile de genul asta ci care sunt discount-urile.

daca expunerea oferita este egala cu costul florilor (nu stiu care e costul), daca nu iese gaura prea mare in buget as zice sa te bagi.

la calcule sa ai in vedere optimul lui pareto care se aplica bine in vanzari. Adica sa te gandesti la numarul de participanti, la cati vor pleca cu referintele tale acasa si apoi sa aplici procentele.

Legea verificata este ca din 100 de oameni care au primit un fluturas (am zis fluturas ca e cel mai simplu asa, dar tu intelegi ca ma refer la give-aways si tipariturile tale), 20 vor cere oferte ulterior si 5 vor cumpara sigur. Adica rata de succes e de 5% (d-asta am explicat cu cifrele astea fixe).

fa niste calcule in excel din punct de vedere al costurilor si apoi adauga si expunerea media oferita. fa-ti un business plan pe un termen scurt (6 luni sa zicem).

O sa iti dai seama daca evenimentul este o investitie sau o cheltuiala...

Mergi la inceput