Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***392***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Stati mai oameni buni si fete dragi. Nimeni din actuala gasca trupa, nu m-a calcat pe coada. Nici Ina, nici Pisigri, nici Ilinca, nici...valaeu ca ar trebui sa va insir pe toate. Nu nimeni nu ma suparat. Acel incident de mult trecut s-a petrecut cu o tufata care ne-a abandonat.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Sa ma bati si nu-mi aduc aminte! S-o fi intimplat in vreuna din pauzele mele de DC. Peq de alta parte, ai afirmat ca ai o toleranta crescuta fata de MULTE fete de pe forum...

Nu vreau sa crezi ca te presez, as vrea numai sa inteleg pentru ca, ceva imi scapa la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Cuscra, ooof...grele astea cu socrii! Amu soacra, oricate noduri in papura ii gasesc io, e chiar o fomeie de treaba si e o bunica buna si iubitoare, asta conteaza cel mai mult...Maruntisurile ce ma-nerveaza pe moment le dezbat apoi cu huzband, o imitam, radem de ne shusham pe noi...(amu sa nu intelegeti ca n-o reshpectam si n-o iubim- mai ales sotzu', ca e ma-sa- da' e asa un personaj ca ne distreaza s-o imitam si sa facem nitzica bashcalie asa, un fel de muppets show:)))
Pisigri, da' pe popescudora o mai tii minte? Pe mine femeia aia aproape m-a bagat in depresie!!!
Cuscra, pai io si pisicoantza am putea bate campii pe pagini intregi, ca noi nu prea suntem "de casa", noi umblam ca maidanezii pe tot forumu', ne cunoaste lumea ca pe doi cai breji frumosh Macar ea a scapat fara avertismente, si de-aci se vede ca ea e "fata-salon" si cand se enerveaza, pe cand io-s de-aia cu spume verzi
Novus, stai linistita, nu vezi ca e o data la 3 ani, n-aveti ce griji sa va faceti pana-n 2015
Fug ca efectiv urla biata Phiphi dupa mine

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Pisik, daca nu va destabilizati rau bugetul, mie mi se pare o oportunitate foarte faina; e timpul sa demonstrezi ce poti!

Bianca stie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

MAi, draga Ina, cum pot sa te ajut sa identifici la mine "acel ceva"? Una ca nu stiu ce iti doresti sa cunosti la mine ca sa ai o imagine complexa si doi chiar imi ridica itrebari caci de multe ori ridici problema asta. Si chiar vreau sa te ajut, dar nu stiu cum.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Floric, eu cred ca stiu care a fost momentul ala neplacut de care zici; si pe mine m-a suparat mult atitudinea unei fete fata de tine (si i-am spus asta); daca vrei dezvoltam subiectul, daca nu, nu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

So...rezumat...anul trecut, fix pe vremea asta ii marturiseam sotului ca...vreau sa divortam. Pentru mine decizia era luata, dupa aproape 2 luni de framantari, perioada in care m-am imbolnavit de o gastrita acuta, am slabit, nu mai dormeam noaptea...ma framantam cum sa fac, ce sa fac, cum sa pun problema, o sa ma descurc, unde voi locui, cum ne vom descurca cu Victor... Vroiam sa fiu libera si cu sanse la fericire...

Reactia lui a fost...oh Doamne! As fi vrut sa fie mai simplu de atat...
Si logic, reactia tuturor a fost diferita de ce ma asteptam. Cel mai rau au reactionat parintii mei, care pur si simplu m-au renegat. Cei ce mi-au fost alaturi au fost putini, ii pot numara pe maxim 5 degete...

Am decis insa ca trebuie sa mai fac un singur lucru nefacut: consiliere psihologica! Si am facut-o! Slava Domnului!

Gandurile si planurile facute inainte de asta nu au nici o legatura cu ce am obtinut... Stiti ca spuneam ca anul 2011 va fi anul meu, pentru ca e combinatia datei mele de nastere: 20 noiembrie(a 11-a luna). Ei bine chiar a fost un an pentru mine!

Acum privesc la ce se intampla in jurul meu si ma intreb: e real? Caci sotul meu e...sotul meu, iubitul meu, prietenul meu, tatal copilului meu, un om alaturi de care am redescoperit placerea de a discuta fara incetare si bucuria de a rade cu pofta.
Totul tine de cum percep eu lucrurile si mai ales de cum imi exprim in mod real ceea ce simt...

Mi-am regasit linistea, ma simt impacata si pregatita sa imi continui drumul. Trebuie sa perseverez!

La final de an am schimbat si jobul si acum chiar fac ce imi place. In afara de departarea lui Victor, care e temporara, nu ma plag...

Dar, mai am ceva de povestit, despre 2011. Dar nu e nici locul si nici momentul. Spun doar ca asta mi adus capital de experienta de viata si m-a facut sa inteleg ce e cu adevarat valoros. Am avut senzatia unei case arse din temelii, din care raman doar cioturi mici, fumegande... am trait o suferinta cat pentru 33 de ani de viata...Dar am avut langa mine prieteni adevarati si...noroc sa iasa cum trebuie nu cum credeam eu ca mi-ar fi placut sa iasa... Iar acum sufletul meu e altfel, mai puternic, mai matur si...pregatit sa iubeasca iar...

Si da, e posibil sa te indragostesti iar de acelasi barbat! Iar anul asta, 2012, va fi un an grozav...Ma bucur ca pot spune asta: vom aniversa 10 ani de la nunta!
Ma bucur ca nu am divortat si ca lucrurile au iesit asa cum sunt acum!
O noua victorie personala in fata vietii!

Restul pe PM

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Floric, numele celei care te-a suparat incepe cumva cu G sau cu A? Dar mai degraba cu G?
Cuscra, io as fi in culmea extazului sa primesc un parfum care-mi place. Haine nu, daca nu probez (deci eventual de-alea care nu trebuiesc probate, esarfe, colanti etc). Sutien si chiloti nu mi-ar placea sa primesc, no way. Mi-ar mai placea: o geanta/posheta mishto. O crema de corp din gama parfumului (niciodata nu ma indur sa-mi iau, numa baloshesc). Mi-ar placea si niste chestii de machiat mishto. Ceva masti de par (si de-alea f. f. rar ma indur sa-mi iau, ca alea care-mi plac is scumpe). Nu-mi vin alte idei in minte acum!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Ah, referitor la topicul "socrii", cred ca stiti ca eu aveam o super relatie cu ai mei...dar dupa marturisirea de anul trecut am avut o perioada de cosmar... Atunci am simtit pe propria piele "soacra, soacra, poama acra", dar mai mult de la socru...
Acum insa e la fel ca inainte si sunt fericita! Sunt niste oameni minunati si au reactionat corect, ca niste parinti si bunici responsabili si ingrijorati!

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Am eu o propunere de tema.
Stiu ca fiecare dintre noi se imbraca (si) dupa ocazie, chef, inspiratie de moment, buget etc.
Totusi, cred ca fiecare avem in minte "look-ul perfect" (indiferent de dimensiuni/latimi/inaltimi reale) pentru: job (si nu neaparat ala plicticos la care mergem zilnic, ci poate pentru jobul perfect), activitatea preferata din timpul liber, nunta perfecta, rochia de mireasa perfecta, de ce nu - pijamaua perfecta.
Ipostaze sunt cu zecile, depinde desigur de rabdarea, cheful si inspiratia participantelor la joc.
E valabil?

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Floric, MIE imi lasi impresia ca ai anumite -nici nu stiu cum sa le numesc- suferinte/nemultumiri aici la club; dar nu spui niciodata, vorba aia, stai si suferi in tacere si nu inteleg de ce; nu ar fi mai simplu/constructiv sa spui ce te macina si, impreuna, sa rezolvam problema?
Scuze daca nu e asa.

Mergi la inceput