Strugurasii (09-10 2011) se bat cu zapada!!**29**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Neata si de la noi.

Am vazut ca ati scris despre iesitul afara.
Eu am iesit cu Sasha zilele acestea, dar pana la masina si inapoi, statea in masina cat o incalzeam. Sau pana la banca, etc, nu mai mult de 10-15 min.
Pediatra mi-a spus sa nu-l scot asa cum obisnuiesc eu (4-5 ore) la temp mai scazute de -5 gr C. Este ok 10 min, asa mi-a spus. Cu suzi in gurita, imbracati bine.

Lui Sasha i-a trecut candidoza bucala in 4 zile cu glicerina cu nistatin, se vorbea si despre asta. El nu a facut si altundeva, cel putin nu undeva unde sa pot vedea, decat pe limbutza.

Nici eu nu-l tin cu caciulita pe cap. Sei, am vazut bine ca tu o usuci? pai ai ce sa usuci? Sasha vad ca e mai chelios deocamdata, iar la spate razi de lesini, are chelie unde se freaca si mori de ras daca il vezi...

Ieri am fost la coafor, ca tb sa ma vopsesc. Sasha a fost un deliciu (am stat 5 ore), a ras, s-a plimbat pe la toata lumea in brate, a gangurit. Nu a plans deloc.

De cateva zile a inceput sa se trezeasca noaptea si si-a mai bagat o masa, pe la 3 noaptea. Nu-i mai ajunge laptele, sau e in puseu de crestere la 4 luni? Va reveni dupa puseu la dormit toata noaptea, sau o sa se trezeasca in continuare? fetele care ati intampinat astfel de cazuri, imi spuneti va rog? Nu am o problema sa ma trezesc sa-i dau sa pape, insa mi se pare ca doarme muuult mai agitat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Sei, spuneau niste mamici pe alt forum ca aerul rece rece nu face bine la plamanii lor micuti. Tu poti sa mai intrebi sa mai vezi.
Aveti grija de voi

Camady somnik pufos diseara

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

Mai si aici parerile sunt impartite... un renumit profesor zicea ca macar 5 minute si la -10 grade, da sa ii scoatem din casa.. acum ce sa cred...
oricum sub -10 clar nu am scos-o (undeva la -7,-8)
o sa incerc sa stau cateva zile in casa sa vad daca nu cumva imi pregateste o raceala ...
Dar totusi cei de la munte ce fac? ca la ei frigul si iarna duresza 2 luni

eu aveam impresia k la voi e mai frig, de genu -18 grade :). asa pana la -10 si eu cred k e ok ;)

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

neatza.. sunt -18 noaptea...insa noi iesim pe soare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ingeras26a

Neata si de la noi.

Am vazut ca ati scris despre iesitul afara.
Eu am iesit cu Sasha zilele acestea, dar pana la masina si inapoi, statea in masina cat o incalzeam. Sau pana la banca, etc, nu mai mult de 10-15 min.
Pediatra mi-a spus sa nu-l scot asa cum obisnuiesc eu (4-5 ore) la temp mai scazute de -5 gr C. Este ok 10 min, asa mi-a spus. Cu suzi in gurita, imbracati bine.

Lui Sasha i-a trecut candidoza bucala in 4 zile cu glicerina cu nistatin, se vorbea si despre asta. El nu a facut si altundeva, cel putin nu undeva unde sa pot vedea, decat pe limbutza.

Nici eu nu-l tin cu caciulita pe cap. Sei, am vazut bine ca tu o usuci? pai ai ce sa usuci? Sasha vad ca e mai chelios deocamdata, iar la spate razi de lesini, are chelie unde se freaca si mori de ras daca il vezi...

Ieri am fost la coafor, ca tb sa ma vopsesc. Sasha a fost un deliciu (am stat 5 ore), a ras, s-a plimbat pe la toata lumea in brate, a gangurit. Nu a plans deloc.

De cateva zile a inceput sa se trezeasca noaptea si si-a mai bagat o masa, pe la 3 noaptea. Nu-i mai ajunge laptele, sau e in puseu de crestere la 4 luni? Va reveni dupa puseu la dormit toata noaptea, sau o sa se trezeasca in continuare? fetele care ati intampinat astfel de cazuri, imi spuneti va rog? Nu am o problema sa ma trezesc sa-i dau sa pape, insa mi se pare ca doarme muuult mai agitat...

Cea mai fericita mami de Maya si Sasha

Nu o tin cu caciula si Nu o usc , (confuzie) .. a mea dupa ce in primele luni dormea toata noaptea , acu are trezire nocturne fara numar si oprire, de fapt dupa puseul de 4 luni am continuat asa, insa tin pumnii sa va treaca

App e posibil sa nu se mai sature de asta sa se trezeasca atat? mai ou se trezeste si la 12 30 , nici cand era bebe nu avea atatea trezire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

buna dimineata
Se poate vota povestea despre "Alaptarea in tandem "care va place: http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/2012/01/postarea-mami-alapteaza-ma-luna_31.html#comment-form

Mami fericita de Mihnea si de Tudor

Ionela, cum votez? scriu un comentariu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

May, ai in dreapta articolului de pe Mami alapteaza-ma un sondaj. Dai bifa pe Ionela si Vote (dedesubt)

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

noi mergem la vaccin, s-aoi eu tre sa merg la medic, toata noatea n-am dormit, nu stiu de ce nu pot dormi si pe la 5 am inceput sa dardai de frig(la mine is vesnic 23º), apoi mi-a urcat temperatura...

sa ne tinem pumnii sa nu ia si Noa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata fatelor.
Am uitat sa va zic ca de 3 zile am incercat asa: o lingurita apa, o felie mar de mozoleala, un varf lingurita banana.Toate respinse cu brio , se scutura, le scuipa.........cand ma vede cu lingurita deja intoarce capul.
Zubi tu esti o fericita cu flacaul tau.Doarme, mananca nu ca sclifosita mea.

camady's baby

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camady

Neata fatelor.
Am uitat sa va zic ca de 3 zile am incercat asa: o lingurita apa, o felie mar de mozoleala, un varf lingurita banana.Toate respinse cu brio , se scutura, le scuipa.........cand ma vede cu lingurita deja intoarce capul.
Zubi tu esti o fericita cu flacaul tau.Doarme, mananca nu ca sclifosita mea.

mami de Eva Maria 24.08.2011 si Razvan Gabriel 07.07.2003

camady's baby

cum ati dormit azi noapte?

A mea nu doarme dar de mancat...... ieri intindea mana dupa un biscuite pe are-l mancam.. evident ca i-am dat .. mar copt .. si mama ce manca , i-am dat doar o lingurita insa cand a vazut ca lingurita nu mai vine la ea , s-a servt singura : cu mainile in bol..

BUNNY>... tinem pumnii stransi ,s a fiti cuminti, sa nu va doara...

Lena.. tu nu o scoti pe Maia afara ? sau pana la ce temp ai scos-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

buna dimi,fete dragi
v-am citit in fiecare zi, nu am reusit sa scriu insa pana acum,am vazut si pozicile noi, ce bebei frumosi.nu am reusit sa scriu comentarii desi tare mi-as fi dorit pt ca am timp limitat pe laptop

may ma bucur ca ati iesit bine cu botezul iar tu si Beatrice ati fost doua frumoase

ionela am citit postarea ta, superba si te-am si votat

noi suntem la munte, e frig ca naiba, am scos-o pe Mariuca pana acum 2 zile afara si a fost totul ok pana ieri cand a luat raceala de la fata cumnatei.ea a venit cu muci si a to pupat-o si calarit-o pe a mea si acum Mariuca are muci exact ca ea.Adica abia respira, mucii sunt grosi si spre galbui, nu reusesc sa trag decat foarte putin cu vibrocilul, mai bine ies dupa ce ii pun cate o fiola de ser fiziologic caldut in nas si stranuta. Nu tuseste, nu are febraAzi-noapte nu a dormit deloc, se sufoca si ncepea sa urle si dimineata a vomitat o galeata de muci.I-am facut deja si o tura de aerosoli si intimpul lor a stranutat iar o tona de muci grosi. Astept sa se trezeasca si ii mai fac una. Mi-e mila tare de ea,sunt ingrozitor de suparata.Va rog mult sa ma sfatuiti s pe mine ce sa fac, sunt aici la cuca macaii s imi vine sa imi iau campii.

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

mikka vai ce rau imi pare ca a racit mariuca
sfatul meu este sa continui cu aerosolul , de 3 ori pe zi
pot sa spun cu mana pe inima ca este extraordinar de bun
in rest ser in nas , aspirat si sa o culci pe plan inclinat
sanatate multa

_

de T 5+

Mergi la inceput