Strugurasii (09-10 2011) se bat cu zapada!!**29**
Raspunsuri - Pagina 8
racheel spune:
neata fetelor
mikka, continua sa-i aspiri cu ce poti tu Este bine ca i-a vomitat ca asa a mai scapat de ei mititica.
Si anastasia mea a vomiatt o data micii de nu mi-a venit sa cred cati a aavut.
Este bine ca nu are febra asa ca profiatati cat puteti
Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador mikka vai ce rau imi pare ca a racit mariuca sfatul meu este sa continui cu aerosolul , de 3 ori pe zi pot sa spun cu mana pe inima ca este extraordinar de bun in rest ser in nas , aspirat si sa o culci pe plan inclinat sanatate multa _ de T 5+ |
voi ce mai faceti mami? cum e T?
Mikka.. imi pare rau ca ati racit.. eu zic ca sfaturile lui Jade sunt f bune
va pupam si va asteptam acasuca la caldura
mikka11 spune:
Mutumesc mult jade, Rach, Sei
Am constatat si eu azi ca intr-adevar daca o culc cu capul mai sus (acum e pe picioarele mele, pe o perna) respira mult,mult mai bine
I-a trecut bronsiolita lui T?
Aici sunt -20 de grade
Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)
abmariana spune:
Si noi am iesit afra in fiecare zi, chiar daca au fost -11 grade ieri. Mergem cu carutul, BB anto e invelit bine, ii pun si manusi( desi mi-a aratat de cateva ori ca nu-i de acord cu asta) si stam in medie 30 min. Acum astept sa se trezeasca si iesim putin, o sa pun si husa ca ninge si bate putin vantul.
Sa va povestesc ceva amuzant. Il pun pe Anto rezemat de mine in fundulet. Reuseste sa stea cateva min sa se joace cu o jucarie pt dentitie. Apoi incepe sa-i pice bostanelul in fata pana a atinge patul. Si-a pus mainile in fata, s-a impins in ele si si-a indreptat picioarele. Si uite asa a ajuns pe burta singurel, fara sa maraie ca nu-i convine pozitia. Sunt asa de incantata ca am baiat mare!
Lali nu mai citesc cartea aceea, mi-a fost recomandata de o prietena psiholog, spunea ca pe ea a ajutat-o mult. Pe mine se pare ca nu ma va ajuta fiindca nu-s de acord cu multe din sfaturile lor.
LenaC spune:
Neata,
Sei, noi am iesit si la -10... ultima data vineri la -8, dar ma sperie temperatura resimtita de corp care e mult mai mare (stii ca e afisat pe site-uri si aia) si de vineri nu am mai scoso
Mikka, sa va faceti bine. poti sa mai incerci sa tai niste cepe, au auzit ca ajuta si sa ai grija sa fie umiditatea ok in incapere, daca ti se pare uscat pune vase cu apa pe calorifer.
Brrrr... e frig acolo. Cand reveniti?
racheel spune:
Nici eu nu am scos-o pe Anastasia.Mi-a fost frica.Cand ies pe balcon(nu este inchis)ma apuca tusea.
mikka11 spune:
lena,umiditatea e fff scazuta intr-adevar, era 10!!! am dus-o la 35 cu vase cu apa si prosoape ude pe calorifer dar tot e mica. poate face muci si din cauza asta? as incerca si cu ceapa dar mi-e sa nu zica ceva proprietarii...
acasa venim abia miercuri...
Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)
ooka spune:
salu
si noi am fost pampers free in ultimele 24 ore insa fara sa vrem, intenionam sa'i punem un libero peste noapte dar n'am mai apucat ca a adormit si a fost bine. Iuhuuuu, incepem sa amortizam
sanatate la bolnaviori
racheel spune:
Stefi pai decat o poza mamico?Asteptam mai multe.
Maine, poimaine, il pui pe Maximilian pe schiuri.
nanna_mika spune:
Neatza la pranz fetelor!
Am venit de la eco, papusa mea este f bine, nu are nimic "defect". Huh! Gata, m-am linistit!
Sa ma mai gandesc daca ma duc cu ea la kineto, cum recomandase Thiery, doar asa, sa imi arate cate ceva...Eu sincer m-as duce, daca n-ar fi destul de greut cu iesitul din casa. Ma mai gandesc...
Nu mai stiu ce sa ma fac cu picea asta, de aprox 3-4 saptamani face figuri cu papa. S-au accentuat in ultimele 2 saptamani. Bea laptic aprox 100ml, dupa care face pauza, isi baga mainile si tot ce gaseste in gurita, roade, suge, urla ca de foame, cand ii dau iar bibe si simte laptele de stramba si scuipa si iar iar urla de foame...si tot asa pana o ia somnul . Se trezeste dupa doar jumatate de ora urland de foame, iar bea cat de sete si istoria se repeta. Zau daca inteleg! Ma gandesc din ce in ce mai mult sa incep sa ii dau si altceva, insa voiam sa o tin pana spre 5 luni jumate doar pe lapte. Vad ca voi deja i-ati "testat" pe bebei cu cate ceva...offfffff.
Se trezeste...o iau de la capat....
Va pup!
mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11