Strugurasii (09-10 2011) se bat cu zapada!!**29**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna fetelor.
Sei ma intrebai cum doarme Eva.Dezastruos. Azi noapte cred ca n-am dormit o ora cap coada.Maraie, se foieste, scanceste, vrea suzeta, suge si mai nou la ora 7 e treaza de-abinelea.
Azi am facut curatenie ca maine facem festanie la apartament.Sper sa aiba maxim 3 treziri la noapte
Va pup.

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Buna fetelor.
Sei ma intrebai cum doarme Eva.Dezastruos. Azi noapte cred ca n-am dormit o ora cap coada.Maraie, se foieste, scanceste, vrea suzeta, suge si mai nou la ora 7 e treaza de-abinelea.
Azi am facut curatenie ca maine facem festanie la apartament.Sper sa aiba maxim 3 treziri la noapte
Va pup.

mami de Eva Maria 24.08.2011 si Razvan Gabriel 07.07.2003

camady's baby

chiar crezi ca va avea efect festania?
noi ne-am mutat in dormitorul mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Sei, spuneau niste mamici pe alt forum ca aerul rece rece nu face bine la plamanii lor micuti. Tu poti sa mai intrebi sa mai vezi.
Aveti grija de voi

Camady somnik pufos diseara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Sei, spuneau niste mamici pe alt forum ca aerul rece rece nu face bine la plamanii lor micuti. Tu poti sa mai intrebi sa mai vezi.
Aveti grija de voi

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

Mai si aici parerile sunt impartite... un renumit profesor zicea ca macar 5 minute si la -10 grade, da sa ii scoatem din casa.. acum ce sa cred...
oricum sub -10 clar nu am scos-o (undeva la -7,-8)
o sa incerc sa stau cateva zile in casa sa vad daca nu cumva imi pregateste o raceala ...
Dar totusi cei de la munte ce fac? ca la ei frigul si iarna duresza 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Camady, e bine ca faci sfestanie, si noi am facut ininte sa nasc si cind se tulbura spiritele mai stropesc eu cu aiasma sau tamaiez si spn cite un Tatal Nostru in fiecare camera. Doamne ajuta!

Sei, nu subestima puterea rugaciunii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooka

salu

Camady, e bine ca faci sfestanie, si noi am facut ininte sa nasc si cind se tulbura spiritele mai stropesc eu cu aiasma sau tamaiez si spn cite un Tatal Nostru in fiecare camera. Doamne ajuta!

Sei, nu subestima puterea rugaciunii

mami de Sofia 08.08.08 si de Zoe 20.10.11
Doamne ai grija de noi!

Ooka nu subestimez ca si noi am facut festanie , si si eu mai stropesc cu apa sfintita, ... insa cand plangea si avea ceva..iar rugaciunea e medicament pt mine ,,,acum ca se trezeste... nici nu m-am gandit..
am citit despre tresirea bb ca ar putea fi mai multe cauze:
- trecerea de la un ciclu de somn la altul, ii pot face sa fie mai agitati, iar noi luad-i in brate ii trezim
- i cam e prea cald, si se trezesc de sete
-sunt pprea obositi peste zi, iar sist nervos e surescitat
si mai erau cateva cazuri insa am zis sa le urmaresc pe acestea in prima faza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Sei, ai tu dreptate insa si energiile negative pot tulbura linistea pruncului. Si noua mari ne e rau in intilnirea cu o persoana mai purtatoare de energii negative, dar celui mic..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Aveti grija de voi

Mai si aici parerile sunt impartite... un renumit profesor zicea ca macar 5 minute si la -10 grade, da sa ii scoatem din casa.. acum ce sa cred...
oricum sub -10 clar nu am scos-o (undeva la -7,-8)
o sa incerc sa stau cateva zile in casa sa vad daca nu cumva imi pregateste o raceala ...
Dar totusi cei de la munte ce fac? ca la ei frigul si iarna duresza 2 luni

Cea mai fericita de Elena (24.08.2011)

eu aveam impresia k la voi e mai frig, de genu -18 grade :). asa pana la -10 si eu cred k e ok ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

dormiti?

daca tot nu scriu .... macar o poza sa pun si eu.

Mami fericita de bebe Maximilian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

buna dimineata
Se poate vota povestea despre "Alaptarea in tandem "care va place: http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/2012/01/postarea-mami-alapteaza-ma-luna_31.html#comment-form

Mergi la inceput