Strugurasii (09-10 2011) se bat cu zapada!!**29**
Raspunsuri - Pagina 18
LenaC spune:
Alayna, imi era dor de tine
sa aveti grija la temperaturi mari. Poate poti comanda de pe net, k la astia mici nu prea poti gresi. Poti sa o masori dak ceva.
REferitor la perna uda, poate a curs din sanul tau...
Eu doar in primele saptamani alaptam fara bavetica sau batistuta.
Acum dak nu ii pun si e plinut sanul se face toata de lapte, k mananca si ea urat... adica curge pe langa gurita si curge si din san cand il lasa. Permanent o stropesc. La un moment dat il scotea si tinea gurita deschisa si jetul de lapte intra in gurita si ea zambea ca o strengarita :)
Ce fain ii zici: Nouras
LenaC spune:
Multumesc Maria.
si eu stiam ca asta de ureche e foarte bun, dar mi se pare foarte scump .
anca_toma spune:
sa inteleg ca eu sunt una din putinele ghinioniste careia i-a revenit menstruatia, si asta chiar daca alaptez exclusiv, ma duc sa imi plan de mila chiar speram sa scap de chestia asta o vreme deci acum dau bani pe absorbante si pt sani si pentru .... nu e corect...
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)
mikka11 spune:
anca nu mai fi suparata
valeu alayna, 43 de verisori?
Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)
seidana spune:
offf .. Anca T da de ce Iancu a avut nota asta ?
mai asteptam poze cu voi
Ce liniste e in strugurime in perioada asta ...... nu mai avem povesti?
seidana spune:
Ala va fii bine.. si ce rasfatate si odihnite veti veni de acolo.... oare bunicii stiu cum ii cheama pe toti nepotii?
seidana spune:
Mai fetelor, pe FB este o fata Roxana cu o fetita Miruna .. i-am dat accept ca am vazut ca multe dintre voi o au in lista, insa eu nu stiu cine este.. ma puteti dumiri? Miruna are Anilansa si Idanuca. nu cred ca e niciuna din ele..
210xy spune:
Uite ca m-ai facut sa scriu un prim mesaj pe acest forum...eu sunt Roxana de care intrebai.
Eu va citesc de cand am ramas insarcinata dar nu am avut curajul necesar sa va sciu pana acum...m-am alaturat ("lasa" intr-un fel) pe grupul de pe FB pentru ca eram exagerat de curioasa sa-mi cunosc "prietenele de o viata"...va pup si va indragesc foarte tare pe toate.
O sa va scriu si despre mine si fetita mea Miruna intr-un alt mesaj sau chiar in mai multe ca sa scap de moderare din cate am invatat de la voi....