Strugurasii (09-10 2011) se bat cu zapada!!**29**
Raspunsuri - Pagina 19
210xy spune:
Am avut o sarcina foarte usoara si fara prea multe griji datorita voua. Sunt sigura ca exista multe persoane care citesc din umbra asa cum am facut si eu...
LenaC spune:
Acesta e mesajul primit de la Rox pe FB
"buna,
roxana este numele meu si citesc pe formul strugurasilor din februarie (aproape un an). nu am scris niciodata pe DC, cu toate ca sunteti "familia" mea.
a cerut adaugarea aici pentru ca sunt curioasa sa va vad. am si eu poze cu fetita mea (Miruna), care azi a facut 3 luni.
pup"
Nu am scris pe forum pentru ca am crezut k poate o sa scrie ea :)
Asta a fost raspunsul meu
"Salut Roxana. Felicitari pentru Miruna. Suntem asa uracioase si nu vrei sa scrii ;))? Te asteptam cu drag sa ne scrii pe forum daca ai timp, daca nu ai gasesti tu macar 5 minutele. Bine ai venit "
Dbunny spune:
o oaie, doua oi...
fata mea intre reflux si efectele vaccinului a plans 2 ore
cred ca la vaccinul de la 6 luni zicem pas...
alayna spune:
Sei ,Lena sa spun drept n-am nici un chef sa merg in Egypt,nu stiu daca ati vazut la tv ce nebunie e iar pe acolo,se omoara astia in strada ,ambulante peste tot ,morti ,batai cu pietre ca-n evul mediu mi-e frica de mor sa merg ,mai ales ca socrii mei stau chiar in Cairo .
Dar socrul meu e bolnav ,pe moarte chiar sa fiu mai directa si vrea sa-si vada ultima nepoata de la ultimul fiu si cred ca nu m-as ierta daca nu apuca s-o vada
Cred ca va fi foarte obositor,atatea persoane , cand ne vor vizita vor veni pe rand ,ca nu incap toti in casa
Si bunicii nu numai ca stiu cum se numesc nepotii ,le stiu si datele de nastere eu pana la 18 ani nu stiam sigur in ce an e nascut taica-miu
Cu hainutele subtiri vom lua cateva de aici si vom lua si de acolo
ca tot vb de menstruatie,nici mie nu mi-a venit pana acum nici nu mi-e dor
Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)
Vpopescu spune:
Chiar nu pot intelege de ce nu se vede nimic. Am scris ceva si nu apare nimic pe forum.
Vpopescu spune:
Scrie ca o sa fie aprobat dupa ce moderatorul isi da acceptul.
Nu inteleg nimic. Vroiam sa intru si eu in rindul vostru dar vad ca nu pot.
Vpopescu spune:
Va citesc de mult insa deabia azi am avut sa zic asa, indemnul sa va si scriu. Vreau sa discutam dar vad ca nu se poate!