Strugurasii (09-10 2011) se bat cu zapada!!**29**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Sei, incearca si tu cu Cicalfate, este pe baza de apa termala. Cicatrizeaza bine, eu l-am folosit cand si-a spart Maya capul si a avut copci . Dermatoloaga de azi mi-a spus ca este f bun pt bubite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Lena iar..., cred ca ar trebui sa merg la neuro... eu

Cea mai fericita de Elena (24.08.2011)

Sei, sper ca nu a sunat urat ce ti-am spus

Vin si eu cu niste pitici pe creier... am impresia k Maia nu simte durerea. Explic:
Se trage de par zgaraie si nu plange
din greseala am mai apasat putin pe mana iei sau picior si la fel nici o reactie
in plus daca pun mainile rece pe ea nu are nici o reactie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Lena iar..., cred ca ar trebui sa merg la neuro... eu

Sei, sper ca nu a sunat urat ce ti-am spus

Vin si eu cu niste pitici pe creier... am impresia k Maia nu simte durerea. Explic:
Se trage de par zgaraie si nu plange
din greseala am mai apasat putin pe mana iei sau picior si la fel nici o reactie
in plus daca pun mainile rece pe ea nu are nici o reactie...

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

Lena .. nu suna aiurea, totul e de la nastere, ju ca de ar fi avut 9-10 , chiar si 8 nu as fi fost speriata...

si elena isi smulgea parul, iar acum se zgarie la sange pe fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

Lena stai linistita , Iancu se zgarie fff des, mai nou isi rupe urechile la propriu, isi baga mainile in ochi, si nu reactioneza la nimic, de altfel nici nu zice nimic cand vine tati de afara si il ia in brate si e inghetat , deci cred ca asa sunt ei

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Hello!
Ningeee in sfarsit . Sper sa se depuna un pic de zapada, si sa nu mai fie ger.
Despre copii... toate bune, cat de cat. Theo vad ca o copie pe sora-sa, face kk la 7-8 zile, fara dureri, fara constipatie, fiindca asa vrea muschiul lui, si cine sunt eu sa ma opun? Se rostogoleste mult, e tare mandru de el cand ii reuseste . Azi noapte a dormit toata noaptea cu mine si cu sora-sa in pat. [De obicei, doarme in patutul lui pana la o bucata de noapte cand se trezeste pt refill si adoarme langa mine]. Mamaaa, ce s-a mai foit, toata noaptea a scancit, ii bagam tzitzi-adormea, l-am mai luat si in brate si plimbat ca nu voia tzitzi. Am ajuns la concluzia ca doarme mai bine la el in patut, evident pana i se face foame si il iau langa mine], decat daca sta in inghesuiala, vrea sa aiba spatiu domnu . Nici Bia nu a prea putut dormi din cauza asta, la fiecare scancet al lui Theo se ridica si ea sa vada ce se intampla. La aproape 7 Theo ne-a dat trezirea finala, la toti. Iar acu cine isi face somnul de frumusete iar eu nu pot dormi?

sei nu iti mai fa zile negre! Bucura-te de fata si lasa norii negri departe. Nu toti copiii sunt la fel, nu dobandesc achizitiile exact dupa grafice, alea sunt o medie. O sa se intoarca Elena cand o sa fie interesata. Cu kk la fel. Lasa dr sa zica. Doar ai vazut ca face kk cu mar. Eu de Theo ce sa zic, daca face la 7-8 zile kk?

may pupam zambareata! Asa si noi ne hlizim. Oare cand ma mobilizez sa fac si eu filmulete cu Theo? La sora-sa stateam toata ziua cu camera foto/video in mana, acum nu prea
Sanatate socrului si recuperare grabnica! Stiu ca nu e usor dupa accident cerebral

raceehl e tare frumoasa dra pinguin din avatarul tau. Hainute din astea avem si noi, doar ca fularelul e portocaliu

maria zici ca e bun term pt ureche? Ca eu auzisem k ar da erori mari

anca si cine sta cu Flavius cat timp esti la servici?

lena pai nu l-ai vazut pe Theo , cu fata toata zgaraiata de el insusi, se zgaraie chiar si langa ochi si nu zice nici pas cu toate ca in zona aia e f dureros. Asa sunt ei cat sunt mici, un pic mai... "nesimtiti". Nu iti fa griji. Stai sa vezi cand mai cresc si cand o sa miaune din orice

ionela felicitari pt alaptarea in tandem! Frumos scris!

de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Sei - zau asa! Te-ai convins de atatea ori ca Ela este perfecta! S-a intors fata deja, stie despre ce e vb...gata! Stii ca Ela e desteapta si le face cand are ea chef! Zen mamico!

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Multumesc fetelor pentru raspuns

Sei, e asa importanta nota de la nastere? Un copil de 10 care e lasat in coltul lui si nu e ingrijit ajunge mai rau decat un copil de 6 care are toata atentia si dragostea mamei (my personal opinion).
Multa dragoste, da? ai vazut o sa aiba un hipotalamus mai mare dak le aratam dragostea noastra :) Sunt sigura ca Ela primeste multa dragoste, dar iti mai aduceam aminte: love and zen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Hello mamici si de la noi
Noi suntem bine ,crestem,papam si zambim intr-una
Si Noura de vreo 3 nopti se rezeste des si cauta sanul.Noaptea trecuta s-a trezit la 1-2-4-6-7.3o intorcea capul in stanga sau dreapta si mima suptul ca si cum ar cauta sanul ,daca-i bagam suzeta in gurita o scuipa ,sanul o linistea si chiar papa.
Cum o alaptez culcata am simtit perna uda la o bucata de noapte ,ori ii curge din gurita cand papa ori ....nu stiu .Am s-o acopar cu ceva incepand de azi.

La sfarsitul lunii mergem in Egypt pentru vreo 2-3 saptamani ,va fi cald ,in jur de 30 C .NU am haine subtiri de vara pt ea ,ma uitam ieri in magazine ,toate sunt fff groase,numai paltoane ,bocanci si manusi.
Sunt ingrijorata sa calatoresc cu ea , diferenta de temp va fi mare dintr-o data , sunt dese furtunile de nisip ,microbi la greu si ...prea multe persoane dintr-o data s-o ia din brate in brate .
Are fata mea 43 verisori acolo care-o asteaptanu mai zic de unchi si matuse si unii verisori au deja copii
Am vb cu pediatrul s-o vaccineze , ca ne e frica sa nu ia vreo boala,virus si ne explica ca bebeii alaptati au imunitate si nu va lua nimic ,merg pe mana lui daca zice asa

Ionela ,frumoasa postarea ta ,am votat se pare ca esti favorita tuturor

Sei si Lena ,luati bataie
Si mandra mea se zgaraie mai ales in jurul nasului ,se trage de par (nu plange),ieri i-am pus o bluza umeda pe maini cand puneam rufele la uscat si n-a avut nicio reactie .
Lena ,cand o pui in cadita cu apa si daca e un pic mai fierbinte,nu-si trage picioarele inapoi ? EU zic ca da
Nici Nouras nu are chef de intors ,pe burta deloc,plange si acum daca-o pun

Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

Sei stai linistita si Iancu a avut apgarul 4 la 1 minut(apoi a avut 9), ca sa il citez pe medic are media 7 paroape , dar nu ma panichez, si dupa cum ti-am zis si el s-a intors doar odata si dupa asta gata si au trecut aproape 2 saptamani, dar daca ar fi fost ceva nu s-ar fi intors deloc , deci concluzia e ca stiu dar sunt doar puturosi,din pacate sau din fericire ca dupa ce o iau la fuga nu mai stii cum sa ii opresti.

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

inutsa, termometrul de ureche nu mi-a dat niciodata eroare.. si andy acum 2 ani a facut si 41 temperatura de la un streptococ :( .. chiar e bun.. la at sunt eu de strasata, cand face unul din copii febra, ii iau temperatura la 3 minute :D.. de asta e bun... intr-o secunda arata..

copiii nu simt durerea la fel ca adultii.. terminatiile lor nervoase sunt mai putin dezvoltate decat ale noastre.. va spun asta de la dr....
nu va mai faceti probleme...
.. si albert s-a intors de cateva ori acum 2-3 saptamani.. si acum pauza...cred ca nu are chef...acum este ocupat cu alceva.. a descoperit ca poate sa-si controleze mainile si e ocupat cu jucariile...

Mergi la inceput