Strugurasii (09-10 2011) se bat cu zapada!!**29**
Raspunsuri - Pagina 16
LenaC spune:
Dbunny uite reteta http://rozealb.com/meniu-de-petrecere/tort-cu-cocos-si-nuca/
Nu e incercata... cred k duminica o fac.
Nope la refolosibile e mai maare riscul de eritem...pt cele naturale, cele cu fleece care mentin funduletul uscat nu e cazul.
Eu am un termometru simplu digital. nu e cu cap flexibil.
seidana spune:
Mai fetelor eu iar sunt paranoia..
Ela a ramas ultima in categoria ei dintre strugurasi care nu se intoarce ( s-a intors pe la 3 luni jumate -4 de cateva ori , in ambele sensuri si de aynci nimik), si imi tot rasuna in minte cuvintele dr neurolog :"daca pana la 5 luni nu se intoarce / rostogoleste , sa veniti inapoi "
mikka11 spune:
jade,multumesc mult pt raspuns.nu stiu cate zile sa ii fac, vreo 3 ar fi suficiente?
Sei...pai s-a intors. Acum nu mai are chef, ti-a aratat ca stie si gata, lasa copilul in pace ca e perfect sanatos
lena arata delicios tortul, abia astept sa ajung acasa sa l fac..desi ar trebui sa termin cu dulciurile.la toamna ma intorc la scoala si trebuie sa incap in hainele de 60 de kg....si am 77
Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)
LenaC spune:
Sei, iar?
Mami, bucurate de printesa si nu umbri aceste clipe frumoase cu ganduri din astea
Mikka, si eu abia astept sa il fac.
camady spune:
Fetelor ce copii cuminti aveti, cum dorm ei toata noaptea.Eu n-am avut norocul asta la niciunul.
Sei, Eva se culca la 10 si de la 12 incepe foiala.Treziri fara numar...........maraie, gangureste, se foieste, suge.Iar dimineata la maxim 8 e treaza de tot.In cursul zilei atipeste de 3-4 ori cate 30 min, rar cate 1 ora.
camady's baby
anca_toma spune:
buna fetelor , stiu ca am lipsit cam mult dar incerc sa recuoerez,nu reusesc sa tin pasul cu ritmul vostru.
Deci cam pe unde sunt eu trebuie sa fie asa: May felicitari pt botez si cununie si Hayat ii tinem puminii lui Razvanel si ajutam cu tot ce se poate.Deci concluzia e ca sunt cu cateva cap in urma dar sper sa recuperez, defapt e musai.
noi suntem bine in rest , ne-am intors odata acum o saptmana si gata de atunci pauza, cred ca doar a vrut sa imi demonstreze ca poate si gata sa nu il mai bat la cap.inca papam doar titi, dar de vreo saptamana refuza ultima masa, ffff ciudat pt ca doarme normal tot pana pe la 6 dimineata, deci oficial mananca pe la 19:00 si apoi abea la 6, dar na nu ai cum sa fortezi un bebe si in rest e fericit ia in greutate deci toate bune si frumoase.
Revin ma apuc in continuare de lecturat
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)
ionelamaria spune:
Bunny, in alte tari procesele cu companiile farmaceutice au imbogatit multi oameni. Pentru siguranta lor , companiile scriu in prospect tot. ideea e asa: paracetamolul are si el efecte secundare urate, ca orice medicament. Ele sunt rar intalnite... dar sunt. Decat sa iei tu un paracetamol si bebe al tau sa aiba vreo reactie de la el... mai bine sa scrie. Mai apare problema ca odata ce bebe ia paracetamol si iei si tu, si se secreta il laptele mater, teoretic are o doza mai mare primita decat cea admisa si deci si posibilitatea de a avea acele reactii secundare creste.
daca sursa ta e sigura... atunci ia linistita medicamentul. Eu personal n-am reusit sa sap adanc acum( timpul asta... zau ca nu mai gasesc suficient)
Sei, Mihnea mereu a facut asa: descopera ceva nou ca poate face, facea de 2-3 ori si apoi uita sa mai faca. Eu am interpretat ca pur si simplu nu mai era interesat de "schema"noua
Nopti nedormite: eu consider ca am cel mai cuminte copil de pe planeta doarme toata noapte, zic eu... dar doarme 50% cu sanul in gura si 50% cu sanul in brate. Daca i-l iau se surpa lumea . Se trezeste cred de 5-6-7 ori pe noapte sa pape. Tocaie de cateva ori si somn. Uneori doar prinde sanul si se culca mai departe, deci doar verifioca daca mai e pe acolo...
Evident ca fiecare "mufare"presupune si o semitrezire a mea. La 8 e treaz si cu chef de vorba/joaca.
seidana spune:
Lena iar..., cred ca ar trebui sa merg la neuro... eu
Ionela asa ma gandesc si eu, mai ales ca intr-o parte se intoarce lejer, si daca cumva ii pun mana pe spate in timp ce e intr-o parte, anticipeaza ca intentionez sa o "ajut" sa se intoarca pe burta, si atunci brusc da din fund, maini si cap sa cada pe spate.. cum nu mai simte "pericol" cum se intoarce iar intr=o parte..
Insa sicer imi e groaza de intalnirea cu pediatra la 6 luni , cand la intrearea s intoarce? eu o sa ii zic ca s-a intors de cateva ori pe la 4 luni si de atunci nimic .. si ea"vaiiiii si eu innebunesc iar Mai ales ca ma va trimite iar le gastro si poate si analize.. insa nu vreau.. stiu ca Elena e ok.. daca reactioneaza la 1 lingurita de mar copt, clar nu are probleme .. zic eu
Si ea doarme cu titi in gura ca 3 h pe noapte.. de fapt spre dmineata, daca nu il ia in gura , vb ta il tine in brate sa-l miroase
ingeras26a spune:
Sei, Sasha face peste 3 zile 4 luni si nu s-a intors niciodata pana acum.
Dar jur ca nu-mi fac probleme! este un copil cuminte, vesel, (a revenit la dormit toata noaptea, s-a culcat la 21.00 si s-a sculat la 08.20)
Te sfatuiesc sa o iei asa cum e, fiecare are ritmul ei. Poate o sa se intoarca la 7 luni, o sa faca ca titirezul si la 8 luni se ridica in picioare. De unde stii tu? Ai incredere in ea si nu-ti mai face griji (inutile, dupa parerea mea) legate de discutia cu pediatra!
Am fost astazi cu Sasha la dr (am luat-o si pe Maya, ca nu am dus-o la gradi, nu stiam cum se circula seara si nu am riscat) la dermatologie.
Se pare ca are ceva gen acnee infantila, de la hormonii transmisi de mine in sarcina.
Dermatoloaga aceasta mi-a spus ca nu se pune diagnostic de dermatita decat dupa 6 luni (la el nu este, oricum, cazul de dermatita atopica).
Mi-a dat Cicalfate, de la Avene, sa il dau de 2 ori pe zi.
Va pupam si ... vreme frumoasa sau caldura in case! macar sufleteasca!