Strugurasii (09-10 2011) se bat cu zapada!!**29**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

may sanatate socrului !

seidana felicitari pt botez ! cand este evenimentul ?

mikka ce bine ca este mai bine mariuca
sa i pup falcutele

rach hainutele de la anne bebe sunt bestiale
dar si cam piperate

_

de T 5+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

jade, mie mi-a palut cel de print cu rosu dar mi se pare scump 500 lei, dar cel de General este 320 lei.Acum sa vedem daca este baietel.

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

dbunny, eu am termometru pentru ureche, dar poate fi folosit si pe frunte... se ataseaza un capac.. sincer, pe frunte nu prea da temperatura reala, in ureche in schimb e de nota 10.. in am de 3 ani :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

multumim pt cuvintele frumoase, sper sa ne facem bine de tot
jade tu in ce pozitie i fac aerosoli?eu i-am facut tinanad-o in brate la verticala,in fata tv-ului ultima data,altfel nu a vrut sa stea. tu de cate zile ii faci?

lena multumesc

Bunny eu am termometru din ala vechi,sper rusinea mea nu am cumparat altul,asistenta mi-a spus ca asta e f bun.oricum nu l-am folosit nciodata,am niste benzi din alea de frunte pe care le folosesc.Ce boierie e la voi cu 1 grad

may e suuuuper dulcica Bea!asa radem si noi dar numai cu tati...

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel
Maine, poimaine, il pui pe Maximilian pe schiuri.
Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Racheel

La cat de repede trece timpul ...maine poimaine face 3 ani si o sa il luam cu noi la ski.
Inainte sa-l am pe bebe tare ma mai uitam cu drag la parintii cu copii mici pe partie .... si speram ca intr-o zi o sa fiu si eu asa.

Mami fericita de bebe Maximilian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Neatza....
Pe mine ma dispera bubitle ei, ii sunt plini iar obrajori.. nu mai stiu ce sa fac . am mancat ieri spanac , ma gandesc ca laptele

Cea mai fericita de Elena (24.08.2011)

Sei, am citit pe unul din site-urile recomandate de Ionela ca nimic din ce mancam noi nu trece in laptic, cu exceptia cofeinei, alcoolului, a unor medicamente, asa ca nu te mai stressa&invinovati

Eu insami am renuntat la lactate, ca era asta mica colicoasa, dar cred ca sau incep sa cred ca sistemul digestiv imatur e cauza...restul sunt coincidente.
Linkul aici- http://www.kellymom.com/babyconcerns/gassybaby.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Neatza....
Pe mine ma dispera bubitle ei, ii sunt plini iar obrajori.. nu mai stiu ce sa fac . am mancat ieri spanac , ma gandesc ca laptele

Cea mai fericita de Elena (24.08.2011)

Sei, am citit pe unul din site-urile recomandate de Ionela ca nimic din ce mancam noi nu trece in laptic, cu exceptia cofeinei, alcoolului, a unor medicamente, asa ca nu te mai stressa&invinovati

Eu insami am renuntat la lactate, ca era asta mica colicoasa, dar cred ca sau incep sa cred ca sistemul digestiv imatur e cauza...restul sunt coincidente.
Linkul aici- http://www.kellymom.com/babyconcerns/gassybaby.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

rach cel de print l a avut si T dar pe albastru
chiar daca este fata , ai ce sa alegi ca sunt superbe rochitele !

mikka tot in brate tinut la verticala ii facem si noi
cant , dansez si fac ca toate aratarile ca sa stea

EDIT: 7 zile trebuie sa i fac , azi este ultima zi

_

de T 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

multumim pentru complimente si pt urari pt socru

imi pare rau ca eu nu mai raspund asa la fiecare, dar nu mai am timp. citesc asa cu ea in brate si cand am un pic timp sa scriu uit detaliile ca sa va iau la rand. dar va citesc si ma gandesc la fiecare in parte.

Mergi la inceput