Strugurasii (09-10 2011) se bat cu zapada!!**29**
Raspunsuri - Pagina 14
maria26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui May3 http://www.youtube.com/BeatriceAna2011#p/u/0/4c8K4vAnyKk ........................................... mamica de www.youtube.com/BeatriceAna2011" target="_blank">Beatrice-Ana - 26.09.2011 .......................................... zebraroz.ro |
e o scumpa :) ..
asa radem si noi :D
maria26 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bujo
Ce vorbesti dragutza? Da' acu n-ai hormoni? Eu acum, cat alaptez, sunt mai imprastiata decat atunci cand eram insarcinata. Fac gafa dupa gafa. Cand era Filip mic, m-am dus la banca sa platesc rata si m-am blocat cu caruciorul in usile rulante. Da tuta de mine nu s-a gandit ca n-am cum sa incap cu caruciorul acolo. Acum cu Caterina, iar gafe. Am fost la o petrecere si am intrebat o tipa in ce luna e. Ea nici nu era insarcinata, doar putin plinuta. M-am simtit ca un rahat, nu stiu cum am putut sa fac asta, niciodata nu pun intrebari directe fara sa fiu convinsa de ceva, dar uite ca hormonii iar imi joaca feste. bujo mami de Filip si Caterina |
si eu care credeam ca doar eu sunt cu neuronii varza...
bujo spune:
Lali cred ca ne revenim, cel putin asa sper ca altfel nu stiu ce fac. La Filip a trecut starea asta amorteala a neuronilor in jur de 1 an park. Sper sa fie si acum asa, cel tarziu la 1 an.
A mea mi-a facut o surpriza cu somnul. Ea oricum doarme bine. O culc seara la 8 si se mai trezeste la 3 si la 8 sau la 1-5-8. Insa ieri noapte a dormit de la 8 la 6 dimineata, cand m-am trezit eu singura ca ma dureau sanii ca naiba si nu stiam de ce. Am aprins lumina sa vad ce e cu copilu de nu s-a trezit. Si atunci incepea si ea sa se intinda ca o pisicuta. A papat doar un san evident, ca erau umflati amandoi. Celalalt l-am muls si am pus la rezerva de stat. Azi noapte iar a dormit pana la 4 jumate si am muls celalalt san. Stie ea ca mami tre sa stranga laptic pt momentul operatiei.
LenaC spune:
citat din mesajul lui mikka11 Lena, esti o draguta,multumesc pt raspuns. \eu trebuie sa mai citesc despre asta, inca nu cunosc multe notiuni, parca mi-ai scris intr-o limba straina. daca ma hotarasc sa cumpar, ma ajuti cu cateva sfaturi? Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011) |
Neaparat
maria26 spune:
din cate citesc eu sunt cea mai norocoasa.. albert adoarme pe la 10 seara si se trezeste la 5 si la 7.30-08.00 :) in schimb in timpul zilei mananca de rupe :)
voi ati inceput cu sucurile de fructe?
LenaC spune:
Neata tuturor si sanatate multa bolnaviorilor.
sa mai ziceci k baietii sunt mai lenesi ca fetele. Flavius face mult mai multe decat Maia si sunt intr-o zi nascuti. Bravo
seidana spune:
Neatza....
May super dulce Bea..
Imi pare rau de socru, sa va ajute DD sa treceti cu bine peste asta!
Mikka .. ce bine ca micuta e mai bine azi..maine sa ne zici ca nu aveti nimic si va bulgariti in zapada
Maria.. ma bucur sa te revad
Bujo.. vai de mine.. 1 an
Sa ma laud si eu .. acum in categoria noastra .. a mea s-a trezit la 2 -5-7-9.30.. dupa ce a adormit singura la 9.30
Camady? voi cum ati dormit?? a fost linistita? ca poate a fost ceva in aer...
Pe mine ma dispera bubitle ei, ii sunt plini iar obrajori.. nu mai stiu ce sa fac . am mancat ieri spanac , ma gandesc ca laptele
seidana spune:
citat din mesajul lui LenaC Neata tuturor si sanatate multa bolnaviorilor. sa mai ziceci k baietii sunt mai lenesi ca fetele. Flavius face mult mai multe decat Maia si sunt intr-o zi nascuti. Bravo Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
Flavius face mai multe si decat Elena si suntem mai mari cu 1 luna jumate
racheel spune:
Neata, neata
May, pe Bea.
Imi pare rau pentru socrul tau
Nici mie nu m-a venit mentstra si sper sa nu vina prea curand.
Sei, felicitari pentru finuta.
Si eu o sa fotez anul acesta.Fina mea are 9 saptamani, naste in august si botezul il vor face prin octombrie.
EWu presimt ca o sa aiba baietel si deja ma uit de hainute pentru botezTac-su este politist si eu as vrea sa-l imbrac in GeneralAm vazut eu un costumas de General pe site-ul care la pus Jade.
Anastasia mea de obicei doarme intre 9,30 si 10.Aseara s-a trezit la 11,30.Am crezutca-i este cald si am pus ceva mai subtire pe ea apoi s-a trezit la 12,30 si i-am dat sa pape, am luat-o cu mine in pat si s-a trezit la 6.in seara asta o culc cu mine in pat sa vad cum se trezeste noaptea.
Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)
Dbunny spune:
hayat mersi de reteta cu malai. nu iese grunjoasa¿ ma gandeam ca tre sa macin cumva malaiul inainte
mikka sanatate multa piticutei tale
may sanatate si socrului, pupam zambareata inconjurata de jucarii
ionela n-am gasit azitromicina in lista aia, in schimb am gasit-o in alta lista spaniola ca fiind safe. am vb cu o amica medic general si-a zis ca-i ok, ca pot merge linistita pe mana medicului ala ce mi l-a prescris.si totusi, de ce scrie pe prospect ca nu trebe luat cat timp alaptezi¿ si-am ajuns la urmatoarea concluzie: pe toate prospectele scrie ca nu trebe luat nici un medicament!! inclusiv pe paracetamolul infantil scrie ca trece in laptele matern! adica poti da unui sugar de 3 luni si nu poate lua un adult de 65 de kg fiindca alapteaza¿¿
ieri am luat prima pastila, si am greturi de la ele, eu de obicei am greturi si ameteli de la antibiotice, d´aia n-am mai luat in ultimii 7 ani. daca n-as fi cu cm, as jura ca-s gravida, asa greata mi-e.
off bujo ce experienta urata ai ajut in spital!
lena ce reteta cu mascarpone¿¿ faine scutecele. banuiesc ca de la asa ceva nu exista risc de eritem never, nu¿
irinush nu face gaze bb de la para¿ ce bine doarme dragul de el!
ooka despre voi nu mai spui nimik¿ si eu cred in oameni negativi care-mi strica armonia
lali vaaai ce scumpa, mi-o inchipui intanzand gatutul in cautarea tzatzului
nanna si a mea tot asa face, si de cele mai multe ori baga doar 1ooml. eu pun pe baza refluxului. ma consolez cu faptul ca mananca la 2,5 ore cand manaca asa putin. perimetrul cranian ni-l masoara medicul la fiecare revizie, 2,4,6 luni...
pinky ma bucur c-ati scapat de punctulete
jade daca-i speli nasucul bine cu ser...mai trebe si aerosoli¿ aia pt ce-s¿ ma duce gandul la ´stat la aburi´ ca pe vremuri, e la fel¿ doar ca acu folosesti un aparat¿
Noa a facut reactie la vaccin, ceva febra...37,3-37,9...
Vroiam sa va intreb: voi ce termometru folositi¿ eu am unul dala stilos de la chicco, frontal, insa nu prea am incredere in el il pun de 3-4 ori consecutiv la frunte si arata 2-3 valori diferite
la noi e frig, nu ca la voi, dar pt Spania, ne-au inghetat matzele-n noi la 9 l-a dus paco pe Dani la gradi, era 1ºC afara. pt prima data si-a pus Dani caciulita pe cap.