Strugurasii (09-10 2011) se bat cu zapada!!**29**
Raspunsuri - Pagina 13
ancaroro spune:
Helou
Am tot citit saptamana asta. Am avut ce
Alex, eu de luni am inceput lucrul. Si inca nu avem 4 luni .
Lucrez 6 ore pe zi. Ma mulg dimineata la 8, cand ajung acasa dupa 3-3:30, si inca o data seara la 8. Cu trei saptamani inainte am inceput programul, sa ne adaptam.
Ca vorbeati de puseuri, cred ca noi am scapat de el, dupa aproape 4 saptamani de puseu. Trezit noaptea si din ora in ora, ziua la 2 ore mancare.
De 2 zile am copil model. Aseara la 9 a adormit, s-a trezit la 12, la 4 si la 6 pentru mancare, la 7 s-a trezit de tot, la 9-11 somn, mancat la 11 si la 3. Si acum la 8 seara a adormit. Sper sa il tina.
Noi ne intoarcem de vreo luna de pe spate pe burta, aseara a inceput sa faca rotiri spate-burta-spate.
Cred ca si noua ne ies dintisori, ca se vad in gingie, inca nu ies mugurii, doar dintii se vad, sunt mai albi decat gingia. Si toata ziua e cu degetele in gura, se freaca unde ar fi dintii.
Toata ziua vrea sa se ridice in fund, si ma prinde de maini, mi le impinge in sus, apoi se trage de ele
Avem 7 kg si 69 de cm, sa vedem la 4 luni cat mai creste.
Sei, finuta.
May, ati scapat de botez. Nici mie nu mi-a venit inca. Are vreme
Ionela, citit, votat.
Dbunny , sa te faci bine
Jade, Mikka , saracii puiuti raciti
Hayat, buna ideea cu blogul, dar poti pune si un cont. Ce ziceai ca luam de la gura copiilor nostri - nu te gandi la asa ceva. Si razvanel e strugurelul nostru, si ce la noi poate fi o jucarie, sau ceva inutil, pentru voi e un strop pentru sanatatea lui razvan. Asa ca fara rusine pune contul, sau da-mi un PM cu el.
pe toate, am fugit la muls
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Nici eu nu am inca menstruatie,si zau ca nu ii duc dorul,dar parca stau si cu un stres. Cine imi spune si mie ce mai voiam sa spun? Mai,si voi uitati tot de la mana pan'la gura ca mine? Ca pe mine m-a disperat memoria asta. Hai ca in sarcina cica e nrmal,ca hormoni,ca alea-alea,dar acum? Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011) |
tot normal, tot de la hormoni
bujo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Mai,si voi uitati tot de la mana pan'la gura ca mine? Ca pe mine m-a disperat memoria asta. Hai ca in sarcina cica e nrmal,ca hormoni,ca alea-alea,dar acum? |
Ce vorbesti dragutza? Da' acu n-ai hormoni? Eu acum, cat alaptez, sunt mai imprastiata decat atunci cand eram insarcinata. Fac gafa dupa gafa. Cand era Filip mic, m-am dus la banca sa platesc rata si m-am blocat cu caruciorul in usile rulante. Da tuta de mine nu s-a gandit ca n-am cum sa incap cu caruciorul acolo. Acum cu Caterina, iar gafe. Am fost la o petrecere si am intrebat o tipa in ce luna e. Ea nici nu era insarcinata, doar putin plinuta. M-am simtit ca un rahat, nu stiu cum am putut sa fac asta, niciodata nu pun intrebari directe fara sa fiu convinsa de ceva, dar uite ca hormonii iar imi joaca feste.
seidana spune:
Mikka.. nu stiu exact cat de bine s-a reglat pt ca ii pun inca zilnic supozitor, dimineata inainte sa faca ea, insa dupa marut ( cel putin dupa primele 2) a facut kk a doua zi..sper ca odata cu diversificarea scapam de probleme, si de gura doctoritei.. sper ca nu aveti probleme
MAY.. felicitari pt dintisori ...
Nanna
Anca .. ce bebe precoce ai.. el e exemplu ca si grasutii sunt activi
Nici eu nu am CM.. stres n-am ca sunt frigida
LALI.. eu nu numai ca nu tin minte, dar sunt si proasta.. sper sa imi treaca pana merg la munca...
Am cumparat rochita, prosop, patura, ciorapei, body, jerseut, balerini, cercei.. acum mai am doar caciulita..
Vreau sa va zic ca e horros sa cumperi rochita de botez la un bb mai mare... nu am gasit nimic gen printesa,pe alb.. aveau marini 2-4 luni ii erau mici, pt ca fetita are peste 7 kg la 3 luni si un pic, cele de 6 luni ii erau mari, si Elei ii erau mari. si intre nu erau albe .. am luat o rochita mai simpla insa tare faina.. acu insa stau cu morcovu ca e de 6-9 luni, elenei ii e buna, chiar numai pana pe genunchi, si in spate nici nu trebuie un cm mai larga .. dar totusi e un kg diferenta
Lali_mete spune:
Bujo,dupa nasterea lui Paul eram foarte nervoasa,puneam asta pe seama hormonilor,si eram instabila rau. Plangeam din orice. Acum am scapat de asta,cred ca din autosugestie ,dar cu uitatul ce fac? A,mai gafez si eu .Am o prietena care vine des la mine,si s-a ingrasat tare in ultimul timp. Si eu era sa ii zic ca arata a gravida,dar m-am abtinut la timp. Mai dau rateuri cand vorbesc la telefon,uit ce am vrut sa zi,ca si aici. Incep o fraza si o pierd pe drum.apoi cand recitesc mesajul nici eu nu mai stiu ce voiam sa zic,ca nu inteleg. Uit unde imi pun cheile,telefonul,portofelul. Intr-o seara am uitat ca am pus fata in patut. M-am trezit peste noapte si o cautam prin pat,pe jos,pana am auzit-o in patut. Nu mai zic ca uit unde imi pun elasticele de par,pilele de unchii,desi au locul lor bine stabilit. Le folosesc si el las pe unde apuc. Nu prea imi sta in fie . Si sunt tare,dar tare dezordonata. Oare o sa imi revin vreodata? Am zis ca imi fac lista de "to do" ,pe zile,cu ore,cu liniute ,frumos,cu "harta" cu fiecare lucru unde rebuie sa stea.
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
LenaC spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Alex2011
Mie nu!!! Fericita mamica a Mariei Clara, nascuta pe 20 septembrie 2011, si a Mirunei, nascuta pe 19 ianuarie 2000. |
Nici mie
mikka11 spune:
Buna dimi!
Mariuca se simte mai bine, sper din suflet sa fie pe drumul cel bun. A bagat vreo 5 ture de aerosoli pana acum si ser fizologic caldut in nas in vreo 5-6 reprize. azi -dimi dupa aerosoli a scos la stranut toti mucii si a scapat de aspirat.
lali si eu uit rau...
nici mie nu mi-a venit menstruatia si nici nu mi-e dor de ea.
Sei sa iti traiasca finuta si sa te bucuri de ea!
Lena, esti o draguta,multumesc pt raspuns. \eu trebuie sa mai citesc despre asta, inca nu cunosc multe notiuni, parca mi-ai scris intr-o limba straina. daca ma hotarasc sa cumpar, ma ajuti cu cateva sfaturi?
Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)
May3 spune:
neatza.
am un copil cuminte rau :D
s-a culcat ieri la 10, s-a trezit la 4 jumate pt refill, a adormit cu tzatzi in gurita, s-a mai trezit la 8 jumate sa mai pape un pic, a adormit iar si acum tot doarme
si nici nu s-a fatzait asa rau noaptea asta, asa ca am putut si eu sa dorm mai bine.
toata cumintenia asta a venit la fix ca o sa fim singurele fara ajutorul lui mamaie pt nu stiu cat timp. socru-meu e internat in spital, cred ca a facut accident cerebral. am chemat aseara salvarea. :(
e stabil, dar vorbeste si se misca cu dificultate.