Strugurasii (09-10 2011) se bat cu zapada!!**29**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

SEi dupa marut s-a mai reglat Ela?

Jade, cu ser i fac, da.I-am curatat nasul inante de aerosoli si deja respira mai bine, da Doamne sa ii treaca pentru ca tare se mai chinuie...

T e un frumos si jumatate, e pe zi ce trece mai frumos

Bunny, imi pare rau ca ai racit

May, ai o fetita foarte curajoasa, pe langa faptul ca e o dulcica si jumatate.

Lena cum sunt scutecele de la mamaro?mi-a scris si mie tipa, mi-a spus ca daca iau minim 4 nu platesc transport. se merita sa iau 4?

Pinkysor ma bucur ca incepe sa va placa Manduca. Si mariucai ii place, cu conditia sa nu o imbrac gros.Aici i-a fost super in manduca + cover, de aia ma oftic...a racit in casa ieri si am scos-o pe partie duminica la - 15 grade si n-a avut nimc, a dormit dusa.

Hayat

Nanna , nici eu nu am masurat circumferinta craniului, nu te mai stresa si tu cu toate alea...bucura-te de bbelina ta ca e perfecta.

Alex ma bucur ca se simte Clara mai bine

La noi e vacanta ghinioanelor, sotului si cumnatei li s-au umplut gurile de herpes, Mariuca e racita, acu se vaita si Dan ca il doare in gat si nu stiu mai ce il doare..s e ger de crapa pietrele, stam in casa toti.

Am scris ca naiba dar tastez pe intuneric, doarme fiica-mea

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Iris, bravo pentru grasunica, e cam cat a mea. de fapt mie a mea nu mai mi se pare asa grasunica,i-au scazut falcile...nici bebelina ta nu se intoarce pe burta? ca a mea nu are nici gand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Mikka, sanatate fetitei!

Noo, a mea e tare puturoasa... dar altfel puternica (la miscari ma refer) si ambitioasa.. am lasat-o sa progreseze in ritmul ei, nu am grabit-o. Nu face deocamdata decat incercari sa se intoarca intr-o parte de pe spate si daca o ajut se invarte de tot, pe burtica si e asa vesela cand se vede pe burtica, desi nici pe burta nu ne placea deloc. Ei, cu burtica am mai chinuit-o eu, am pus-o cat de des am putut si s-a mai obisnuit.

Mama ANTONIEI (26.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikka11

SEi dupa marut s-a mai reglat Ela?

Jade, cu ser i fac, da.I-am curatat nasul inante de aerosoli si deja respira mai bine, da Doamne sa ii treaca pentru ca tare se mai chinuie...

T e un frumos si jumatate, e pe zi ce trece mai frumos

Bunny, imi pare rau ca ai racit

May, ai o fetita foarte curajoasa, pe langa faptul ca e o dulcica si jumatate.

Lena cum sunt scutecele de la mamaro?mi-a scris si mie tipa, mi-a spus ca daca iau minim 4 nu platesc transport. se merita sa iau 4?

Pinkysor ma bucur ca incepe sa va placa Manduca. Si mariucai ii place, cu conditia sa nu o imbrac gros.Aici i-a fost super in manduca + cover, de aia ma oftic...a racit in casa ieri si am scos-o pe partie duminica la - 15 grade si n-a avut nimc, a dormit dusa.

Hayat

Nanna , nici eu nu am masurat circumferinta craniului, nu te mai stresa si tu cu toate alea...bucura-te de bbelina ta ca e perfecta.

Alex ma bucur ca se simte Clara mai bine

La noi e vacanta ghinioanelor, sotului si cumnatei li s-au umplut gurile de herpes, Mariuca e racita, acu se vaita si Dan ca il doare in gat si nu stiu mai ce il doare..s e ger de crapa pietrele, stam in casa toti.

Am scris ca naiba dar tastez pe intuneric, doarme fiica-mea

Mikka cele cu fleece nu se merita, k fleece-ul s-a facut nasol tare, s-a scamosat si e aspru. Cel cu bambus e ok, dar se usuca destul de greu. Atentie asta de bambus il am de vreo luna, ala de fleece e de vreo 2 luni si ceva.
Eu sincer nu as mai lua nici unu nici celalalt, mai bine mai pun un pic si iau Charlie Banana (fleece) si Pop-in cu absorbant de bambus.
Dar daca te gandesti ca oricum pui hartie de protectie peste fleece, nu conteaza asa de mult ca se scamoseaza, dar cred k si PUL-ul nu e chiar asa de fain pt k a trecut pipi prin el si la mine si la Lori (doar o data).
In esenta e ok, daca nu vrei sa investesti mai mult.
eu am luat si mai scumpute, pentru ca oricat de scumpe nu ar fi cu pampers tot e mai scump, doar ca e esalonat :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abmariana spune:

Prajitura este gustoasa, usor crocanta. Am mancat-o cu dulceata de morcovi. Un deliciu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Citat:
citat din mesajul lui abmariana

Prajitura este gustoasa, usor crocanta. Am mancat-o cu dulceata de morcovi. Un deliciu!

Mamica de baietel minunat, Anton Daniel (7.9.11)

Sa va fie de bine! Vreau sa o fac si eu

Pinkysor - foarte bine ca au disparut bubitele lui Dani! Erau prea urate pentru un baiat asa frumos!

M-am linistit cu PC. E in grafic!

Sei - am tot uitat sa te felicit pentru ca vei fi nasa Georgianei! Sa dea DD sa fie sanatoasa si sa aiba nororc in viata!

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

merci, hayat. dr de fam mi-a confirmat. sunt mugurasi de dintisori

mikka, merci si a ta e dulcica foc.

iris, ti-am raspuns la mp.
eco n-am facut fiindca in Valcea nu exista, trebuia sa ma duc la Sibiu sau la Bucuresti, asa ca dr de fam, ca sa ma linisteasca fiindca mi-a zis ca n-are fata probleme cu soldul, m-a trimis la un chirurg pediatru care a zis ca nu are nimic fata si ca n-are rost s-o chinui aiurea pe drumuri.

mai e cineva careia nu i-a venit menstruatia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3
[b]
mai e cineva careia nu i-a venit menstuatia?

Mie nu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Da, eu. Si nici nu ma astept sa vina prea curand. La Filip mi-a venit la 7 luni, dar am auzit si de cazuri dupa un an. Nu te stresa, atata timp cat alaptezi se poate sa nu vina deloc. Si chiar daca vine nu o sa fie neaparat regulat. Unei prietene i-a venit pe la vreo 6 luni si apoi iar pauza vreo 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Nici eu nu am inca menstruatie,si zau ca nu ii duc dorul,dar parca stau si cu un stres.

Cine imi spune si mie ce mai voiam sa spun?
Mai,si voi uitati tot de la mana pan'la gura ca mine? Ca pe mine m-a disperat memoria asta. Hai ca in sarcina cica e nrmal,ca hormoni,ca alea-alea,dar acum?

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput