Strugurasii (09-10 2011) se bat cu zapada!!**29**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Ceva amuzant...

http://andorpuscas.blogspot.com/2012/01/cum-face-rata.html

Bunny Oxacilina stiam ca este permisa in alaptare.

Mami fericita de Razvan Octavian 15.09.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

Nici Noa n-a ripostat prea tare la vaccin.

avem: 6,6oo dezbracata si 64 cm.
Ni s-a spus ca de la 5 luni putem incepe diversificarea cu fructe, mai vedem.

eu am primit antibiotic, i-am svus clar tembelului de doctor ca alaptez, buun, mi-a dat azitromicina 5oo. cand am citit prospectul sa cad lata. e interzis in alaptare iar 2 zile dupa terminarea tratamentului trebe aruncat laptele

ionela stii ceva antibiotic valabil si in alaptare¿ amoxicilina ceva¿

iar is cu frisoane

Dbunny cu Daniel (23.11.2006) si Noa (1.oct.2o11)

http://www.kellymom.com/health/meds/aap-approved-meds.html#Antibiotics
Asta e tabelul cu antibiotice:
Te uiti in coloana din dreapta . Cele L1 sunt absolut ok ( amoxicilina e printre ele), L2 sunt ok, iar de la l3 in sus nu mai garantez pentru ele.
Poti pune ceva probiotic in lapticul fetei, ca sa nu aiba efecte negative ( deregrare de flora)...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

Lena, demult vreau sa te intreb de ce ai ales scutece refolosibile? Am luat si eu, dar nu am avut'curaj', suntem pe pampers. Nu ma gandesc la criteriul economic, dar vroiam sa le aflu de la tine pe celelalte.

La noi sunt-24, asa ca imbrac copilul de iesit afara, pun o patura pe ea, o legan pe picioare- simulez landoul;)- si stam asa pana ingheata mami de frig si in hidr geamul. A mea tudeste, mai putin de la Stodal si doarme mai bine de cand fac experimentul cu geamul deschis. E inca experiment, ca a, inceput ieri.

Mai vroiam sa va intreb, pe mamicile care au comandat de pe amazon, cat v-a costat livrarea?

Apoi, mie mi-a intrat un morcov ca sotul nu o sa se descurce cu ea cand ma intorc la serviciu. Mananca la cerere, nu mai accepta biberon, cu ceaiul facem incercari, dar nu-i place, nu stiu ce se face cu ea. Mai sunt mamicic care se intorc la serviciu cand are bebe 5 luni?

Pupici si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

Hayat, sa pui si contul pe blog, ca noua ne e mai greu cu hainute de aici. Am trimis un colet de 5kg cu hainute ramase mici de la Clara unei prietene care naste lla inceputul lunii asteia, dar mai strangem:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Citat:
citat din mesajul lui pinkysor

http://www.britishpathe.com/video/heavy-snowfall-in-bucharest/query/bucharest+1969

Pinky - mami de Dani 11.09.2011

ce vremuri....

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hayat_Kh

Ceva amuzant...

http://andorpuscas.blogspot.com/2012/01/cum-face-rata.html

Bunny Oxacilina stiam ca este permisa in alaptare.

Mami fericita de Razvan Octavian 15.09.2011

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abmariana spune:

Am facut prajitura cu malai ( reteta postat de Hayat), acum e aburinda, cum se raceste o tai, o gust si intru sa va spun cat e de buna!

Am reusit sa stam afara 45 min, nu mi s-a parut asa de frig ca ieri. Acum doarme Anto de mai bine de o ora si jumatate( l-a obosit tare plimbarea!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Alex, stiu cum e cu CM la mine k urlu cateva zile cu absorbantele, de asta am vrut ceva cat mai natural la funduletul bebicii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Salut pe toata lumea.

Am revenit si eu .. cearceaful de-l pierdusem nu-l mai scriu, ca-s tare lenesa la scris, in schimb va citesc constant.

Despre noi pe scurt:
- facut vaccinul exact in 26. 01. cand am implinit 4 luni;
- matzuca mea a fost ff cuminte;
-aveam atunci 6.950 g (nu am depasit 7 kg :)) ) si 66 cm.;
-dormim fff bine noaptea si prima parte a diminetii (ne culcam pe la 22.30-23.00 si ne trezim pe la 08.00-09.00 dim. fara treziri peste noapte - pediatra a zis ca foarte bine ca nu mananca noaptea, se mai odihnetse stomacelul ei - mda, de parca daca ar urla noaptea dupa papa as avea ce sa fac); dimineata cand se trezeste, mai doarme 2 h jum -3 legat);
- progrese am inceput sa avem abia de o zi, doua, cand vrem tot mai mult sa ne ridicam in fundulet, nu o ajut si se enerveaza f tare :)) si incearcam sa ne intoarcem de pe spate, intr-o parte;
- gangurim si radem nonstop, am un bebe extrem de vesel, sper sa ramana asa
- cu kka ne-am dereglat la modul ca facem o data la 3 zile, fara ajutor, nu stiu daca e normal sa faca asa rar :(
- suzeta e de mare nadejde, nu stim sa adormim fara ea.. degetelele nu prea le sugem, ca nu ne lasa mama, sta ca un politist langa noi :)));

In mare astea sunt noutatile!

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor si multa, multa sanatate!

A, am uitat mi-a recomandat dr. sa fac ecografia la sold, mergem sapt. viitoare la ortoped. May, voi ati facut/faceti asa ceva? Sau ai facut eco'de sold cand era mai mica?

Hayat, sa va Dumnezeu putere sa treceti peste operatie cu bine si sa fie sanatos baietelul.

Nu mai retin ce s-a mai scris, daca imi amintesc, revin.

ps. may, ti-am dat mp in legatura cu paltonasul, ca imi trebuie si mie :)))), chiar daca e no name. Sigur in Anglia nu sunt.

Mergi la inceput