Strugurasii (09-10 2011) se bat cu zapada!!**29**
Raspunsuri - Pagina 12
mikka11 spune:
SEi dupa marut s-a mai reglat Ela?
Jade, cu ser i fac, da.I-am curatat nasul inante de aerosoli si deja respira mai bine, da Doamne sa ii treaca pentru ca tare se mai chinuie...
T e un frumos si jumatate, e pe zi ce trece mai frumos
Bunny, imi pare rau ca ai racit
May, ai o fetita foarte curajoasa, pe langa faptul ca e o dulcica si jumatate.
Lena cum sunt scutecele de la mamaro?mi-a scris si mie tipa, mi-a spus ca daca iau minim 4 nu platesc transport. se merita sa iau 4?
Pinkysor ma bucur ca incepe sa va placa Manduca
. Si mariucai ii place, cu conditia sa nu o imbrac gros.Aici i-a fost super in manduca + cover, de aia ma oftic...a racit in casa ieri si am scos-o pe partie duminica la - 15 grade si n-a avut nimc, a dormit dusa.
Hayat

Nanna , nici eu nu am masurat circumferinta craniului, nu te mai stresa si tu cu toate alea...bucura-te de bbelina ta ca e perfecta.
Alex ma bucur ca se simte Clara mai bine
La noi e vacanta ghinioanelor, sotului si cumnatei li s-au umplut gurile de herpes, Mariuca e racita, acu se vaita si Dan ca il doare in gat si nu stiu mai ce il doare..s e ger de crapa pietrele, stam in casa toti.
Am scris ca naiba dar tastez pe intuneric, doarme fiica-mea![]()
Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)
mikka11 spune:
Iris, bravo pentru grasunica, e cam cat a mea. de fapt mie a mea nu mai mi se pare asa grasunica,i-au scazut falcile...nici bebelina ta nu se intoarce pe burta? ca a mea nu are nici gand...
Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)
Iris_K spune:
Mikka, sanatate fetitei! 
Noo, a mea e tare puturoasa... dar altfel puternica (la miscari ma refer) si ambitioasa.. am lasat-o sa progreseze in ritmul ei, nu am grabit-o. Nu face deocamdata decat incercari sa se intoarca intr-o parte de pe spate si daca o ajut se invarte de tot, pe burtica si e asa vesela cand se vede pe burtica, desi nici pe burta nu ne placea deloc. Ei, cu burtica am mai chinuit-o eu, am pus-o cat de des am putut si s-a mai obisnuit.
Mama ANTONIEI (26.09.2011)
LenaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikka11 SEi dupa marut s-a mai reglat Ela? Jade, cu ser i fac, da.I-am curatat nasul inante de aerosoli si deja respira mai bine, da Doamne sa ii treaca pentru ca tare se mai chinuie... T e un frumos si jumatate, e pe zi ce trece mai frumos ![]() Bunny, imi pare rau ca ai racit ![]() May, ai o fetita foarte curajoasa, pe langa faptul ca e o dulcica si jumatate. Lena cum sunt scutecele de la mamaro?mi-a scris si mie tipa, mi-a spus ca daca iau minim 4 nu platesc transport. se merita sa iau 4? Pinkysor ma bucur ca incepe sa va placa Manduca Hayat ![]() ![]() ![]() Nanna , nici eu nu am masurat circumferinta craniului, nu te mai stresa si tu cu toate alea...bucura-te de bbelina ta ca e perfecta. Alex ma bucur ca se simte Clara mai bine ![]() La noi e vacanta ghinioanelor, sotului si cumnatei li s-au umplut gurile de herpes, Mariuca e racita, acu se vaita si Dan ca il doare in gat si nu stiu mai ce il doare..s e ger de crapa pietrele, stam in casa toti. Am scris ca naiba dar tastez pe intuneric, doarme fiica-mea Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011) |
Mikka cele cu fleece nu se merita, k fleece-ul s-a facut nasol tare, s-a scamosat si e aspru. Cel cu bambus e ok, dar se usuca destul de greu. Atentie asta de bambus il am de vreo luna, ala de fleece e de vreo 2 luni si ceva.
Eu sincer nu as mai lua nici unu nici celalalt, mai bine mai pun un pic si iau Charlie Banana (fleece) si Pop-in cu absorbant de bambus.
Dar daca te gandesti ca oricum pui hartie de protectie peste fleece, nu conteaza asa de mult ca se scamoseaza, dar cred k si PUL-ul nu e chiar asa de fain pt k a trecut pipi prin el si la mine si la Lori (doar o data).
In esenta e ok, daca nu vrei sa investesti mai mult.
eu am luat si mai scumpute, pentru ca oricat de scumpe nu ar fi cu pampers tot e mai scump, doar ca e esalonat :)))
abmariana spune:
Prajitura este gustoasa, usor crocanta. Am mancat-o cu dulceata de morcovi. Un deliciu!
nanna_mika spune:
| citat din mesajul lui abmariana Prajitura este gustoasa, usor crocanta. Am mancat-o cu dulceata de morcovi. Un deliciu! Mamica de baietel minunat, Anton Daniel (7.9.11) |
Sa va fie de bine! Vreau sa o fac si eu
Pinkysor - foarte bine ca au disparut bubitele lui Dani! Erau prea urate pentru un baiat asa frumos!

M-am linistit cu PC. E in grafic!
Sei - am tot uitat sa te felicit pentru ca vei fi nasa Georgianei! Sa dea DD sa fie sanatoasa si sa aiba nororc in viata!

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11
May3 spune:
merci, hayat. dr de fam mi-a confirmat. sunt mugurasi de dintisori ![]()
mikka, merci
si a ta e dulcica foc.
iris, ti-am raspuns la mp.
eco n-am facut fiindca in Valcea nu exista, trebuia sa ma duc la Sibiu sau la Bucuresti, asa ca dr de fam, ca sa ma linisteasca fiindca mi-a zis ca n-are fata probleme cu soldul, m-a trimis la un chirurg pediatru care a zis ca nu are nimic fata si ca n-are rost s-o chinui aiurea pe drumuri.
mai e cineva careia nu i-a venit menstruatia?
Alex2011 spune:
| citat din mesajul lui May3 [b] mai e cineva careia nu i-a venit menstuatia? |
Mie nu!!!
bujo spune:
Da, eu. Si nici nu ma astept sa vina prea curand. La Filip mi-a venit la 7 luni, dar am auzit si de cazuri dupa un an. Nu te stresa, atata timp cat alaptezi se poate sa nu vina deloc. Si chiar daca vine nu o sa fie neaparat regulat. Unei prietene i-a venit pe la vreo 6 luni si apoi iar pauza vreo 2.
Lali_mete spune:
Nici eu nu am inca menstruatie,si zau ca nu ii duc dorul,dar parca stau si cu un stres
.
Cine imi spune si mie ce mai voiam sa spun
?
Mai,si voi uitati tot de la mana pan'la gura ca mine? Ca pe mine m-a disperat memoria asta. Hai ca in sarcina cica e nrmal,ca hormoni,ca alea-alea,dar acum?
Lali mamica
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)